Кой беше в основата на обрата за Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кой беше в основата на обрата за Черно море?
Кой играч беше в основата на обрата за Черно море?Дуспа или не?Трябваше ли Генов да вдигне червен картон на Здравко Станков за нарушението срещу Манолов?Подпря ли ни Генов,или не?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Кой беше в основата на обрата за Черно море?
Veso1913 написа:Кой играч беше в основата на обрата за Черно море?Дуспа или не?Трябваше ли Генов да вдигне червен картон на Здравко Станков за нарушението срещу Манолов?Подпря ли ни Генов,или не?
Не мисля че рефера имаше важна роля в обрата, в началото на второто полувреме Локото изглеждаха доста добре, не се затвориха, но нататък нещата потръгнаха повече за Черно Море. Пише се дуЗпа, да знаеш

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Браво на Моряците!Второто полувреме се разиграха и победата стана факт.Видя се,че когато Моряците играят с желание и много движение по терена,няма как да не победят всеки съперник./дузпата 101%-видя се на всички повторения-Пажин едва не преби Жоро Илиев!/
Ч.Море трябваше да започне мача с този състав, с който завърши мача
Ч.Море трябваше да започне мача с този състав, с който завърши мача

- Ticha
- Контакти:
Жоро Илиев беше над всички! Най-накрая и един добър мач за Здравко Лазаров. И Велизар Попов доста рискува при контузията на Кулибали през първото полувреме, като го замени с Електричката. През второто вкара Заков и Дани Георгиев, заиграхме преса и спечелихме.
ИЗМЪЧЕНА ПОБЕДА ЗА МОРЯЦИТЕ НО ЗАСЛУЖЕНА И РАДОСТ ЗА ТЕЗИ 20 ЧОВЕКА КОИТО БЯХА ТАМ ДА ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА

- Sagittarius
При всички положения Жоро Илиев беше човекът-оркестър днес,класа над всички на терена.Иначе решителния момент беше дузпата,но тя пак повтарям беше стопроцентова!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Изваждането на двете маймуни беше в основата на обрата а изваждането и на трите ще бъде в основата на прогреса.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Жоро е най-големия! Първото полувреме бая ги нахраних, ама второто излязоха за битка. Дузпата не беше 100 процентова, но в никакъв случай не беше смешна. Смешен беше сърбина. На години е вече и закъснява. Да не говорим, че през първата част Генов подмина явна игра с ръка в наказателното. Заслужена победа!
А на Канибалито много му се събра вече..
А на Канибалито много му се събра вече..
Мисля,че Жоро Илиев беше в основата на обрата заради изработената дузпа,но пък на мен най-много ми хареса играта на Тошко Колев. 

За мен най-добрия беше Жоро,а в основата на обрата-Електричката!Дузпа имаше !Ако срещу Жоро имаше играч от Мездра,трябвапе да се свири фал за високо вдигнат крак.Но понеже Пажин закъсня-100% дузпа!Тошко се раздава,показва някои добри неща,но му липсва страшно много времето извън отбора,което Кольо му отне.Да се надяваме че ще стане.И накрая-отново ужасяваща грешка на Кули!А Бачев колко пъти я сбърка,нямам думи.Играта супер безидейна.Касабов по едно време каза че поне 20 пъти пасовете скедваха-Сашко,Танко,Бачев,Танко шут напред.Това ни беше играта 1во полувреме.Един единствен удар около 45-6 мин в рамките на вратата.Общо мисля че с головете бяха 5!?За мен като изключим битката,много слаба игра до 60 мин.След това Здравко се разигра и мача потръгна.Но видимо от най-добрата халфова линия в БГ са останали само спомените.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!