Черно море - Ботев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море - Ботев
Давайате прогнози и мнения, аз лично се интересувм каква ни е групата за мача, отново ли няма да играят Здравко Лазаров и Жоро Илиев и дали Герасим Заков може да направи дебют?
Re: Черно море - Ботев
ludiq1913 написа:Давайате прогнози и мнения, аз лично се интересувм каква ни е групата за мача, отново ли няма да играят Здравко Лазаров и Жоро Илиев и дали Герасим Заков може да направи дебют?
Има ли значение ? И с дубъла да играете ще ни биете едно 2-3:0
Yobs1912 написа:ludiq1913 написа:Давайате прогнози и мнения, аз лично се интересувм каква ни е групата за мача, отново ли няма да играят Здравко Лазаров и Жоро Илиев и дали Герасим Заков може да направи дебют?
Има ли значение ? И с дубъла да играете ще ни биете едно 2-3:0
Само Миро Манолов ще ви вкара 2-3 гола, според мен ще са повече, просто играете с нещо като дубъла от миналия ви сезон и не сте картотекирали новите си играчи

Последна промяна от ludiq1913 на 30 авг 2009 11:00, променено общо 1 път.
Ще видим какво ще стане,миналата година пак за разгром се стягахме,а то какво се получи. 

- RumenShumaher
- Контакти:
Тоз сезон както предния Морето започват зле това означава че е слаба подготовката съответно нещо куца в треньорския пост.Но въпреки всичко сам убеден че пак ще бъдем в 3-ката.А за мача с Ботев ще ги бием поне с 4-0

- Ticha
- Контакти:
ludiq1913 написа:Давайате прогнози и мнения, аз лично се интересувм каква ни е групата за мача, отново ли няма да играят Здравко Лазаров и Жоро Илиев и дали Герасим Заков може да направи дебют?
Здравко Лазаров, Мишо Лазаров и Адемар са извън групата поради контузии. Герасим Заков е в групата и ако Кольо Спасов реши може да направи дебют.
Аз се надявам Дани Димов и Тошко Колев да играят. И на убедителна победа разбира се 

Ticha написа:ludiq1913 написа:Давайате прогнози и мнения, аз лично се интересувм каква ни е групата за мача, отново ли няма да играят Здравко Лазаров и Жоро Илиев и дали Герасим Заков може да направи дебют?
Здравко Лазаров, Мишо Лазаров и Адемар са извън групата поради контузии. Герасим Заков е в групата и ако Кольо Спасов реши може да направи дебют.
Ще го пусне, все пак трябва да се запознае с играта му, ако не го пусне сега срещу Ботев не знам срещу кой друг....даже очаквам да е титуляр или най-малкото да влезе между 45-60 минута
bober написа:Аз се надявам Дани Димов и Тошко Колев да играят. И на убедителна победа разбира се
Едва ли Кольо ще пусне Тошко...
Бърз гол в първите минути и правим резултата 5;0 след това !!!
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
- Sagittarius
Неприятно е да играем мач без интрига и въпроса е само колко гола ще отнесе Ботев.Все пак не са селски отбор,от Пловдив са,аз винаги изпитвам тръпка когато играем с отбори от големи градове-Пловдив,Бургас,Стара Загора.Не е приятно,че са толкова слаби,ковчег за Митьо Селския
.Очаквам да вкараме поне 6-7 гола,вярвам,че Тошко Колев ще играе,ако не и титуляр.Все си мисля,че Кольо точно със Заков няма да рискува,защото на Лаута пусна Керчев и той се контузи поради липсата на достатъчна подготовка.Да пуска там Тошко,Дани Димов,и да не прави глупости-Кривия и Жоро Илиев-твърдо резерви и да не влизат изобщо,последното което ни трябва е контузия ня някой от тях в такъв умрял мач,има кой да играе,ей я възможността на Дани Георгиев да дърпа конците 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...