icko65 написа:Новина от последните минути....Илиан Илиев остава наставник и на Морето и на национала...
За целия следващ сезон ?!! Потвърдено ли е това, наистина ?!! :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
icko65 написа:Новина от последните минути....Илиан Илиев остава наставник и на Морето и на национала...
Alexandrov93 написа:Засега сигурните напускащи са Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия, Илиан Илиев и Мартин Дичев. Като изключим първите двама - нищо фатално, но първите двама оставят сериозна празнина.
--------------------------------Титуляр/Славков---------------------------------
Попов/Панов---Атанасов---Дробаров/Резерва---Дани Мартин/Панов
--------------------Панайотов/Бейхан---Титуляр/Димов---------------------
---------------------------------Сула/В. Василев----------------------------------
Пашеко/Златев--------------Уеслен/А.Илиев--------------Калкан/Мишаел
Пристигащи: Вратар, Централен защитник, Дефанзивен разиграващ халф
Напускащи: Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия, Илиан Илиев, Мартин Дичев, Исмаил Иса, Брено Тейшейра
При 6 напускащи играчи не мисля, че би било проблем да вземем класни три попълнения. За вратар ми се иска да привлечем Ковальов от изпадналия Пирин. За централен защитник бих взел Кристиян Димитров от Левски, а разиграващия халф да бъде Серкан Юсеин от Крумовград или да си върнем Касми, ако има възможност.
deadlock написа:Брено и Уеслен ще са основни фигури другия сезон според мен. Хубавото е, че и двамата могат да играят като нападатели, но и като крила. Стилът ни на игра също е по-удачен за тях и за нападател като Иса, отколкото за Наско Илиев. Поне откъм нападатели и крила не сме зле - Иса, Брено, Уеслен, Калкан, Златев, Милушев, Василев. Определено по-добре отколкото няколко други позиции.
Абсолютно задължителни са вратар, бек и дефанзивен полузащитник.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта