Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Мнениеот Alexandrov93 » 31 окт 2009 17:32

1.Карамфил Илчев
26.Илко Пиргов

С вратарският пост нямаме проблем,според мен и двамата ни вратаря са стабилни.

28.Ели Маркес
20.Мишо Лазаров

15.Сашко Александров
6.Танко Дяков
5.Николай Домакинов
84.Мамуту Кулибали

3.Адемар
24.Радо Бачев

При защитниците и бековете,моментално трябва да се махнат Мишо и Мамуту и да се вземе един бек+това и Стънито и Тошко могат да играят като бекове и според мен няма да имаме проблем със защитата,за бек от България един Мечеджиев би бил добра опция,доколкото си спомням по времето на Кольо искахме да го взимаме.Също ми прави впечатление Александър Александров от Берое.

Стоянов
Милен Петков
Борносузов
Жоро Илиев
Тошко Колев
Данчо Юруков
Дани Димов
Керчев
Даниел Георгиев

При халфовете Петков и Керчев да се махат.Да ползваме някой наш талант от школата.И да се вземе задължително един плеймейкър.Има много опции.Аз харесвам играта на Морини от Ботев или може би Галчев от Пирин.

Миро Манолов
Гошо Какалов
Герасим Заков
Здравко Лазаров

При Здравко от време на време има проблясъци,но трябва да се махне,заедно с Какалов.Трябва да вземем един таран,незнам в България в момента дали има такъв,но един Ребека от Ботев ми прави впечатление.Камбуров и Цачев,ако вземем един от тримата заедно с Румен Трифонов,да влиза когато се наложи мисля,че ще имаме нападение.

Велизар Попов

Тази тема вече ми е болно да я отварям,само ще кажа,да върнат Кольо и спирам до тук.

Ето как би изглеждал отбора тогава :

26.Пиргов

28.Ели Маркес
15.Александров
6.Дяков
3.Адемар

10.Морини/Галчев
27.Димов
21.Илиев
77.Юруков

31.Манолов
9.Камбуров/Цачев/Ребека

Старши Треньор-Никола Спасов

Вие какво мислите?Могат ли да станат горе-описаните неща?И дайте си Вашето мнение по въпроса.. :)

fena_1912
Контакти:

Re: Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Мнениеот fena_1912 » 31 окт 2009 17:54

А не Ребека и Морини няма да ги дадем.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 31 окт 2009 18:25

fena_1912 написа:А не Ребека и Морини няма да ги дадем.

Вие може и да не искате да ги дадете, но ако се предложат хубави пари, едва ли ще им откажат ;)

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 31 окт 2009 19:55

Хехехе :) Представи си ги как морини, камбуров, ме1еджиев и т.н. са се втурнали към Тича..стига глупости.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 окт 2009 20:02

Майтап няма,но Морини е чудесен футболист и просто дава невероятни пасове.Идеално би паснал при нас.Както и да е,но единия от Морини,Даксон и Галчев е задължително да бъде привлечен да дърпа конците в нашия отбор.Много ми харесва тоя Димитър Петков от Локо Мз с голата тиква :) ,неуморим полузащитник,бяга като кон,здрав физически,нито типичен плеймейкър,нито типичен деф.халф....всеобхватни качества,поливалентен халф покриващ огромен периметър и срещу нас игра много силно и сега мачка Левски :roll: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 01 ное 2009 10:13

Sagittarius написа:Майтап няма,но Морини е чудесен футболист и просто дава невероятни пасове.Идеално би паснал при нас.Както и да е,но единия от Морини,Даксон и Галчев е задължително да бъде привлечен да дърпа конците в нашия отбор.Много ми харесва тоя Димитър Петков от Локо Мз с голата тиква :) ,неуморим полузащитник,бяга като кон,здрав физически,нито типичен плеймейкър,нито типичен деф.халф....всеобхватни качества,поливалентен халф покриващ огромен периметър и срещу нас игра много силно и сега мачка Левски :roll: .

Няма как да стане за тези футболисти ще трябва да се плаща трансверни суми а нашето ръководство взема само свободни футболисти и за това за съжаление ще вървим на долу.Дано по скоро се намерят други собственици отворени за футбола и да атакуваме челните места Варна го заслужава.

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 01 ное 2009 12:33

При защитниците и бековете,моментално трябва да се махнат Мишо и Мамуту и да се вземе един бек+това и Стънито и Тошко могат да играят като бекове и според мен няма да имаме проблем със защитата

Брат, не се гъбаркай, освен че Мамуту е железен, да не говорим Мишката с колко хъс играе! Тошко мисля че играе бек при младежите, ама хич не е схема! Ако всичко с Ботев се изчисти, италианците си стоят там, ако не 100% се връщат на ботуша. Вярвай ми няма да се мотаят в мизерното ни първенство ;)

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 01 ное 2009 12:35

Оп, аз казах само какво да НЕ се направи... Определено ни трябва треньор с високи цели достойни за отбора ни, вероятно още един нападател и ако си намерим плеймейкър хич няя да е зле! :roll:

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 01 ное 2009 13:10

ticha.ultras написа:
При защитниците и бековете,моментално трябва да се махнат Мишо и Мамуту и да се вземе един бек+това и Стънито и Тошко могат да играят като бекове и според мен няма да имаме проблем със защитата

Брат, не се гъбаркай, освен че Мамуту е железен, да не говорим Мишката с колко хъс играе! Тошко мисля че играе бек при младежите, ама хич не е схема! Ако всичко с Ботев се изчисти, италианците си стоят там, ако не 100% се връщат на ботуша. Вярвай ми няма да се мотаят в мизерното ни първенство ;)

Ако ми казваш,че Мамуту е железен,с уважение те питам гледал ли си мачовете на Черно Море след мача с ПСВ,включително и него?А Мишката..само с хъс не става ;) Много е бавен и много грешни пасове !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 ное 2009 17:10

Зеленобелия,за какви нови сосбтвеници говориш?От ТИМ аз по-отговорни и далновидни собственици не съм виждал в Черно Море.Кой преди тях е направил нещо?Кой е построил нещо?Кой изобщо постигна нещо?Георги Илиев ли?Илия Павлов ли,дето след него ТИМ плащаха милионните оставени дългове за едно мижаво 5-то място?Колко терена построиха ТИМ за ДЮШ?Освен всичкото са си варненци и Марин Митев е повече фен на отбора от всеки друг притежавал акциите на Морето.Що говорите глупости?Изобщо...помните ли какво беше преди тях?Помните ли изобщо някой от предишните собственици....Всичко хубаво в Черно Море - финали за Купа,3 евроучастия,3-то място,класни попълнения,чудесна школа...всичко това го постигнаха тези срещу които недоволстваш.Бързо се забравя явно...но аз ще ти припомня как ни съдеха за пари чак в Страсбург,как на всеки арбитраж оставахме по половин отбор,как школата риташе с залата,как се борехме за изпадане и всяко лято бяхме пред разтурване и старт във В група....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”