Спортист-Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Спортист-Черно Море

Мнениеот Sagittarius » 21 сеп 2009 13:55

Това гостуване си го брояхме като бонус мачле и сигурни 3 точки.След видяното вчера - много тежък мач ще е там край шоколадената фабрика.Ако коригираме играта си до тогава,коригираме нетипичните постове на някои играчи ще вземем мача,но иначе-абсурд.След Своге започваме тежката програма,веднага ни идва Литекс,приемаме Славия,Локо Сф,ЦСКА,гости на Левски,Пирин....не се ли вземем в ръце сме в калта,от Своге трябва само нагоре,с много хъс и много желание за промяна.Впрочем сега чета,че Стойчо поискал заплата 150 000 евро + 2 000 000 евро за селекция-последното само потвърждава,че половината ни отбор е тотално "издухан",тежко ни до края на есента.Правят се аналогии с миналия сезон,когато пак бяхме с малко точки след 6-тия кръг,а сега сме били с 3 повече...по това време тогава обаче играехме супер футбол,бяхме нагънали Щутгарт,мачкахме,просто късмета го нямаше и нещата се подредиха,нямаше как иначе,но сега само на късмет я караме-късмет в Стара Загора за 1 точка,късмет вчера за 3-те срещу Миньор :o
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Re: Спортист-Черно Море

Мнениеот ZelenOtbor » 21 сеп 2009 14:33

Няма да се учудя ако на изпънат.. Ние бяхме ТРАГИЧНИ . Аз по слаба и безлична на отбора никога не съм виждал през живота си. Нямахме нито една смислена атака. Имахме сигурно 30 изсипани топки в тяхното наказателно поле. И тез от агитката някви скачат викат там на играчите, като ни напраиха 2-3 контраатаки да били бягали малко, след това като вкарахме гола някви ми умират от щастие.. И ми тропат феновете на миньор и им викат ко стана, тея хора не са добре честно, аз дори не се зарадвах на победата. По-добре да бях седял в нас и да гледам Ман Юн - Ман Сити, въпреки че съм с клубна карта. Миньор трябваше да ни бият и то с много :x Последните мачове изобщо не ходя и в агитката дори.. И правя евала на феновете на Миньор.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 сеп 2009 14:48

ZelenOtbor написа:Няма да се учудя ако на изпънат.. Ние бяхме ТРАГИЧНИ . Аз по слаба и безлична на отбора никога не съм виждал през живота си. Нямахме нито една смислена атака. Имахме сигурно 30 изсипани топки в тяхното наказателно поле. И тез от агитката някви скачат викат там на играчите, като ни напраиха 2-3 контраатаки да били бягали малко, след това като вкарахме гола някви ми умират от щастие.. И ми тропат феновете на миньор и им викат ко стана, тея хора не са добре честно, аз дори не се зарадвах на победата. По-добре да бях седял в нас и да гледам Ман Юн - Ман Сити, въпреки че съм с клубна карта. Миньор трябваше да ни бият и то с много :x Последните мачове изобщо не ходя и в агитката дори.. И правя евала на феновете на Миньор.

другия път наистина си остани във вас и си гледай Ман,бан или който искаш.А отбор не се подкрепя само когато бие и върви напред,тогава е лесно.Но отбор се подкрепя и в трудните му моменти,така че май ти не си добре.Сега наистина играем много зле,и вчера дори и равен не заслужавахме,но това не значи когато биеш да не се израдваш без това да те заслепява и да си направиш изводите от слабата игра.
За вас моряци ний живеем...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2009 15:00

Мърсисайд...Аз ще ходя до Своге, ще ми се наложи да не ходя на работа...Но тези п...и не го залсужават ....
Ще ме прощаваш,ама тея са срам това е!!!!
И пича е прав по-добре да седим и да гледаме Сити-Юнайтед- тея поне играят нещо...
Ако искате ме хранете все ми е тая, толкова слаб ЧЕРНО МОРЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ...ТЕЯ ПРЕКАЛИХА!!!

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЩЕ ОТИДА ДО Своге, макар да знам какво ще видя....И то никак не ми харесва....

