Велизар Попов - Вън
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Велизар Попов - Вън
Велизарчо подаде оставка, аз лично съм разочарован от всичко случващо се в морето, просто е жалко, сега и да върнат Никола Спасов (което няма да стане 99%) няма да е същото никога! Просто дето се казва "едно лайно разбута ли се-мирише"
Re: Велизар Попов - Вън
Не спрягаха ли преди време името на Стойчо Младенов 
Също така се спряга името на Емил Велев - Кокала

- ChernoMore
- Контакти:
и Господ да дойде няма да е като миналата година!!! убеден съм
PFC Litex написа:Не спрягаха ли преди време името на Стойчо Младенов
Дано не е вярно!Стойчо е по добър варянт от двамата.
- Lord VOODOO
Ужас! Само не и хрущялчето.....
Иначе Велизар постъпи като мъж и си даде оставката. Човека просто не става за старши треньор.
Същинският проблем на отбора обаче е друг: някъде изчезна духа на отбора! Въпроса е къде? Как след силните мачове срещу ПСВ сега не можем да бъдем равностойни на отбор като Пирин? Къде изчезна самочувствието, къде изчезна желанието за игра, къде изчезна духа, къде изчезна мотивацията на играчите?
Иначе Велизар постъпи като мъж и си даде оставката. Човека просто не става за старши треньор.
Същинският проблем на отбора обаче е друг: някъде изчезна духа на отбора! Въпроса е къде? Как след силните мачове срещу ПСВ сега не можем да бъдем равностойни на отбор като Пирин? Къде изчезна самочувствието, къде изчезна желанието за игра, къде изчезна духа, къде изчезна мотивацията на играчите?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Изчезнаха те!!!
Просто играта ни се въртеше около Данчо Юруков и тук- таме около Кривия!!!
И това беше+ голяма доза късмет, който сега ни липсва....
Просто играта ни се въртеше около Данчо Юруков и тук- таме около Кривия!!!
И това беше+ голяма доза късмет, който сега ни липсва....
Lord VOODOO написа:... Въпроса е къде? Как след силните мачове срещу ПСВ сега не можем да бъдем равностойни на отбор като Пирин? Къде изчезна самочувствието, къде изчезна желанието за игра, къде изчезна духа, къде изчезна мотивацията на играчите?
Къде, къде?
Ще каже човек, че сте на по 7-8 години и мислите още, че щъркелите носят бебетата.
Местата даващи право на участие в Европа са само три, а отборите желаещи да ги заемат са доста повече от три. Локо Сф пасува една година, сега е ред на Черно Море. Литекс и те най-вероятно тази година ще се намърдат чрез челната тройка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Sagittarius
Ако следваме сбърканата си логика на назначаване на треньори - следващия помощник в списъка!Айде Мимито Петков старши треньор!Дано.Тоя плъх се крие в Черно Море откакто е дошъл,нека сега интриганта срещу Кривия да си покаже уменията
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Аз предлагам Ясен Петров за треньор,естествено искам и Кольо да се върне,но това е невъзможно.Поне при него имахме идея и тактика ,а днес имахме вратар,3ма зашитници и 7 нападатели.Тази година няма какво да спечелим,нито какво да загубим,ето защо е идеалният момент за пълна промяна.
Lord VOODOO написа:Ужас! Само не и хрущялчето.....
Не изчезнаха ли заедно с един футболист, дето отначало се харесваше, после не се харесваше и беше изгонен? Май с него се изгони и духа...