Причината за слабия сезон
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Причината за слабия сезон
Няма да стане без нов стадион! Просто няма! Мислих, мислих защо успяваме да надиграем противника, а някакси ни е толкова трудно да създаваме положения и да вкарваме. И най-накрая го открих! Стигнах до заключението! Причината е в стадиона... прекалено е малък терена! В мача срещу Литекс това се видя най-отчетливо... всеки играч от нашите беше обграждан от трима футболисти на противника (благодарение на дефанзивния стил на игра дето бяха избрали) и съвсем нормално му избиваха топката... нямахме почти никакви положения, защото просто нямаше никакви свободни пространства, супер сгъстено беше пред вратата на гостите. Как да отбележим гол тогава питам аз?! Освен по случайност, или при някоя грешка... и докато предните сезони сякаш отборите бяха по-слаби, сега силите изглеждат доста по-изравнени. И тези уж "слаби" отбори не допускат грешки, от които да се възползваме и да им вкараме гол. Въртим се въртим се като пумпали покрай вратата им и това е... както казваше Спасов... контролирахме играта, противника рядко стига до нашата врата, обаче ги няма положенията! Сега си представям ситуацията с един нов хубав стадион (да речем на мястото на съборения стадион Варна/Гагарин) на който теренът е по-дълъг и по-широк с по 5 метра. Че това са още 25 квадратни метра пространство в половината на противника. Играта ни ще започне да върви много повече... ще има извеждащите подавания, които липсват. Ще има повече надлъгвания 1 срещу 1, вместо 1 срещу 2ма или 3ма. Логично ще създаваме повече и по-опасни положения и ще вкарваме повече голове. Стилът ни на игра изисква по-голям терен. Неслучайно и Барселона терена им е толкова голям. Ако беше като на стадион Тича и те нищо нямаше да правят срещу противниците си, защото нямаше да ги има пространствата. Както и противника на контри може да вкара гол, в смисъл изритва топката 30 метра напред и вече е стигнал до вратата на противника. Така че..... просто трябва да се направи новия стадион в най-скоро време! Трябва още сега 

Re: Причината за слабия сезон
Огризко, за новия стадион спор няма. Само, че нали не играем само на Тича? Какво правим по другите терени? И те ли са ни малки? 

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Огризко, за новия стадион спор няма. Само, че нали не играем само на Тича? Какво правим по другите терени? И те ли са ни малки?
В България един свестен стадион няма в интерес на истината. Може би само Герена и Българска армия се доближават до нормалните размери... затова очаквам там да спечелим лесно мачовете си... обаче Монтана, Ботев Пд и Сливен ме притесняват

ogrizko написа:В България един свестен стадион няма в интерес на истината. Може би само Герена и Българска армия се доближават до нормалните размери... затова очаквам там да спечелим лесно мачовете си... обаче Монтана, Ботев Пд и Сливен ме притесняват
Несериозно изказване.
На крива ракета космоса и пречи.Така и на теб.От 1000 години играете на "Тича" ама не ви бил удобен......

ogrizko написа:Няма да стане без нов стадион! ... Сега си представям ситуацията с един нов хубав стадион (да речем на мястото на съборения стадион Варна/Гагарин) на който теренът е по-дълъг и по-широк с по 5 метра. Че това са още 25 квадратни метра пространство в половината на противника. ...
Ако и анализите ти са на нивото на познанията по математика...
Причината за добрите сезони първо вижте - това беше Никола Спасов. Сега феновете са спокойни, че го няма, но и спокойно ще си живуркат в средата на таблицата.
ЕМИЛ написа:ogrizko написа:В България един свестен стадион няма в интерес на истината. Може би само Герена и Българска армия се доближават до нормалните размери... затова очаквам там да спечелим лесно мачовете си... обаче Монтана, Ботев Пд и Сливен ме притесняват
Несериозно изказване.
На крива ракета космоса и пречи.Така и на теб.От 1000 години играете на "Тича" ама не ви бил удобен......
![]()
![]()
Аз доколкото си спомням,любимия ви Мъри ревеше най-много от всички за състоянието на терените в БГ.Пречели на правилния футбол.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- POPCORN
- Контакти:
Чакай де то сезона тепърва започва, ти как го каза все едно сезона вече е свършил.Не сте толкова далече от челните места, така че ако се стегнете може да направите нещо.Пък и като гледам Локо как губи точки , нищо чудно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- omegga megadeath
- Контакти:
Теренът ви е само една от причините според мен,другото е лошата селекция или по точно че ТИМ са стипци -от там това се отразява на състоянието на отбора-извинявайте ама не може с Кривия,М.Петков,Борносузов,Здр.Лазаров,Какалов.....да очаквате кой знае какво.А и тази смяна на треньора-по никое време....абе ще чакате зимата ,има и по-зле от вас 

Причината за добрите ви дни беше Кривия. Липсата му е причината ви за лошите.