16 кръг /Черно море - Локомотив 1929 Сф/ 29.10 събота 15.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
16 кръг /Черно море - Локомотив 1929 Сф/ 29.10 събота 15.00
Няколко равни поред, време е вече за победа. Локо Сф не са за подценяване, но не виждам причина да не ги бием. Крайно време е вече да реализираме положенията, които създаваме. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 16 кръг /Черно море - Локомотив 1929 Сф/ 29.10 събота 15.00
локо сф си изкараха два червени последния мач, виктор попов пък за нас ще липсва за натрупани жълти ;) наистина е време за победа вече и то срещу пряк съперник за челните места.... но е очевидно, че няма да се борим за призовите места и аз вече взех да мишкувам и да се питам дали не е по-добре 7 място и да се борим оттам за Европа евентуално?! или трябва да станем по-убедителни, защото с толкова равенства не си помагаме и ще стоим в края на 6-та само....

Виктор е с пети жълти: http://www.fpleague.bg/bg/statistics/pl ... 05&sortID=
Велислав с контузия!!!!
Велислав с контузия!!!!
Или Велев ще запълва дупката в защита, или Дичев отляво и Цецо отдясно. Златев на мястото на Велислав. Дано не е нещо сериозно с Вили- сам се контузи и докторите докато отидоха дадоха знак за смяна.
-
- Контакти:
Загубата на Попа е тежка, помним колко страдахме като играеше отляво и губехме агресията му. Но Цецо Панов и Дичев ще запълнят пробойната. Време е за победа. Предвид историите ни с ВАР и как не вижда нещата в наша полза и, че от друга страна е супер благосклонен към Локо Сф в сума ти мачове, вкл. и с отбора на всички власти - Левски, то мога да кажа, че съдийския проблем също не е за подценяване. Но и Локо Сф са добър отбор също, не бива да отричаме и това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Очакват ни пет поредни срещи (до паузата) срещу Софийските отбори: Локо, Славия, Тирето и два пъти срещу Левски. Да видим как ще излезем от тази серия трудни срещи.
Локо Сф са стабилен отбор.
Труден мач ни очаква. Труден…
Победата е вече повече от задължителна.
Локо Сф са стабилен отбор.
Труден мач ни очаква. Труден…
Победата е вече повече от задължителна.
Малко цифри да вкарам преди следващият ни мач понеже преполовихме първата фаза на първенството! Нормално е да направим някакво сравнение с миналата година чисто статистически.
-Миналата година сезон 21-22г. след 14 изиграни мача ситуацията с нас в класирането беше съответно:
5 място. Черно море (Варна) 14м. - 5п. - 7р. - 2з. - 16:10гл.р. - 22точки
Двете ни загуби са бяха от Тирето като домакин и от Лудогорец като гост!
Миналата година равенствата ни със слабаците ни бяха проблемни (7 с Царско село в два мача; Локо Пд.; Локо Сф.; Пирин; Славия; Ботев Враца) и там изгубихма много точки.
-Тази година сезон 22-23г. след 14 изиграни мача ситуацията с нас в класирането е:
6 място. Черно море (Варна) 14м. - 7п. - 4р. - 3з. - 15:12 гл.р. - 25точки
Трите ни загуби тази година до тук пак са от Тирето и Лудогорец но се присъединява към тях и Локо Пловдив.
Равенствата тази (три от които нулеви) са съответно са със слабаците Слепември (пропусната дузпа от нас) и Спартак, Арда (автогол наш) и с Цифрите в Бистрица! Отново по-най баламският и безумен начин губим точки ей така с лека рака от най-слабите.
Следващите ни няколко мача с шопските отбори са ключови за нас в битката за шестицата.
Проблемът ни е в нападение, нама какво да се лъжем!
Матиас вече не е същия, но може да върши работа за по едно полувреме в края на всеки мач, Иса просто е приключил за мен.
Крилата ни съответно, Мади няма завършващ удар за всеки вече е ясно, че това му е проблема, тук КПД-то е равно на нула. Василев не му тръгна сезона контузи се с национала, а и не направи дори лятна подготовка, а сега е пак с травма и няма за какво просто да се вини момчето. Късмета му този сезон го няма никакъв.
Златев момчето е бомба и към него претенции не трябва да има.
Към Алекс Ф. претенции да има просто не е сериозно, още не се е климатизирал дето се вика. Него ще го чакаме.
