Проект 2011

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Проект 2011

Мнениеот ogrizko » 26 сеп 2009 23:14

Понеже този сезон леко се провали.... си измислих този проект 2011. Да вземем да градим нещо за следващите сезони, защото така няма да стане както я караме в момента. Интересно ми е според вас, кои футболисти имат място в отбора занапред.... и кои футболисти според вас вече са се изчерпали и няма какво повече да дадат за Черно море, или просто нямат качества за нашия отбор ? Интересно ми е да чуя мнения, аз ще си дам моето малко по-късно :)

п.п. Темата е най-вече към привържениците на Черно море. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Проект 2011

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 сеп 2009 23:34

показателное колко фенове на черно море има във форума,щом е само за тях :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 сеп 2009 23:56

Ако говорим за 2011 - Пиргов,Карамфил,Сашко,Танко,Дани Димов,Тошко Колев,Жоро Илиев,Юрука,Миро...от дубъла 2-3 момчета има с потенциал-Камен Трифонов,Румен Николов и Ангел Георгиев.Бих сложил и Кривия,ако подпише нов договор.Всичко друго е леш и трябва да се изгони задължително.И това да почне не от догодина,а още от следващия мач.Футболисти като Борносузов,Кулибали,Милен Петков,Дани Георгиев,Какалов,Керчев,Лазаров З.,Лазаров М.,Станислав(при цялото ми уважение и респект към тази личност с главно Л) - просто вече са играчи на ниво Б група.Това е.Селекция от обещаващи младоци зимата и обиграване.Главна цел обаче е да се оправи стадиона.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 сеп 2009 00:11

Защо да е загубен сезона?Има още 23 кръга.....има Купа България...

Много бързо се предавате нещо.Недейте така.А това с проект 2011 е глупост.Дотогава какво ще сте доволни и на място в средата на "А" група ли?

Потребителски аватар
originalni
Контакти:

Мнениеот originalni » 27 сеп 2009 00:20

Искам някой запознат със стадиона на Черно Море да ми сподели какво става с него .
Дата на откриване и работи ли се върху него или не ?
BARCELONA , MANCHESTER UNITED , CHELSEA , LIVERPOOL , MiLaN
Изображение
РЕАЛ М , Арсенал , Тотнъм , Интер , Ювентус , Интер , Рома ,
Англия , Бразилия , Испания , Чехия , Холандия , Швейцария ...

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 27 сеп 2009 00:27

Ама вие май наистина се взехте насериозно!?! Аз миналата година казах че сте ден до пладне, ама скочихте срещу мен. Сега същото ще го кажа пак И за вас, И за Вихър (Айтос)...
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2009 00:29

ЕМИЛ написа:Защо да е загубен сезона?Има още 23 кръга.....има Купа България...

Много бързо се предавате нещо.Недейте така.А това с проект 2011 е глупост.Дотогава какво ще сте доволни и на място в средата на "А" група ли?

Защото ако продължаваме с тази игра, нищо добро не ни чака :) За мен няма значение дали ще сме на 4-то или на 10-то място.... все тая. И без това никой няма да помни точно тази статистика след време. Важното е, ако кризата продължи и наистина се окаже, че няма за какво да се борим повече в шампионата.... да помислим за следващите сезони и най-добре наистина да се помисли да се гради нещо стабилно. Поне аз не обичам бързите резултати и след тях да следва някакъв голям спад. Сега може би наистина се получава нещо такова, защото доста възрастни играчи се насъбраха при нас. Ама не знам дали това е причината, само предполагам. Те си бяха възрастни още като дойдоха и беше ОК, ама сега станаха още по-възрастни и май почва да става проблем леко :roll: Както и да е... според мен, ако не си вземем следващите 2-3 мача.... е добре наистина да се помисли какво да се направи, за да може следващия сезон да бъдем отново в челото на класирането... и да може да се задържим там, а не да се смъкнем и да сме на приливи и отливи :)
Купата никой не я отписва.... никой не го е казал това, малко си го измисли сякаш :) Точно за купата си мисля, че с всички сили трябва да се борим и да се опитаме наистина да я спечелим този път, че вече 2-3 финала ги загубихме.... може следващия да е за късмет :roll: Но не мисля, че заради едно ЕВЕНТУАЛНО спечелване на купата си струва да пазим същите играчи докато се провалят на максимум.... че да замине и следващия сезон :lol:

@Sagittarius - как го реши това, че главната цел е да се оправи стадиона? За какво ни е този стадион, ако нямаме отбор за него? Според мен трябва ръка за ръка да си вървят нещата :) Нищо не пречи да се оправи стадиона докато се оправя и отбора :P

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2009 00:31

koko_1914 написа:Ама вие май наистина се взехте насериозно!?! Аз миналата година казах че сте ден до пладне, ама скочихте срещу мен. Сега същото ще го кажа пак И за вас, И за Вихър (Айтос)...

Оценявам това, че реши да споделиш мнението си с нас. Надявам се, че ще можеш вече като си легнеш да спиш спокойно, защото сме отбор-еднодневка ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 сеп 2009 00:47

ogrizko написа:
koko_1914 написа:Ама вие май наистина се взехте насериозно!?! Аз миналата година казах че сте ден до пладне, ама скочихте срещу мен. Сега същото ще го кажа пак И за вас, И за Вихър (Айтос)...

Оценявам това, че реши да споделиш мнението си с нас. Надявам се, че ще можеш вече като си легнеш да спиш спокойно, защото сме отбор-еднодневка ;)

Е Огризко, сега ме изкефи. А за проекта ти - подкрепям казаното от Стрелеца с допълнението, че трябва и да се купят 2-3 първокласни футболисти и истински наставник.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
originalni
Контакти:

Мнениеот originalni » 27 сеп 2009 00:52

Така и неразбрах ще има ли стадион или няма да има във Варна ?
BARCELONA , MANCHESTER UNITED , CHELSEA , LIVERPOOL , MiLaN
Изображение
РЕАЛ М , Арсенал , Тотнъм , Интер , Ювентус , Интер , Рома ,
Англия , Бразилия , Испания , Чехия , Холандия , Швейцария ...

Върни се в “Черно море”