Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Nobody007
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Nobody007 » 31 май 2024 14:27

icko65 написа:Новина от последните минути....Илиан Илиев остава наставник и на Морето и на национала...

За целия следващ сезон ?!! Потвърдено ли е това, наистина ?!! :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 май 2024 16:44

В 17:30 има брифинг на Ил.Илиев пред медиите.Само нов договор е нужен на Илиан и остава.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 юни 2024 11:24

Илиан Илиев: "Иван Дюлгеров, Пабло Алварес и Атанас Илиев са с изтичащи договори. Искаме да задържим Атанас Илиев, но трудно ще се случи", каза още специалистът.

https://chernomore.gong.bg/bg-football/ ... chi-793932

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 юни 2024 20:36

Много сериозен интерес към национала проявява емблематичният Хибърниън
https://vsport.bg/ivan-dyulgerov-pred-t ... otlandiya/

Иван Дюлгеров пред трансфер в Шотландия
Вратарят на Черно море Иван Дюлгеров обърна гръб на Русия. Националът най-вероятно ще продължи кариерата си в Шотландия, твърди „Мач Телеграф“. Много сериозен интерес към стража проявява емблематичният Хибърниън.

Отборът завърши на седмо място в последня шампионат. Хибс може и да се радват на титли и Купи, но пък са широко известни в цял свят благодарение на един от най-големите си фенове – Ървин Уелш. Тимът присъства във всеки един негов роман.

В Шотландия пази и друг наш национал – Димитър Митов е страж на Сейнт Джонстън. ЦСКА 1948 и Черно море започват участието си във втори предварителен кръг в Лига на конференциите. Там те ще са в урната на непоставените с коефициент 4.075.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 03 юни 2024 01:38

Засега сигурните напускащи са Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия, Илиан Илиев и Мартин Дичев. Като изключим първите двама - нищо фатално, но първите двама оставят сериозна празнина.

--------------------------------Титуляр/Славков---------------------------------
Попов/Панов---Атанасов---Дробаров/Резерва---Дани Мартин/Панов
--------------------Панайотов/Бейхан---Титуляр/Димов---------------------
---------------------------------Сула/В. Василев----------------------------------
Пашеко/Златев--------------Уеслен/А.Илиев--------------Калкан/Мишаел

Пристигащи: Вратар, Централен защитник, Дефанзивен разиграващ халф
Напускащи: Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия, Илиан Илиев, Мартин Дичев, Исмаил Иса, Брено Тейшейра

При 6 напускащи играчи не мисля, че би било проблем да вземем класни три попълнения. За вратар ми се иска да привлечем Ковальов от изпадналия Пирин. За централен защитник бих взел Кристиян Димитров от Левски, а разиграващия халф да бъде Серкан Юсеин от Крумовград или да си върнем Касми, ако има възможност.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 03 юни 2024 10:16

Брено и Иса не разбрах само как ги нареди. Ковальов не е никак лош вариант, Димитров е пълен ретард, а на Касим лично Илиан му би шута.
Последна промяна от Vladislav на 04 юни 2024 09:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юни 2024 11:15

Alexandrov93 написа:Засега сигурните напускащи са Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия, Илиан Илиев и Мартин Дичев. Като изключим първите двама - нищо фатално, но първите двама оставят сериозна празнина.

--------------------------------Титуляр/Славков---------------------------------
Попов/Панов---Атанасов---Дробаров/Резерва---Дани Мартин/Панов
--------------------Панайотов/Бейхан---Титуляр/Димов---------------------
---------------------------------Сула/В. Василев----------------------------------
Пашеко/Златев--------------Уеслен/А.Илиев--------------Калкан/Мишаел

Пристигащи: Вратар, Централен защитник, Дефанзивен разиграващ халф
Напускащи: Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия, Илиан Илиев, Мартин Дичев, Исмаил Иса, Брено Тейшейра

При 6 напускащи играчи не мисля, че би било проблем да вземем класни три попълнения. За вратар ми се иска да привлечем Ковальов от изпадналия Пирин. За централен защитник бих взел Кристиян Димитров от Левски, а разиграващия халф да бъде Серкан Юсеин от Крумовград или да си върнем Касми, ако има възможност.

