Здравейте Моряци.
Искам да отворя тази тема защото както е тръгнало май и в шестицата няма да влезем. Или съм в Грешка но това което до сега гледам от началото как играем и в класификациите за Лига европа ПЪЛНА НУУУУУУЛА СМЕ. Искам да ви видя мненията. Благодаря ви. Само Черно море до гроб...
На кое място ще завърши Черно море сезона?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- charlitobg
- Контакти:
Re: На кое място ще завърши Черно море сезона?
Абе чак нула не сме,ама ми се струваше че и още 3 полувремена да играем пак няма да вкараме гол,егати яловата история
А за класирането е много рано още

Много зависи.
Нищо не е решено още трябва сегга да бием Ботев и после Берое и после сме домакини.Трябва да направим една победна серия 5-6 мача после бием ли Левски и ЦСКА сме в играта.Има време имаме и сили..
Нищо не е решено още трябва сегга да бием Ботев и после Берое и после сме домакини.Трябва да направим една победна серия 5-6 мача после бием ли Левски и ЦСКА сме в играта.Има време имаме и сили..
- Sagittarius
При всички положения ще вземем Купата на България
.Наистина сме безсилни срещу простотията в бъгларски футбол,съгласен съм с Никола Спасов.Срещу нас се играе анти-футбол,срещу нас съдиите свирят безобразно.Това не е феърплей,това е цирк.
ПС:Миналата година загубихме и от по-слаби отбори и бяхме 3-ти.Рано е да се самоотписваме.Трябва обаче да се погрижим когато играе Черно Море да се свири 50:50.Само съдиите ни провалиха в 2-те ни гостувания досега.

ПС:Миналата година загубихме и от по-слаби отбори и бяхме 3-ти.Рано е да се самоотписваме.Трябва обаче да се погрижим когато играе Черно Море да се свири 50:50.Само съдиите ни провалиха в 2-те ни гостувания досега.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- maximalniq
- Контакти:
Споерд мен много им се вдигна самочувствето на футболистите на Черно Море след задоволителните резултати от миналия сезон и подцениха мача с Локото.

- maximalniq
- Контакти:
Sagittarius написа:При всички положения ще вземем Купата на България.Наистина сме безсилни срещу простотията в бъгларски футбол,съгласен съм с Никола Спасов.Срещу нас се играе анти-футбол,срещу нас съдиите свирят безобразно.Това не е феърплей,това е цирк.
Това е смешно да обвинявате съдиите след като миналия сезон точно по този начин ви доведоха до 3 място...

Дайте тази тема да я коментираме декември. След три мача просто няма смисъл.
според мен 5-8
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- unist_gp
- Контакти:
А сега някой ще ми каже ли защо ДокоКюстендил свали гащите срещу ЦСКА? Титан ли извозва боклука в Пловдив, та са се разбраха така лесно с Галка? 

shumnaliq написа:според мен 5-8
Как го разбра или са намираш на проказки???
На полусезона ще се определят целите при нас. До тогава мач за мач сме.