Стойчо Младенов-новият треньор на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Стойчо Младенов-новият треньор на Черно море
Това е треньора!Сега чакам разбора от разбирачите.Наясно съм,че когото и да сложат ТИМ на този пост,феновете на морето няма да го харесат.Но си мисля че има и нещо положително в цялата тази смяна.Всички знаем че Стойчо където и да отиде,иска да купи добри играчи.Това,заедно с новината,която още не е обявена никъде/става въпрос за тоталното обновяване на Тича,за което има вече проект,ако някой се интересува за повече инфо,мога да пусна нова тема/говори за определено изявяване на амбиции за минимум медали/или в нашия случай-купа/.Явно според босовете,Колето е достигнал тавана си за момента.Но хората уважават добре работилите и предоставят на Спасов нов пост в клуба,което означава,че Кольо не е затворена страница в морето.Желая успех на Стойчо и повече толерантност от групата на оставкаджиите. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Стойчо Младенов-новият треньор на Черно море
Чакай бре- откъде тази информация????
Нищо добро не ви очаква със Стойчо.Сега зимата ще се накупуват един куп скъпоплатени бразилци и португалци и накрая шесто място.
Стойчо не иска да купува добри футболисти, а скъпи. Причината е ясна от години.
- Ticha
- Контакти:
Бившият треньор на националния отбор и ЦСКА Стойчо Младенов ще е новият наставник на Черно море, научи Sportal.bg. В момента двете страни водят усилени преговори и се очаква Младенов да бъде официализиран начело на тима в четвъртък. Все пак, ако преговорите пропаднат в последния момент, вариант №2 пред ръководството на моряците е Георги Василев. В момента Младенов е начело на отбора от Саудитска арабия Ал Итифак, но може да си тръгне във всеки един момент, тъй като има клауза в договора, която го освобождава при примамлива оферта от български клуб.
Стойчо във Варна не ми се вярва
тая новина и спортал и нов спорт я пишат,ама айде да изчакаме официалното съобщение,тогава да говорим.
За вас моряци ний живеем...
- Ticha
- Контакти:
mursusaid написа:тая новина и спортал и нов спорт я пишат,ама айде да изчакаме официалното съобщение,тогава да говорим.
Не само те, а почти всички налични спортни online медии. Но предполагам че са я преписали един от друг, като знам нивото на журналистиката.

Неи,Брито,Трика,Петре...слаби играчи ли бяха?Скъпи-да.Но евтини/без пари/,вече имаме достатъчно,мисля.И класиране на 9 място си имаме...За какво мислите е тази смяна?И защо точно Стойчо?
Всеки може да се досети.А ако си мислите че при ТИМ ще минава номера с комисионните,много се лъжете!

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso, изпреварил си информацията в Гонг-а. По метода на изключване Добри Атанасов изключи Херо, Мъди, Пламен Марков, Стойчо...
Името било изненада! и понеже видях в друга тема - руски или сръбски спец... Нещо ми се въртят в главата - Люпко, Йешич или Грозни
Името било изненада! и понеже видях в друга тема - руски или сръбски спец... Нещо ми се въртят в главата - Люпко, Йешич или Грозни