4 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 09.08.25 събота 19.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

4 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 09.08.25 събота 19.00ч.

Мнениеот Iceberg » 04 авг 2025 21:50

Ред е на припознатия отбор от столицата. Не знам, дали е по-добре за нас, че ги срещаме в такъв за тях момент?! От една страна обезверени, подтиснати, смазани от напрежението, а от друга страна пределно мотивирани, изправени до стената и решени най-накрая да се представят по-добре и вземат победа?! Затова си мисля, ние да излезем и покажем това, което можем, треньорите да си свършат работата с тактиката и воденето на мача и много важно нещо, да не допускаме детински, фатални грешки. Успеем ли това, мисля, че можем да се върнем и с трите точки. Няма да е лесно, знам, но.. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Re: 4 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 09.08.25 събота 19.00ч.

Мнениеот ShooterMan » 04 авг 2025 22:26

Момента е перфектен! Керкенез докато е треньор няма по-добър момент, нека обяснява с какви некадърници работи и как не стават. Щеше да е кофти да ни посрещне Любо Пенев или Тройчо от пейката. Мисля, че Томов трябва да остане на вратата, Жоао титуляр, Фелипе вместо Чандъра и дано Берк се върне да смени Васката. Разбира се - Ники титуляр също за сметка на Гошката или Селсо, струва ми се Селсо от пейката и да влиза после ако водим, бърз и злобен, перфектен ще е за контри. Пък може и обратното....ЦСКА в по-добър момент не може да им гостуваме - измислен треньор, никакъв колектив, треньора хока играчите и т.н. Единствения фактор, който ме притеснява там е Илиан Джуниър, два пъти вече прави голови асистенции срещу нас, като цяло и в смешния им отбор е единствения сносен футболист. Да се чуди човек за 20 000 000 какви бездарници са събрали там. С ръка на сърцето - НИТО ЕДИН от техните тук няма да е титуляр, без изключения.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 авг 2025 22:29

Ако няма фрапантни грешки в защита както казваш..бием.Днес се изкефих на макс..Припомниха ми един мач на Тича от далечното минало..Черно море-Литекс 4-0..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 05 авг 2025 00:08

Ето тук Илиан трябва да си покаже силата. Да излезе със здрава защита. Колкото по-дълго е 0-0, толкова повече ще се изнервят оранжевите, както и феновете им.

Илиев-Панов-Атанасов-Дробаров-Мартин-Берк-Телес-Жоао-Тонев-Лазаров-Селсо

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 05 авг 2025 03:39

Никой не иска Васил титуляр, но за съжаление на Илиан отбора започва с него. Дори и като се върне Берк, Телес ще седне на пейката, а не Васил. Така, че ще му се радваме цяла година.
Тирейци са пред угрозата от поредна среща с ония с коловете и ако не бият и този мач, там може да хвърчат глави не само в преносния смисъл. Нашата защита днес за пореден път показа доста слабости, от които кипърското менте може да се възползва.
Има още месец за трансфери и съм сигурен, че Илиан е забелязал крещящата нужда от бекове, особено отдясно.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 авг 2025 09:03

Трябва ни пределна концентрация в защитата ни този мач. Не направим ли глупости там, напред все ще измислим нещо. Онези очевидно са разклатени, голямо напрежение има вътре в отбора им. Трябва да влезем с хладен ум и да използваме шенсовете си. Състава има кой да го избере.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 05 авг 2025 10:10

Няма по-точен момент за мача с припознавачите. Както се каза много точно в мненията преди мен - напрежението и стреса е в противника. Буквално се реже с нож... достигайки критични нива. Атмосферата при тях е изключително нажежена, пред угрозата от нов срив, следствие на което ще хвърчат нови оставки и хаос.

В тази ситуация - последното което искам да виждам от нашите изпълнители е припряност и непредизвикани грешки в двубоя. По-добри сме. Имаме потенциал и добри изпълнители. Просто трябва да излезем спокойни и с максимална концентрация във всеки един детайл.

Тези момчета могат и категорично имат качествата и способностите да покажат какво могат.
Агресия, мобилизация и хладен ум. Да му мислят припознавачите, които са буквално опрени до стената.
Успех, моряци !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2025 13:07

Чета, че Керкенеза е изгонил Бютучи за нарушаване на дисциплината. Физкултурника е изпуснал съблекалнята, това е ясно. Шефовете го оставят само като бушон, редно е да му подпишем уволнението. Няма да се учудя и самите играчи да му врътнат номер след като ги обяви за некадърници и гонене.....абе както и да го въртим - няма да го оставят да се насере в мачовете с Левски примерно, нещата се нагласят по наш вкус....само да не правим нещата от 1/2 финала де.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 авг 2025 08:12

Макар че изказах мнение искам да добавя ...В нашата ефбет лига всичко е възможно..И не логичното може да стане когато заиграят пари и уговорки.Много примери има когато съживяваме мъртъвци..Дано не съм прав и да ги треснем както сме го правили неведнъж последните години.Успех моряци..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Черно море”