Какво става със Сашко Александров?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

soonvarna
Контакти:

Какво става със Сашко Александров?

Мнениеот soonvarna » 21 сеп 2009 21:48

Някой има ли представа защо напоследък защитника Александров, а не Кривия не играе? Какво става с това момче? Стигна до националния отбор, а сега търка пейката заради един наемник като Колибали, който като Периш един ден ще поиска безбожно много пари и после...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Какво става със Сашко Александров?

Мнениеот zlatan » 21 сеп 2009 21:53

МНОГО е добро това момче жалко ще е ако го погубят.
LEVSKI_FOREVER

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 сеп 2009 22:13

Сашо трябва да се върне в центъра на защитата,където му е мястото. А,Тошко Колев да го пуска Велизар още на мача в Своге.

Потребителски аватар
kelepov
Контакти:

Мнениеот kelepov » 21 сеп 2009 22:51

Ами то се вижда какво става с него,.,.,.,.,опитват се да го забиват,което ще е основната им грешка,защото то се видя без него в центъра на защитата какви глупости вършеха с Миньор.Мисля че ако е умен Велизар трябва по-скоро да си поправи грешката ако иска по-дълго да е треньор :!: това е,.,.,.,има и няколко играчи,които още не са във форма,.,.,.,,.а и един съвет,Ако продължава да пуска помощника си и да пренебрегва Дани нищо добро не го чака отбора!!!Това са елементарни неща и всеки ги вижда!!!!!!!Само Тича!!!

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 21 сеп 2009 22:53

Сашко е голяма работа, обаче напоследък не е във форма. Това му пролича още в мачовете с ПСВ. Надявам се скоро това да се промени и да видим отново един от любимците ми/ни на терена, както си го знаем - ЖЕЛЕЗЕН.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 сеп 2009 23:36

Моряк написа:Сашко е голяма работа, обаче напоследък не е във форма. Това му пролича още в мачовете с ПСВ. Надявам се скоро това да се промени и да видим отново един от любимците ми/ни на терена, както си го знаем - ЖЕЛЕЗЕН.

Аз също чакам с нетърпение Сашко да заиграе. Още повече, че Кулибали не е за централен защитник. Мисля си, че той би стоял добре на мястото на Борносузов.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 сеп 2009 00:20

Какво стана с нападателя Герасим Заков.От както подписаха с него, не е играл 1 секунда, заради контузия! Болни ги взимат, за да ги лекуват ли :!: :?:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 сеп 2009 11:34

Дани Димов си беше титуляр 90 минути с Минката,но Велизар пак пусна Милен-ляво крило.Това е абсурда.Дани е класи над конкурентите си за поста си-Милен и Наката,но Велизар ги пусна всичките-резултата-Наката и Милен-най-слабите на терена.Сашко е класи на Кулибали,в каквато и форма да е пак е по-стабилен и по-сигурен отзад.Да не говорим и колко голям потенциал има да расте нагоре.Кулито-резервичка или партньор на Дани в халфовата линия за сметка на най-слабия там-Борносуза :?: :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 сеп 2009 12:00

Sagittarius написа:Дани Димов си беше титуляр 90 минути с Минката,но Велизар пак пусна Милен-ляво крило.Това е абсурда.Дани е класи над конкурентите си за поста си-Милен и Наката,но Велизар ги пусна всичките-резултата-Наката и Милен-най-слабите на терена.Сашко е класи на Кулибали,в каквато и форма да е пак е по-стабилен и по-сигурен отзад.Да не говорим и колко голям потенциал има да расте нагоре.Кулито-резервичка или партньор на Дани в халфовата линия за сметка на най-слабия там-Борносуза :?: :!:

Ляво крило трябваше да пусне Тошко Колев,защото се видя,че първото полувреме в ляво нямаше никой.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 сеп 2009 12:55

Велизар е умен и след като пусна и трримата ни деф.халфове Наката ,Милен и Димов,второто полувреме си видя грешката и със смените,които направи си я призна,изкарвайки Милен и Наката.От което пък ми подсказва че оставането на Димов на терена за сметка на другите двама,показва че ще разчита много повече на него.А за Сашко нямам обяснение защо не играе.В началото Танко не играеше,сега Сашко.Почвам да си мисля Кулито да не би да има някаква клауза в договора си всеки мач да е титуляр,че Танко и Сашко ги въртят,но Кулито не излиза :mrgreen:
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”