4 кръг /Черно море - Етър/ 04.08 петък 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
4 кръг /Черно море - Етър/ 04.08 петък 19.00
имаме изключителен шанс да стартираме с 10 точки и да сме в челните позиции, силно се надявам да не го изпуснем заради някаква глупост и подценяване на противника 

Re: 4 кръг /Черно море - Етър/ 04.08 петък 19.00
С тея постоянно се дъним или съживяваме мъртвец.....Дано сега да не е така и да ги убием с 4-0.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Очаквам победа в този мач. Нека да напълним стадиона. Айде моряци !!!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
Както писах и в другата тема,победите срещу по слабите поне на хартия отбори,прави един отбор голям.Това е по сър А.Фъргюсън.
Просто нямаме право да се дъним срещу подобни отбори!Аз съм върл привърженик на красивата и нападателна игра и искам победи с такава игра,а не с автобуса пред вратата.Но също така мразя да чувам-"Играли сме добро...".Тези наглед лесни мачове са в графата уникално трудни,заради затворената игра в защита и чакането да изритат една топка и недай боже да ни вкарат гол.Такива отбори до 15 м трябва да им водим минимум с 1 гол,за да започнем да играем по спокойно.Само Черно море!
Просто нямаме право да се дъним срещу подобни отбори!Аз съм върл привърженик на красивата и нападателна игра и искам победи с такава игра,а не с автобуса пред вратата.Но също така мразя да чувам-"Играли сме добро...".Тези наглед лесни мачове са в графата уникално трудни,заради затворената игра в защита и чакането да изритат една топка и недай боже да ни вкарат гол.Такива отбори до 15 м трябва да им водим минимум с 1 гол,за да започнем да играем по спокойно.Само Черно море!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Този мач само ние можем да си го направим труден. От новаците ми се струва, че Етър са най-слабите и то отчетливо по-слаби, може би от типа на миналогодишния есенен Спартак. И тук е момента да се сетим, че НЕ можахме да ги победим есента, макар и на Коритото. Влезем ли стегнато и съсредоточени - Етър онася поне 3 парцала и то на 0. Лично аз мисля, че минахме почти безупречно през първите 3 тегави мача и за Етър ще сме със съвсем друго настроение и игра и мисля, че ще ги пометем буквално. Бих искал да видя Макето обратно в титулярите.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
А аз смятам, че ни очаква поредния тегав мач - повторение на този с Хебър. Етър правят ужасен старт. - поредни две загуби. Наясно са, че ако инкасират трета - ще са обременени психологически. По тази причина те отчаяно ще търсят равния мач, който би изправил на крака отбора.
Ще се борят. Ще загубят обаче в крайна сметка. Не ни очаква лек мач. В никакъв случай. Поредния тегав мач, който трябва да се вземе защото после следва поредицата мачове срещу по-сериозни съперници - Славия, Лудогорец и ЦСКА тире Сф.
Трябва да напълним стадиона. Само Черно Море!
Ще се борят. Ще загубят обаче в крайна сметка. Не ни очаква лек мач. В никакъв случай. Поредния тегав мач, който трябва да се вземе защото после следва поредицата мачове срещу по-сериозни съперници - Славия, Лудогорец и ЦСКА тире Сф.
Трябва да напълним стадиона. Само Черно Море!
Проблема със затворените отбори с по 10 в защита,вече не е толкова голям проблем.С наличието на Наско/особено/,Матеус и Иса,такива защити са вече в пъти по лесно преодолими от преди.Не мисля че ще имаме някакъв проблем с Етър .Мачовете с такива отбори с цялото ми уважение,трябва да ги взимаме с рутина,което ако не стъпваме накриво срещу тях,класиране в четворката ще ни е сигурно.И тогава резултатите от мачовете със сериозните отбори ще определят къде точно ще сме в края на сезона.Мача с Етър е задължително да го вземем с лекота и поне 3 гола разлика за самочувствие,като се надявам да видим награден с титулярна позиция поне един от двамата ни голмайстори от мача с Крумовград.Велислав се представи много добре и срещу сгъстената защита на болярите ще осигурява добри пробиви по крилото. А и по принцип си има добро взаимодействие с Виктор.Ще видим ,петък не е далече.Дано само контузиите на Димов и Машадо отшумят,че не е добре още в 3 кръг да загубим двама основни футболиста.Само Черно море и УСПЕХ !
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Много ни е рано да говорим категорично, че мачовете срещу т.нар. малки отбори, играещи 10 в защита можем да ги вземаме с рутина. Трябва, но все още е рано. Справка мача с Хебър - стабилна защита, която не позволи на Хебър да изпълнят нито един корнер за цял мач. В нападение - куп възможности, но нереализирани или недоразвити такива. Затрудненията ни в реализацията са факт, въпреки добрия потенциал който имаме. Това мисля.
А колкото до мачовете с Арда и Крумовград - те бяха коренно различни от този, който престои с Етър. И Арда и Крумовград играха смело, открит футбол. Не слчайно и констатирахме много грешки в защитата и вратаря ни... Нека не ги сравняваме с предстоящия. В петък Етър ще 'паркира автобуса" и дано не се стигне до ходене по мъките.
Леки мачове няма. От трите изминали мача сме с отличен резултат до момента, но за съжаление лъснаха и много слабости и все още има какво да се коригира и в защита и в нападение, за да можем да кажем спокойно, че ще надвиваме противниците с рутина.
Прогнозирам минимална победа и нови три точки в актива, защото после ни очакват по-тежки мачове.
А колкото до мачовете с Арда и Крумовград - те бяха коренно различни от този, който престои с Етър. И Арда и Крумовград играха смело, открит футбол. Не слчайно и констатирахме много грешки в защитата и вратаря ни... Нека не ги сравняваме с предстоящия. В петък Етър ще 'паркира автобуса" и дано не се стигне до ходене по мъките.
Леки мачове няма. От трите изминали мача сме с отличен резултат до момента, но за съжаление лъснаха и много слабости и все още има какво да се коригира и в защита и в нападение, за да можем да кажем спокойно, че ще надвиваме противниците с рутина.
Прогнозирам минимална победа и нови три точки в актива, защото после ни очакват по-тежки мачове.
-
- Контакти:
Изобщо, ама изобщо не съм доволен въпреки победата. Изключително подценен мач, първото полувреме и първите 15 мин. от второто бяхме направо безобразни. Етър можеше да ни е повел 0:3, докато се сетим да играем. Стартовия ни състав беше напълно объркан - с фалшивите крила Алекс и Сула става, но навън, не вкъщи, където всички паркират автобуса. А на фона на това да излезем и без Наско Илиев, който да ги разбива там и да носи 1-2-ма на гърба си - напълно безумно. Ако направя статистика - сигурно всеки гол в нашата врата е през зоната на левия бек - Сашо Василев добре в атака, но отзад? Етър играха супер грамотно и пак казвам, можеха да ни поведат спокойно и 0:3, а при 1:1 - Денислав изпусна чист гол. Влизането на Наско, Ники и Пачеко обърна мача, но не всеки път ще имаме подобен късмет, да не кажа никога повече в близко време. Като точки - добре. Почват, обаче сериозните мачове и там ще трябва и сериозна игра 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
дори не знам как да го коментирам тоя мач ......трябваше да сме надградили спрямо миналия сезон уж запасихме играчите, обаче вместо това изобщо не играем като отбор и сме супер разпилени...... Алекс Фернандез ако мисли така да играе по-добре да си ходи, защото пореден мач го няма никакъв