За Кулибали
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
За Кулибали
Достатъчно мачове гледахме на Кулибали с зелено-белия екип! Дано . . . пак казвам дано всички (визирам треньорите и ръководството) вече да са разбрали огромната грешка, която направиха с привличането му! Първо това момче е абсолютно неориентирано - сиреч няма никакъв поглед върху играта. Второ спирането, обработването на топката и най-вече подаването са му фантастично зле (сигурен съм, че във "В" група има поне по двама във всеки отбор, чиито умения са по-добри от неговите). Трето, но не на последно място по важност, има рядък талант да твори недомислици, които за голямо съжаление почти винаги се оказват фатални! Нямам нищо против момчето . . . нека играе футбол щом има желание . . . но да не е в любимия ми отбор!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Re: За Кулибали
трябва да му се намери точно място на терена.
забрави ли, че беше фантастично добър в края на миналия сезон + псв?
забрави ли, че беше фантастично добър в края на миналия сезон + псв?
А сега, драги ми приятели, не мога да се сдържа да не отбележа отново какви празнодумци сте.Това навява ли ви някакви спомени (за по-непаметливите - коментар преди срещата Левски-Черно море):
4MVN написа:1-Пиргов,това момче е за националният ...
2-Александров,няма по-добър защитник в България
3-Дяков,,,танка''.трудно се минава през него ,но прави и грешки когато изгаря в играта
4-Домакинов,няма какво да се коментира доказан футболист ,всички го познават.
5-Кулибали,перлата на отбора ,навсякъде играе ...не са го пробвали само в нападение.
6-Борносузов,страхотен удар и виждане на играта,но му остава малко време за футбола.
7-М.Петков,великолепен ,но преди време,сега- задоволително.
8-Ж.Илиев ,наи-добрият атакуващ халф НРБългария,марш в националният
9-Маркес,приливи и отливи,дано срещу Левски се разиграе.
10-М.Манолов,този нападател е изжънземен,маааааааааааарш в национала
11-Юруков,маршшш в национала , дано се оправи скоро момчето.
12-Д.Димов и Т.Колев ,наши юноши ,мл.национали.
13-З.Лазаров ,време му е на момчето да си ходи в София...стига сме го мъчели.
14-Какалов,трябва да бележи ако иска да остане в отбора и другият сезон.
Тва са то феновете под всяка козирка.....статус от "перла" до "да си ходи" се мени за минути.
Хубавото (то не е хубаво де), че всяка публика има подобни изолирани от реалността фенове.
Не че ми е работа, но на герена и на армията има най-много такива капацитети....жалко, че на тича не са много по-малко.
Хубавото (то не е хубаво де), че всяка публика има подобни изолирани от реалността фенове.
Не че ми е работа, но на герена и на армията има най-много такива капацитети....жалко, че на тича не са много по-малко.
varnafen написа:Тва са то феновете под всяка козирка.....статус от "перла" до "да си ходи" се мени за минути.
Факт ... има ги навсякъде, но поне тук във форума не са много.Обаче феновете на Морето тук, може би 75% са такива.
Зимата да заповяда на Армията.И без това там има криза с централните защитници......

- thehellriser
- Контакти:
varnafen написа:Тва са то феновете под всяка козирка.....статус от "перла" до "да си ходи" се мени за минути.
Искаш да кажеш ,че ако не си в агитката не заслужаваш да подкрепяш Черно Море ли ?!!?Аз харесвам Кольо много.Играе добре посто отбора го гони огромен карък... Иначе не се правя на разбирач ,но има доста хора ,който от доста време показват ,че не заслужават да носят фланелката на Черно Море Варна.Имена не споменавам.Всички си ги знаем...
казах, че всяка публика си има подобни капцитети и за жалост при нас са твърде много. и основно стоят под козирката.
В мача с Левски се разбра,че Ч.Море не само,че няма треньор,но Велизар,допълнително спъва отбора с грешките които прави. В 50-та мин. прави трета смяна-изкарва играещия Дани/не видях да е контузен/ и вкарва нищонеможещия Здравко /в тандем с голаводамайсторът Кака/.И при последващата контузия на Маркес -отборът остана с 10 човека 

Sole написа:В мача с Левски се разбра,че Ч.Море не само,че няма треньор,но Велизар,допълнително спъва отбора с грешките които прави. В 50-та мин. прави трета смяна-изкарва играещия Дани/не видях да е контузен/ и вкарва нищонеможещия Здравко /в тандем с голаводамайсторът Кака/.И при последващата контузия на Маркес -отборът остана с 10 човека
Какво искаш падаме с 2:0?Да изчака до 80 минута ли?