Жребият за купата се повтори като джакпота в тотото
Черноморец-Черно море - изтегли си при жребия за първенството в първия кръг, сега в първия кръг за купата, как става тая работа?Ако има и жребий за още някакъв турнир в България сигурно пак ще се изтегли същия мач и пак ще се играе в Бургас, това не е първи такъв пример, с Пирин е ставало същото 2 години поред за първенство почваме с тях в първия кръг и отново гости в Благоевград, егати случайността.Да отбележа и че това е дербито на първия кръг за купата на България, определено най-тежкия жребий от всички останали водещи отбори
Дербито на първия кръг за купата: Черноморец - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Дербито на първия кръг за купата: Черноморец - Черно море
Последна промяна от San-Jose на 19 ное 2009 12:10, променено общо 9 пъти.
Re: Жребият за купата се повтори като джакпота в тотото
късмет 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
San-Jose написа:Черноморец-Черно море - изтегли си при жребия за първенството в първия кръг, сега в първия кръг за купата, как става тая работа?
Казано по-най простия начин: - Жребий. По-някога се случват и чудеса

Черноморец Бургас ще спечели тази среща
Deluxx написа:Черноморец Бургас ще спечели тази среща
Този път не, много ще им стане
-
- Контакти:
Re: Дербито на първия кръг за купата: Черноморец - Черно море
Много тъпо е, че един от тези два отбора ще отпадне още на 1/16 финалите. Черно Море направо унижиха Локо Сф и ако покажат същата игра във Бургас със сигурност няма да ни е лесно. Надявам се обаче да ги отсраним. Успех на варненци.
ковти жребий,но няма как,трябва да се играе и дано сме победители накрая.А часа на мача колко е,че пише всички мачове са насрочени за 13:30,ама при положение,че в Бургас има осветление,не е ли по-добре в този делничен и раб.ден да се направи в по-късен час.А ние от Варна как да отидем.Поредното безумие ми се струва е този час.Дано се вразумят и го оправят
За вас моряци ний живеем...
- Blacksea13
- Контакти:
koverdel1364 написа:БЕРОЕ С КОГО ИГРАЕ ??????
С Монтана и са гости
-
- Контакти:
mursusaid написа:ковти жребий,но няма как,трябва да се играе и дано сме победители накрая.А часа на мача колко е,че пише всички мачове са насрочени за 13:30,ама при положение,че в Бургас има осветление,не е ли по-добре в този делничен и раб.ден да се направи в по-късен час.А ние от Варна как да отидем.Поредното безумие ми се струва е този час.Дано се вразумят и го оправят
Бъди спокоен. Мача ще е от 17, 18 или 19 100%.