Мнениеот mursusaid » 07 сеп 2022 00:22
Е вие направихте или по-точно шутъра ебахти сценариите. Хаха е тогава да не ходим на стадиона в събота,всичко като е ясно защо да ходим да си хабим нервите.Честно понякога се прекалява.Как пък разбра Иса от едни 20 Мин че е свършил с футбола.Как пък все сме едни професори ,ще кажеш всеки ден сме на тренировките на отбора и сме вътре в кухнята и знаем атмосферата отвътре между футболистите... Ей наистина се прекалява понякога с някакви крайни оценки и заключения.Айде малко повече да вярваме на фтуболисти и треньор,айде малко повече те да са вътре и да усещат нещата ,кой за къде е и каква работа може да свърши.Тоя що бил дузпа,ама трябвало едва ли не Дюлгера да бие,Абе хора вие тренировки гледали ли сте,някой знае ли кой в какъв ред е определен да бие дузпи,да изпълнява нак.удари,ъглови,заучени нещо положения и тема подобни.На всеки се случва да пропусне и мен ме е яд,но реакцията след това която видях от Кета леко ме успокои,личеше си че искрено съжалява ,че е опропастил труда на целия отбор и дори на скамейката след това си криеше лицето с ръце .Тези неща са леко неприсъщи за тъмнокожите(да не го обиждам) момчета,които знаем че не им дреме много много.Но това лично на мен ми показва,че има колектив,че не им е баш все тая какво се случва.За Иса огризко няколко пъти го каза, че е не може от едни 20 Мин когато и целия отбор съвсем по друг начин играе да се съди какво що.Не е Бензема ,но точно с такъв отбор като Хебър пък е хубаво да започне ,в сгъстена защита да има един типичен ЦН който да се бори в нак.поле,да има до кого да стига топката.Нека поиграе пък ще го видим става или не.Шутър малко прекаляваш с тези "слепец" би видял че не става.Айде малко повече уважение към треньора,щото така плюеш и по него ,че той му се е доверил.И наистина такива черногледи ,настроени писимистично е по-добре да са по-малко на стадиона.Всички си знаем положението от години и ни е ясно ,че няма да дойде Бензема тук,така че Илиан прави чудеса с възможностите ,които има.И на него му се иска да разполага с по-класен от Иса ,но няма и той е длъжен да опита с него,поне нищо не губи,а само би спечелил ако го възкръсне.Никой и не очаква чудеса от един 33 годишен нападател,но малко или много има опит зад гърба си и ако влезе в някаква форма би бил само от полза,а пък и ако от някъде изскочи някой заек за нападател,който съм сигурен ,че Илиан няма да спре да търси ,ще си е джакпот.
Лошото според мен е че ние се фокусираме само напред ,а не виждаме,че страдаме и в защита ,когато някой от основните ни там липсва.Другата ни липса поне според мен е,и го казах и преди сезона ,както и миналия,че намерихме що годе добри халфове,но повече дефанзивни ,отколкото градивни халфове,и освен един Сула,който за мен все още не е доказал нищо,ние друг с такива функции просто нямаме,от там който и да е нападател би страдал.Няма го човека с импровизация човека който може да даде скрития пас,извеждащия пас,да измисли нещо нестандартно,нещо различно,да ти реши мача,я с пас ,я с гол,да се нагърби,да поеме отговорност в трудните моменти.Затова на моменти играта ни е еднотипна,и топката се подава по ширина от единия тъч до другия.
Но пак казвам това си е мое виждане,без да натъртвам,че е най -миродавното.Има си треньори има си ръководство,те си решават и си избират.
Тук си е форум и си чешем езиците,но на стадиона,отивам всеки път настроен позитивно и си подкрепям отбора и футболистите ,добри или слаби,това са те
Само Черно море!
За вас моряци ний живеем...