7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00
интересен мач предстои ...принципно се надявам на победа, обаче противника ще е пределно мотивиран и с нов треньор ...така че поне да не го загубим тоя мач, а ако може да бием ще е добре :)
Последна промяна от ogrizko на 12 авг 2022 22:18, променено общо 1 път.

-
- Контакти:
Re: 7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00
Изобщо няма да е лек мача, макар, че аз не бързам да фаворизирам Ботев Пд заради това, че нямат точки. С нищо не са по-добри от нас. Основния въпрос е дали ще отсъства Сула, защото Чинковците днес с голям кеф го изпратиха контузен и сами се убедихме колко важен е Сула после в процеса на мача. Със сигурност се разбра и, че Курьор не може да го замени. Така, че ако не е възстановен Сула - погледите се насочват към Алекс, а дано на Илиан не му мине през акъла пак да пуска Велев след днес. Също и смятам, че Златев трябва да е категорично титуляр, нито Курьор се справи на фланга, нито Мади. Мади е бърз и с техника, но като муха без глава е - нито центрира, нито бие, само напред назад бяга и нищо.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Нищо лично, но Пловдив се пише съкратено Пд... И оставете Велев на мира, моля. Да правя ли извадки колко от пишещите тук храчеха по Васил Панайотов? И сега го превъзнасят. 12 точки от пет мача, какво още искаме? Пак да попитам, колко от нас са професионалисти и перфекционисти в работата или у дома?
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

ShooterMan написа:Мади е бърз и с техника, но като муха без глава е - нито центрира, нито бие, само напред назад бяга и нищо.
......да ти кажа честно на мача с берое бях щастлив, че го спънаха за дузпа ....иначе съвсем не бях убеден, че ще вкара ...очаквах да се замотае :))) и на мен не ми вдъхва никакво доверие откъм ефикасност ...иначе много качества има, бързина, техника и т.н. ама по-добре някой да го спъва за дузпа ако искаме да стане нещо полезно за отбора :))) дано го преодолее това нещо де...

-
- Контакти:
Не бързам с крайни оценки за Мади, защото ми напомня точно на Леандро. Като дойде тук можеше само да бяга като кон и нищо друго. Като го научи Илиан малко да играе и футбол стана най-доброто крило, което сме имали. Все пак това е важно - ние вземаме играчи от долни дивизии, които от юношески футбол попадат на аматьорско ниво. Имат качества, но на доста неща Илиан тепърва ги учи. Ето и друг пример - Сула. Какъв огромен прогрес. Така, че Мади има основното за крило -бързината и техниката, ще го чакаме да се понаучи и разиграе.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ами аз не съм казал, че няма качествата да играе и да е полезен ...то да създава суматоха напред също е добре :) казвам само, че засега поне повече се изявява като шоумен и се забавлява по терена отколкото да търси повече ефективност и полезност за отбора ...демек голове и асистенции ;) а лошото е точно това, че за мен има достатъчно качества да е по-опасен за противника ...ама да речем, че още навлиза в играта на отбора и дано се подобрява в това отношение

-
- Контакти:
Направих си труда да гледам Берое и Ботев. Ами Ботев в момента не е нещо особено. Такива са без Неделев. Другото, което ми направи впечатление е, че излязаха с 10 чужденци и 1 българин. Името на Елвис Ману донякъде респектира, но ми се струва, че не е във форма. Предния път като ни биха в плейофа на Коматево с 1 удар - на Брахими, а ни е пропуснахме бая, си найъсметиха късмета. Да се надяваме да ни върне съдбата и по-добрия да победи, т.е. ние.
Според мен 1:0 или 2:0 за Ботев Пловдив.
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))
ГАНЧО написа:Според мен 1:0 или 2:0 за Ботев Пловдив.
ботевЪ играе в Коматево, а не в Пловдив!!! Ако ботевЪ от Коматево вкара 2 гола на Морето, означава, че са вкарали 70 процента от досегашните си 3 гола... А ако Ч.Море допусне 2 гола ,ще означава ,че ботевЪ от Коматево им е вкарал двойно повече голове отколкото имат за ПЕТ МАЧА....
Ганчо, гледай фантастика, не я пиши по форумите!!!
Гледах Ботев в мача им в т.нар. “Битка за Тракия” :) :)
Много съфорумци вече точно казаха - Ботев без Неделев е като осакатен… И нещо в допълнение - с 10 чужденци и един българин в състава (познатият ни Генев) липсва дух и борбеност… чужденците им са като разглезени балерини. Затова са и на дъното… според мен.
Но… нас си да погледнем…
Състава е стабилен, но Сула се разигра този сезон и ако не е в групата - ще бъде трудно. Мимито и Кета все още търсят играта си и са неефективни в офанзивен план. Добре, че Васката и най-вече Клементе са като стълбове в дефанзивен план… и защитата ни е също на ниво, въпреки отправените критики относно някои леки слабости в мача с Пирин. Но това е в реда на нещата…
Ще стане оспорван мач. Имаме добри шансове за успех.
Много съфорумци вече точно казаха - Ботев без Неделев е като осакатен… И нещо в допълнение - с 10 чужденци и един българин в състава (познатият ни Генев) липсва дух и борбеност… чужденците им са като разглезени балерини. Затова са и на дъното… според мен.
Но… нас си да погледнем…
Състава е стабилен, но Сула се разигра този сезон и ако не е в групата - ще бъде трудно. Мимито и Кета все още търсят играта си и са неефективни в офанзивен план. Добре, че Васката и най-вече Клементе са като стълбове в дефанзивен план… и защитата ни е също на ниво, въпреки отправените критики относно някои леки слабости в мача с Пирин. Но това е в реда на нещата…
Ще стане оспорван мач. Имаме добри шансове за успех.