Черно море с екипи на TOMY.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море с екипи на TOMY.
Аз съм оня, който твърдите, че ви дразни. Не е така. Искам да отбележа нещо в случай, че не сте запознати. Черно море играе с екипите на бургаската фирма за спортна екипировка Томи. Фирмата е на бившия президент(председател) на Черноморец Бургас от началото на 90 -те години Тома Томов. Моят екип - фланелка, гащети, гети, анцунг са на същата фирма и съм се заклел никога да не робувам повече на чужди марки. Страшно съм доволен като материя, кройка и качество( дори повече от прословутите Найк ). Екипите са сравнително евтини ( но не чак толкова ), но са със страхотно качество. До сега не бях обръщал внимание, но на мачовете с ПСВ забелязах марката. Поразрових се малко и установих, че с бургаската фирма още са: Сливен, Монтана и ...датския Олборг от тази година ( по сведение от Томи ). Та мисълта ми е : Евала на отборите, които залагат на българското, което в случая е и много качествено. Доколкото разбрах заявки за пълна екипировка има от Русия, Турция, Гърция и...Дания засега. Сигурен съм, че много други отбори ще се поогледат и ще предпочетат българското, а аз от личен опит казвам: Томи е по-добро от Найк. за другите нямам наблюдения.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Re: Черно море с екипи на TOMY.
Да, наистина материята е много хубава.А тези найкове и адидаси дето са в България се правят в тайван тайланд или такива,но доколкото знам за отборите се правят в Германия (за адидас говоря).Но въпреки това аз предпочитам да сме с Адидас или Найк-просто поне с това да сме в крак.
Сега се сещам 2004 на европеиското дето наще национал и се оплакваха от Пумата че не била качествена,а пък на Италия всичко било перфектно..
Сега се сещам 2004 на европеиското дето наще национал и се оплакваха от Пумата че не била качествена,а пък на Италия всичко било перфектно..
- vrajdebec
- Контакти:
Абе , ти акъл имаш ли изобщо? Цял свят са с NIKE , а ти сигурно си носил някой НЕКИ от битака , та да имаш такива наблюдения...! 

обаче дизайна на томи ееее един път... морето имат що годе читаво изглеждащи екипи, но какви мацаници правят за други отбори - http://www.tomysport.com/football.html

Много хубава тема. даже националите трябва да играят с екипи на Томи
.. вижте Дания как години наред си играе с hummel и си поддържа фирмата.. (btw миналия ден си купих от секънд хенда страхотна новичка тениска на Дания
)

vrajdebec написа:Абе , ти акъл имаш ли изобщо? Цял свят са с NIKE , а ти сигурно си носил някой НЕКИ от битака , та да имаш такива наблюдения...!
Приятелю, не робувай на марки. Цял свят е с Найк, защото не знаят Томи, а що се касае за моя екип на НАЙК - не е от битака, но ти ако искаш давай 3-4 бона за пълна екипировка на Найк, а аз ще си бъда с Томи за 1000 лв. и ти гарантирам, че разликата ще бъде само в цената. Иначе Ч.море са направили най-добрия избор...И нещо друго: На запад никой не се впечатлява от Найк, Пума, Адидас...Хората се оглеждат за нещо различно и добро. В АНГЛИЯ убеди някой, че Умбро не е стока, в Дания, че Хуммел - не бива, в Италия - Лотто, Ереа и прочие. Друг е въпроса, че Найк, Адидас, Пума са във вихрен бяг за пазари и престиж, който в повечето случаи е изкуствен. Продукцията на повечето фирми е изнесена в Азия. Плащаш за марка и туй то.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- plovdivram
- Контакти:
Абсолютно ЗА Томи....
Аз лично съжалявам, че "ръководството" ни /това на Локомотив Пд/ не се вслуша в мнението на феновете на отбора и да заиграе с екипите на Томи... Не случайно и феновете на Локомотив Пд избраха Томи да облече отборите в юбилейният шампионски мач http://gallery.lportala.net/categories.php?cat_id=261... Споделям на 100% мнението, че българска фирма трябва да облича дори националния отбор... Като говорим за Дания... нека си спомним и за Мексико... ако не се лъжа.. и те доста време играха с някаква мексиканска фирма!!!
НЕКА ИЗБЕРЕМ БЪЛГАРСКОТО!!!
Аз лично съжалявам, че "ръководството" ни /това на Локомотив Пд/ не се вслуша в мнението на феновете на отбора и да заиграе с екипите на Томи... Не случайно и феновете на Локомотив Пд избраха Томи да облече отборите в юбилейният шампионски мач http://gallery.lportala.net/categories.php?cat_id=261... Споделям на 100% мнението, че българска фирма трябва да облича дори националния отбор... Като говорим за Дания... нека си спомним и за Мексико... ако не се лъжа.. и те доста време играха с някаква мексиканска фирма!!!
НЕКА ИЗБЕРЕМ БЪЛГАРСКОТО!!!

ами специално за Ч.море,ние от няколко години си играем с Томи,даже аз имам фланелка на моряците от преди 4-5 години Томи,с която ходя да си ритам мачлета и мога да кажа,че наистина е доста удобна и смело мога да кажа здрава материя,така че определено са добра марка
За вас моряци ний живеем...
В тази тема да питам какво стана с мистериозния ни резервен екип дето щял да е изненада, уж щял да бъде в един цвят и нямало да е нито син нито зелен, но явно няма да разберем какъв е
Vailo написа:Много хубава тема. даже националите трябва да играят с екипи на Томи.. вижте Дания как години наред си играе с hummel и си поддържа фирмата.. (btw миналия ден си купих от секънд хенда страхотна новичка тениска на Дания
)
Дания от доста време играят с адидас. Виж на http://www.dbu.dk/
нямам подпис...