Илко Пиргов-вратарят на Черно Море, любимец на публиката

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Илко Пиргов-вратарят на Черно Море, любимец на публиката

Мнениеот ZelenOtbor » 03 окт 2009 23:50

Откакто Илко Пиргов стана титуляр в Черно Море допускаме може би 2 пъти по малко голове отколкото преди. Днеска пак ни извади срещу Литекс, макар че и ние имахме шанс да направим нещо. Има уникален рефлекс, направо като лъвче е и много му се радвам :P . Мисля, че той започва да става новия любимец на публиката и вече се скандира и името му. УВАЖАВАМ ГО МНОГО.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Илко Пиргов-вратарят на Черно Море, любимец на публиката

Мнениеот originalni.be » 04 окт 2009 00:05

мм добър е наистина :)
Малко са добрите вратари вече , след като има образи като БЕн Фостър :evil:
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Red_Champions3

Мнениеот Red_Champions3 » 04 окт 2009 00:25

Бен Фостър е добър вратар.А Илко е много добър също.Определено.
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 окт 2009 00:53

Ами, аз още от първия му мач дето игра за нас го видях този потенциал в него... въпреки че изглеждаше леко разколебан и някои момчета от форума бяха притеснени, че може да не се справи като хората, но още тогава ги успокоих и защитих Илко, че просто първия мач е нормално да е така, а пък и влезе неочаквано като смяна доколкото си спомням. Изобщо е нямал нагласата за игра. Радвам се, че след това напълно потвърди правилната му преценка за него и досега мисля в нито един мач не е предал доверието на треньора, на публиката, моето доверие... май само разбива надеждите на противниците :mrgreen:
С тази игра напоследък... е нормално всеки път да се оказва играч на мача общо взето, защото благодарение на него постигаме пак някакъв минимален успех, както днеска. Това положение как го хвана не разбрах честно... там на Муши ли на кого беше дето би през първото полувреме. Ама да е само това... показва стабилност навсякъде и завидна пъргавина ...и въпреки неголемия си ръст много добре се проявява при високите топки. И дори в някой мач да допусне грешка (макс 1 на мач), то смятам можем да му я простим. Мен лично от първия си мач както казах страшно много ме кефи :) :) :)
Надявам се да остане при нас още доста време и да е все така стабилен, дори му пожелавам да се развива още в положителна посока :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 04 окт 2009 08:49

Според мен Илко Пиргов е най-добрият вратар в момента в България - командва много доре защитата, изключително позициониране, перфектен рефлекс!
Мъри Стоилов може да му даде шанс за изява и в националния отбор!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 окт 2009 10:49

venitos написа:Мъри Стоилов може да му даде шанс за изява и в националния отбор!

Туй и аз си го помислих, ама като се сетих, че Черно море не е нито Левски, нито ЦСКА... нито дори Литекс... и се отказах от идеята си много бързо. Просто няма кой да го позволи това да стане. Иначе съм напълно съгласен. А Иван Караджов направи 2 добри мача и го викнаха.... Ники Михайлов и той направи там 1 силен мач дето влезна като резерва в евротурнирите и спаси някаква дузпа и го викнаха и него веднага. Уникално зле подбора както винаги :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 окт 2009 11:05

Факт, е че напоследък младите пазят много по-добре от по възрастните си колеги :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

Мнениеот alkoh0L » 04 окт 2009 11:06

ogrizko написа:
venitos написа:Мъри Стоилов може да му даде шанс за изява и в националния отбор!

Туй и аз си го помислих, ама като се сетих, че Черно море не е нито Левски, нито ЦСКА... нито дори Литекс... и се отказах от идеята си много бързо. Просто няма кой да го позволи това да стане. Иначе съм напълно съгласен. А Иван Караджов направи 2 добри мача и го викнаха.... Ники Михайлов и той направи там 1 силен мач дето влезна като резерва в евротурнирите и спаси някаква дузпа и го викнаха и него веднага. Уникално зле подбора както винаги :!:

Въпреки че съм от ЦСКА,ти си абсолютно прав,за жалост.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 окт 2009 11:19

Илко е наистина невероятен.Отбора може да играе слабо,защитата може да греши,но Пиргов винаги е константа!Страхотен вратар със страхотни качества.Това което направи в Айндховен с ПСВ беше отвъд границите на човешките възможности,извади поне 10 чисти гола.Заслужава шанс за Националния отбор.Добре,че имаме такъв футболист,за който просто няма лоша форма,няма слаб мач.Името му ще се скандира още много след мачовете на Морето :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 04 окт 2009 11:54

Илко , дерзай ние сме с теб !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Върни се в “Черно море”