Големият проблем за мен са Сула и Закария. Аз от тя чаках много повече този сезон.
Сула още няма гол за нас, а е втори сезон на Тича и направи вече 20-ет мача за нас!!! В двайсет официални мача в смешното ни първенство един гол да не си вкарал, а играеш зад нападателя си е трагедия от всякъде погледнато! Асистенциите му са по две за миналата и две тази година. https://int.soccerway.com/players/mazire-soula/435421/
Закария по крилото - "Не мерси", трябва да е нападател, иначе не става работата. Много повече очаквах и от него тази есен.
-Миналата година сезон 21-22г. след 14 изиграни мача ситуацията с нас в класирането беше съответно:
Миналата година равенствата ни със слабаците ни бяха проблемни (7 с Царско село в два мача; Локо Пд.; Локо Сф.; Пирин; Славия; Ботев Враца) и там изгубихма много точки.
-Тази година сезон 22-23г. след 14 изиграни мача ситуацията с нас в класирането е:
Трите ни загуби тази година до тук пак са от Тирето и Лудогорец но се присъединява към тях и Локо Пловдив.
Равенствата тази (три от които нулеви) са съответно са със слабаците Слепември (пропусната дузпа от нас) и Спартак, Арда (автогол наш) и с Цифрите в Бистрица! Отново по-най баламският и безумен начин губим точки ей така с лека рака от най-слабите.
Следващите ни няколко мача с шопските отбори са ключови за нас в битката за шестицата.
Матиас вече не е същия, но може да върши работа за по едно полувреме в края на всеки мач, Иса просто е приключил за мен.
Крилата ни съответно, Мади няма завършващ удар за всеки вече е ясно, че това му е проблема, тук КПД-то е равно на нула. Василев не му тръгна сезона контузи се с национала, а и не направи дори лятна подготовка, а сега е пак с травма и няма за какво просто да се вини момчето. Късмета му този сезон го няма никакъв.
Към Алекс Ф. претенции да има просто не е сериозно, още не се е климатизирал дето се вика. Него ще го чакаме.
Големият проблем за мен са Сула и Закария. Аз от тя чаках много повече този сезон.
Сула още няма гол за нас, а е втори сезон на Тича и направи вече 20-ет мача за нас!!! В двайсет официални мача в смешното ни първенство един гол да не си вкарал, а играеш зад нападателя си е трагедия от всякъде погледнато! Асистенциите му са по две за миналата и две тази година. https://int.soccerway.com/players/mazire-soula/435421/
Закария по крилото - "Не мерси", трябва да е нападател, иначе не става работата. Много повече очаквах и от него тази есен.
то и аз очаквам повече от Закария, обаче не си играе нападател, където му е мястото ;) така че реално не мога да му се сърдя чак толкова... бори се като го пуснат, но не му е силата по крилата
иначе статистиката е интересна, но пък сега отборите са 2 повече ..демек класата е малко паднала на шампионата като цяло с още 2 отбора пълнеж и в тоя смисъл тия 3 точки отгоре са нормални, общо взето може да се каже, че сме на едно ниво с предния сезон дори с точност бих казал, същата работа :) ако Сердюк беше останал вече може би щяхме да сме една идея по-напред и да сме с поне 4 точки отгоре да речем.... но след продажбата е нормално да позациклим ..все пак последните мачове като игра сме добре и се надявам да намерим начин да бием Локо Сф, че предстоят нелеки мачове като цяло
иначе статистиката е интересна, но пък сега отборите са 2 повече ..демек класата е малко паднала на шампионата като цяло с още 2 отбора пълнеж и в тоя смисъл тия 3 точки отгоре са нормални, общо взето може да се каже, че сме на едно ниво с предния сезон дори с точност бих казал, същата работа :) ако Сердюк беше останал вече може би щяхме да сме една идея по-напред и да сме с поне 4 точки отгоре да речем.... но след продажбата е нормално да позациклим ..все пак последните мачове като игра сме добре и се надявам да намерим начин да бием Локо Сф, че предстоят нелеки мачове като цяло

greenpeak написа:Малко цифри да вкарам преди следващият ни мач понеже преполовихме първата фаза на първенството! Нормално е да направим някакво сравнение с миналата година чисто статистически.
Зак чак пък да няма гол?Уж си играеш на статистик.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
И къде съм написал, че точно Закария няма гол, май четеш без да разбираш написаното. За Сула става въпрос, че и линк съм ти дал.