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 сеп 2009 15:32

тия п***и миналата година бяха същите почти,но тогава всички ги величаха.Сега не играем нищо,но това няма да ме откаже да ходя да гледам ЧЕРНО МОРЕ,НЕ МАН.И по-скоро тези п***и ще си отидат накрая,отколкото аз да спра да ходя на стадиона.Имало е и хубави и лоши дни Ч.море,сега е един от лошите моменти,но няма заради това да се откажа да ходя на мачове :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2009 15:53

не не бяха тия п...и дето изнесоха отбора- беше Данчо Юруков Мърсисайд....
И аз може да ходя на стадиона,ама няма да покрепям и да пляскам на тея бездушни п....и!!!!
Ще пея за Черно Море,ама не искам да ги гледам такава игра както срещу Миньор и последните МНОГО мача- ти като искаш ги подкрепяй!!
Аз ще подкрепям марката Черно Море!!!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 21 сеп 2009 16:11

Някои хора много се разглезиха.Миналата година почти нямахме слаби моменти и хората ходеха с кеф на стадиона.Сега малко трудности и по-слаба игра и вече претенции.Май забравихте преди години къде бяхме и как играехме, следващия път си стойте у вас и си гледайте манчовци,ливърпуловци и всякаква подобна измет.Няма нужда от псевдофенове на стадиона :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2009 16:17

Пич, това,че не си доволен от играта, а и то нямя как да си и то не в един мач- не значи ,че си псевдо фен,айде моля те прави разлика!!!И не обиждай феновете с различно от теб мнение!!!Ок?
Никой от тук присъстващите не е псевдофен!!!
Аз 1 ПЪТ НЕ СЪМ ВИКНАЛ ОСТАВКА, НЯМА И ДА ВИКНА, ДА НЕ ГОВОРЯ НА КОЛКО МАЧОВЕ СЪМ БИЛ!!!
Псевдофеновете са тея 15- 20 дето викат преди мача да е почнал -шиии играйтиии ли веее и раздават оставки...
Айде моля те...
ЗНам, какви бяхме преди и точно,че ми хареса когато играем добре искам пак да я виждам тая игра!!!Не искам да сме средняци- ти ако искаш товй проблем!!!
Това сега вчера хареса ли ти????
Защото на мен никак!!!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 сеп 2009 16:35

MORSKI написа:не не бяха тия п...и дето изнесоха отбора- беше Данчо Юруков Мърсисайд....
И аз може да ходя на стадиона,ама няма да покрепям и да пляскам на тея бездушни п....и!!!!
Ще пея за Черно Море,ама не искам да ги гледам такава игра както срещу Миньор и последните МНОГО мача- ти като искаш ги подкрепяй!!
Аз ще подкрепям марката Черно Море!!!

e значи си ме разбрал,това ти казах,че си там не заради милен,наката,кривия или който и да е,а заради оная емблема,която стои на фланелките,които носят.А Черно море и преди и след тях ще го има.Но ако ще ходя някой на стадиона само да нарежда по-добре да не идва.А ония дето ми казва,че не му се гледало това и се чудел момчетата защо пеели,наистина по-добре да си стои вкъщи.За добро или зло в момента такова ни е състоянието,и докато се оправим,дано се оправи играта,трябва да го преболедуваме този период,ама ония ако ще идва само когато сме силни..пич,по-добре недей идва

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 сеп 2009 16:44

MORSKI написа:Пич, това,че не си доволен от играта, а и то нямя как да си и то не в един мач- не значи ,че си псевдо фен,айде моля те прави разлика!!!И не обиждай феновете с различно от теб мнение!!!Ок?
Никой от тук присъстващите не е псевдофен!!!
Аз 1 ПЪТ НЕ СЪМ ВИКНАЛ ОСТАВКА, НЯМА И ДА ВИКНА, ДА НЕ ГОВОРЯ НА КОЛКО МАЧОВЕ СЪМ БИЛ!!!
Псевдофеновете са тея 15- 20 дето викат преди мача да е почнал -шиии играйтиии ли веее и раздават оставки...
Айде моля те...
ЗНам, какви бяхме преди и точно,че ми хареса когато играем добре искам пак да я виждам тая игра!!!Не искам да сме средняци- ти ако искаш товй проблем!!!
Това сега вчера хареса ли ти????
Защото на мен никак!!!

Подкрепям това изказване на Морския на 100 %. Дума по дума. Искам само да допълня нещо:
boys85, недей да наричаш такива велики клубове "измет". Това е просто обидно. Не само за това, че обиждаш "моя" Ливърпул, но и за това, че ще ни се смеят всички футболни хора. Всеки ще се изгаври с нас: Феновете на ВЕЛИКИЯ Черно море не признават "мижитурките" Ман.юн. и Ливърпул. Смях в залата.
А тук: "За добро или зло в момента такова ни е състоянието,и докато се оправим,дано се оправи играта,трябва да го преболедуваме този период,ама ония ако ще идва само когато сме силни..пич,по-добре недей идвате." те подкрепям абсолютно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”