Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Мнениеот зеления » 08 окт 2009 01:34

Вестник Стандарт:

Стойчо се приближи до Черно море след официалната си раздяла с Ал Итифак от Саудитска Арабия. Младенов минава като фаворит за треньорския пост на Тича. "Вече не съм наставник на Ал Итифак. Разбрахме се, стиснахме си ръцете и напуснах. Заедно с мен си тръгна и моят помощник Анатоли Нанков. От снощи съм на родна територия", заяви бившият треньор на ЦСКА и националния тим пред "Блиц". "В момента съм свободен и не съм подписвал никакви договори. Искам до декември да си отпочина. Твърдо заявявам, че дотогава няма да поемам нов отбор. След това ще видим". Въпреки това във Варна се шушука, че Стойчо Младенов ще подпише още тези дни договор и ще замени временния треньор Велизар Попов.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

Re: Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Мнениеот Icaka1432 » 08 окт 2009 07:20

АКО ТОВА Е ВЯРНО А НЕ САМО СЛУХОВЕ ЩЕ Е МНОГО ДОБРЕ :) :) :? ;) :lol:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 08 окт 2009 09:18

абе моряци , тоя не ви трябва аз все още не вдявам що не си вземете Илиан Илиев, все пак си е ваш

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 окт 2009 09:25

Аз бих искал да го видя, как ще се реализира в друг отобр освен ЦСКА.Дано да дойде!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 окт 2009 09:32

За мен е по-добре да си останем с Велизар,вместо да идва Тройчо.Ще има пак игри с авера му Байдек,португалци и бразилци не на кило,а на тон и тези мениджърски игри и войни може да съсипят отбора.Ще има сигурно пак такива като Лео Лима и нзи другия,дето духнаха от Армията по средата на сезона.Да си ходи в ЦСКА,ако махнат Чичовото или където си иска,без да идва на Тича.Не ни трябва Шестойчо.
Само Черно море.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 08 окт 2009 10:18

POPCORN написа:Аз бих искал да го видя, как ще се реализира в друг отобр освен ЦСКА.Дано да дойде!

тоя пък, не го ли видя как се реализира в Литекс или не помниш

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 08 окт 2009 10:24

Турците имат една много подходяща дума за случая-САКЪН!!! :evil:
В Националния отбор имаше възможност да подбере най-доброто от България и записахме "страхотни"резултати.Не знам какво ни чака сега с прословутите му селекции.Лично мое мнение е,че до сега единствено Херо(без да казвам че е подходящ за Тича)е привлякъл класни чужденци...и до някъде Балъков.Всички други са на принципа двама от десет.Успех на МОРЯЦИТЕ!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 окт 2009 11:01

stg333 написа:
POPCORN написа:Аз бих искал да го видя, как ще се реализира в друг отобр освен ЦСКА.Дано да дойде!

тоя пък, не го ли видя как се реализира в Литекс или не помниш

:) :) :)
Дай му само да се хвали как е станал шампион на говеждия стадион... пълен селтак...

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 08 окт 2009 11:17

filev написа:Турците имат една много подходяща дума за случая-САКЪН!!! :evil:
В Националния отбор имаше възможност да подбере най-доброто от България и записахме "страхотни"резултати.Не знам какво ни чака сега с прословутите му селекции.Лично мое мнение е,че до сега единствено Херо(без да казвам че е подходящ за Тича)е привлякъл класни чужденци...и до някъде Балъков.Всички други са на принципа двама от десет.Успех на МОРЯЦИТЕ!!!

Я си свали очилата :shock:
Отбора който Стойчо направи в ЦСКА е най силният клубен тим подвизавал се по нашите терени за последните 15 години ;)
Ако не бяха проблемите с лиценза, сега нямаше да се червиш от мачовете на "гранда" Левски с Дебрецен или Бате а щеше да гледаш ШЛ с БГ участие :!:
Относно националния, след него се провалиха такива имена с тези фитболисти че никой няма право да го обвинява.
Взимал чужденци,ама ги продадоха минимум на дубъл за разлика от Казаците на Левски които всяка година стават ШАМПИОНИ :idea:
Футбол се прави с пари!!!А Стойчо знае как да ги използва ;)
Желая успех на "моряците" защото са симпатичен тим,а дали той ще им е треньор или не времето ще покаже.От него могат само да спечелят и не само отбора а като цяло БГ футболът.
You`re My Wicked Live

Върни се в “Черно море”