Най-после нещо добро за отбора
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Най-после нещо добро за отбора
Според мен Гесрасим Заков е добър напдател,определено имаме нужда поне от 4ма нападатели за сега са 3ма,не 2ма Какалов да се връща в Минск след тия пропуски с/у Локо.А иначе и Керчев ми прави добро впечатление,но по-важно е на Алекс дали му харесват двамата.Не знам кой отговаря за трансферите,но е доста куц(То всъщност всичко е свободни агенти).При положение,че сме отбор който играе в лига европа,то задължително трябва да иамаме поне 5,6 силни резерви,които да играят в първенството и при контузии.Ние имаме много къса скамейка и виждате при контузия какво става .
Re: Най-после нещо добро за отбора
Поредния ЦСКАр в морето. Добър е успех му желая

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Аве, играл е за един куп отбори, последно за Берое и Локо Пд, мисля. Навякъде виждате червени звездички
Статистиката му е, че вкарва по един гол на шест мача.

Статистиката му е, че вкарва по един гол на шест мача.
Герасим Заков дойде на проби в Черно Море, чакат и Евгени Йорданов
26 август 2009 15:52
Моряците спешно търсят таран, който даси пъртнира с Миро Манолов
Ръководството на Черно Море спешно търси нападател, който да подсили тима след слабия старт на новия сезон в "А" група, научи ***.eu.
Двата варианта за ново попълнение са бившите играчи на ЦСКА Герасим Заков и Евгени Йорданов, като първия днес е направил първа тренировка с евентуалните си нови съобторници, а Йорданов ще пристигне утре на "Тича".
Какато е известно и двамата са свободни агенти и в момента си търсят нови отбори, но шефовете на моряците ще привлекат само един, който да измъкне клуба от миникризата, в която е влязъл. Според техническият щаб голмайсторът на моряците на Миро Манолов оставал сам в атаката на Черно море и това се отразявало на неговата ефектвност. Целта била до него да заиграе още един нападател, с който да заиграят в тандем.
26 август 2009 15:52
Моряците спешно търсят таран, който даси пъртнира с Миро Манолов
Ръководството на Черно Море спешно търси нападател, който да подсили тима след слабия старт на новия сезон в "А" група, научи ***.eu.
Двата варианта за ново попълнение са бившите играчи на ЦСКА Герасим Заков и Евгени Йорданов, като първия днес е направил първа тренировка с евентуалните си нови съобторници, а Йорданов ще пристигне утре на "Тича".
Какато е известно и двамата са свободни агенти и в момента си търсят нови отбори, но шефовете на моряците ще привлекат само един, който да измъкне клуба от миникризата, в която е влязъл. Според техническият щаб голмайсторът на моряците на Миро Манолов оставал сам в атаката на Черно море и това се отразявало на неговата ефектвност. Целта била до него да заиграе още един нападател, с който да заиграят в тандем.
Е дано се сработи с останалите и да вкарва голове - нали това му е работата.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!