Най-после нещо добро за отбора

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Най-после нещо добро за отбора

Мнениеот morqka93 » 27 авг 2009 12:02

Според мен Гесрасим Заков е добър напдател,определено имаме нужда поне от 4ма нападатели за сега са 3ма,не 2ма Какалов да се връща в Минск след тия пропуски с/у Локо.А иначе и Керчев ми прави добро впечатление,но по-важно е на Алекс дали му харесват двамата.Не знам кой отговаря за трансферите,но е доста куц(То всъщност всичко е свободни агенти).При положение,че сме отбор който играе в лига европа,то задължително трябва да иамаме поне 5,6 силни резерви,които да играят в първенството и при контузии.Ние имаме много къса скамейка и виждате при контузия какво става .

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Най-после нещо добро за отбора

Мнениеот TheClub » 27 авг 2009 12:25

Поредния ЦСКАр в морето. Добър е успех му желая
;)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 27 авг 2009 12:35

Аве, играл е за един куп отбори, последно за Берое и Локо Пд, мисля. Навякъде виждате червени звездички :lol:
Статистиката му е, че вкарва по един гол на шест мача.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 12:37

Герасим Заков дойде на проби в Черно Море, чакат и Евгени Йорданов
26 август 2009 15:52
Моряците спешно търсят таран, който даси пъртнира с Миро Манолов
Ръководството на Черно Море спешно търси нападател, който да подсили тима след слабия старт на новия сезон в "А" група, научи ***.eu.

Двата варианта за ново попълнение са бившите играчи на ЦСКА Герасим Заков и Евгени Йорданов, като първия днес е направил първа тренировка с евентуалните си нови съобторници, а Йорданов ще пристигне утре на "Тича".

Какато е известно и двамата са свободни агенти и в момента си търсят нови отбори, но шефовете на моряците ще привлекат само един, който да измъкне клуба от миникризата, в която е влязъл. Според техническият щаб голмайсторът на моряците на Миро Манолов оставал сам в атаката на Черно море и това се отразявало на неговата ефектвност. Целта била до него да заиграе още един нападател, с който да заиграят в тандем.

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 27 авг 2009 13:33

Е дано се сработи с останалите и да вкарва голове - нали това му е работата.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Върни се в “Черно море”