Не разбирам кои точно са проблемните напускащи според теб,но липсата на Младши също е сериозен проблем.Освен първите двама,спокойно можем да прибавим и Виктор,чиято загуба ще е много голям удар по отбора.Струва ми се че грешиш относно напускащите.А те са Иван,Пабло,ИИ,Мартин,Виктор на 99%,Сула вероятно напуска при добра оферта и Наско/ +Мишаел и Пашеко които ги забравяш/.За Брено не зная откъде е инфото.Иса мисля че е подписал нов договор.В този случай имаме ОГРОМЕН проблем в защита,където задължително трябва да вземем десен бек по възможност да може да играе и в двете зони.При това положение нещата изглеждат кристално ясни.
Вратар трябва да вземем,ИИ каза че ще е БЪЛГАРИН,Ковальов отпада в случая.
Защитник БЕК задължително,ЦЗ си имаме Росен.
Халфове -ПАНАЙОТОВ е основния ни халф и ЛИДЕР,до него в зависимост от целите за сезона Бейхан,или нов.Разиграващ Велислав Василев,и /или и нов/.
По крилата Калкан ще е абсолютния титуляр,в дясно ще се конкурират Златев,Милушев и Услен.
Нападатели Иса,Уеслен,Брено
Специално за Димов отделен ред.Имаме уникален за нашите стандарти футболист,който е на първо място ЛИДЕР,на второ поливалентсн играч и на третоо уникален БОЕЦ.Вярно е че го преследват контузии,остарява и е с една идея по бавен,но е НЕЗАМЕНИМ с опита си.Нормално е да изпълнява поо перферна роля,но може и да влезе в щаба като играещ треньор,защо не?
В тази връзка вероятноста да вземем класни нови играчи е в ОГРОМНА зависимост от поставените цели и очаквания за новия сезон.Оставането на ИИ дава надежди че ще се търси на първо място достойно представяне в Европа,на второ-ИЗГРАЖДАНЕ отново на боеспособен отбор/в тази връзка с оглед на оставащите е ясно че прехода ще е плавен,поради оставащите в отбора играчи/ и евентуално задържане на нивото от изминалия сезон.Каквото и да е,имаме изграден готов отбор,на първоо място изглежда сигурен за шестицата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 03 юни 2024 16:28

Брено и Уеслен ще са основни фигури другия сезон според мен. Хубавото е, че и двамата могат да играят като нападатели, но и като крила. Стилът ни на игра също е по-удачен за тях и за нападател като Иса, отколкото за Наско Илиев. Поне откъм нападатели и крила не сме зле - Иса, Брено, Уеслен, Калкан, Златев, Милушев, Василев. Определено по-добре отколкото няколко други позиции.

Абсолютно задължителни са вратар, бек и дефанзивен полузащитник.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юни 2024 16:30

deadlock написа:Брено и Уеслен ще са основни фигури другия сезон според мен. Хубавото е, че и двамата могат да играят като нападатели, но и като крила. Стилът ни на игра също е по-удачен за тях и за нападател като Иса, отколкото за Наско Илиев. Поне откъм нападатели и крила не сме зле - Иса, Брено, Уеслен, Калкан, Златев, Милушев, Василев. Определено по-добре отколкото няколко други позиции.

Абсолютно задължителни са вратар, бек и дефанзивен полузащитник.

И аз мисля така.Просто ще ни трябва играч на мястото на Мазир ако замине.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 04 юни 2024 09:36

Без да искам да ви обиждам, но имам чувството, че сте братя на Иса. Този човек когато играе сме винаги с човек по-малко. Просто не фигурира. Уеслен като централен нападател срещу тирето си беше много по-добра опция. Несравнима. Иса, не знам дали заради годините или нещо друго, но е чист фигурант във всеки наш мач. Това момче като си го представя в ЕКТ и ми прилошава..

Върни се в “Черно море”