Кривия аут до зимата заради контузия или...?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кривия аут до зимата заради контузия или...?
След мача с ПСВ щеше уж да е готов до 1 седмица, после стана 1 месец не е възстановен, а сега две седмици трябвало да почива заради увреждане на кост в петата.Доколкото си спомням предишната му контузия беше нещо с глезена, а сега това, май няма да играе през този полусезон.Има ли нещо вярно в тези контузии, защо постоянно са различни?Преди нямаше проблем с никакви контузии почти цял сезон, а сега изведнъж една след друга, а с предната контузия влизаше да играе 30-40 минути през второто полувреме....
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Кривия аут до зимата заради контузия или...?
Знаеш отговора
Много изписахме в този форум по темата.. Само не мога да разбера, защо ги пазят в тайна всичките тези неща и си измислят контузии. Така, или иначе, всичко излиза наяве рано, или късно.

Много изписахме в този форум по темата.. Само не мога да разбера, защо ги пазят в тайна всичките тези неща и си измислят контузии. Така, или иначе, всичко излиза наяве рано, или късно.
По-лошото е ,че и останалите постоянно се "контузват" или "разболяват".Зачестиха и контузиите на последна тренировка преди мач. Просто на който не му се играе да си ходи
Ч.Море не е клуб в който да се тренира играта футбол срещу заплата 

Sole написа:По-лошото е ,че и останалите постоянно се "контузват" или "разболяват".Зачестиха и контузиите на последна тренировка преди мач. Просто на който не му се играе да си ходиЧ.Море не е клуб в който да се тренира играта футбол срещу заплата
Е ти пък.За кривия е ясно.Какво ще кажеш че Юрукув не играе не защото е контузен или пък Адемар или Кулибали.Тяхонто си беше баш контузия...За Сашко е ясно...заминава си...
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
- Sagittarius
До зимата явно ще се бута на мускули,но още от сега трябва да започне да се търси заместника на Кривия.За подобен играч ще трябва да се извади и голяма сума пари,но дупката оставена от Кривия е очевидна и никой от настоящия състав не може да я запълни.Факт.Много сериозно трябва да се подходи към този проблем,за да не се превърне липсата на плеймейкър в хроничен недостатък на отбора,както се случи и се случва с липсата на таран в атаката.Без Кривия изпитваме огромни трудности на терена,но дори и да намерим играч с неговата класа на терена,надали ще притежава неговия характер и лидерски качества 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
След днешния селски спектакъл който изнесоха нашите любимци ,то и мач не моеж го наречеш
мога да кажа само едно-всички фенове трябва да се организират и вкупом бързо да изпросят едно извинение от Капитана от Кривия !Ама той е толкова обиден че дълго ще трябва да му се извиняваме Искал всички топки...ей ви на-днес никой не ги искаше -доволни ли сте Крещял на съотборници- незнам днес има ли нормален човек който не би им крещял Редял състава-въх неска ква наретба имаше !
пфу,даже не ми се коментира. Само ме боли че заради някои дето си мерят пишките а то тез незнам и пишки имат ли въобще-обидихме човек който заплюха голяма част от феновете само защото каза истината-че носи отбора !

пфу,даже не ми се коментира. Само ме боли че заради някои дето си мерят пишките а то тез незнам и пишки имат ли въобще-обидихме човек който заплюха голяма част от феновете само защото каза истината-че носи отбора !
- зеленобелия
- Контакти:
[quote="ti4afen"]След днешния селски спектакъл който изнесоха нашите любимци ,то и мач не моеж го наречеш
мога да кажа само едно-всички фенове трябва да се организират и вкупом бързо да изпросят едно извинение от Капитана от Кривия !Ама той е толкова обиден че дълго ще трябва да му се извиняваме Искал всички топки...ей ви на-днес никой не ги искаше -доволни ли сте Крещял на съотборници- незнам днес има ли нормален човек който не би им крещял Редял състава-въх неска ква наретба имаше !
пфу,даже не ми се коментира. Само ме боли че заради някои дето си мерят пишките а то тез незнам и пишки имат ли въобще-обидихме човек който заплюха голяма част от феновете само защото каза истината-че носи отбора 
пфу,даже не ми се коментира. Само ме боли че заради някои дето си мерят пишките а то тез незнам и пишки имат ли въобще-обидихме човек който заплюха голяма част от феновете само защото каза истината-че носи отбора ![/quote Напълно си прав без Кривия не играем нищо.За да върви отбора на пред всички трябва да го слушат и да мълчат.
Кривия,ако не иска да играе за Моряците пускайте го да си ходи.Хубост насила не става!