29/3 кръг /Черно море - Левски/ 06.05.22 петък 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
29/3 кръг /Черно море - Левски/ 06.05.22 петък 17.30ч.
Един мач, който винаги е предизвиквал голям интерес, висок заряд и напрежение. И за нищо да не се борехме /а аз си мисля, че за съжаление е точно така и сега/, пак бихме излезли на терена амбицирани, боево настроени и готови да дадем всичко от себе си за победа. Надявам се в петък да успеем, а след това ще видим какво ще се случи нататък в следващите два мача.. Успех от мен и нека се получи стойностен двубой с добър и зрелищен футбол.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: 29/3 кръг /Черно море - Левски/ 06.05.22 петък 17.30ч.
Ще е голямо удоволствие сините гемии да потънат пак в морето хахаха. И точно това ще се случи, заради мръснишките им номера със съдии да влязат в Европа - срещу нас съдии, вчера с Ботев - пак съдии, измислена дузпа в 11 минута, да тръгне мача. И най-вече, заради помията, която изсипа медийния гуру Томислав Гнусев по нас - ние трябва да направим всичко възможно да нанесем загуба на държавния галеник и да ги подготвим тук, за финала. Онова пъпчиво - как наглееше в Подуене, как наплю Женята....нашите си знаят.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
ГГ вече плати ли поръчката да изкормите и да потрошите важните ни футболисти, и да ги извадите от финала за купата ??
Щото вие друго не можете... Наско и Мъри да ви го дават тоя мач без игра, че иначе ще изпотрошите краката на момчетата за дребните стотинки на ГГ.
Щото вие друго не можете... Наско и Мъри да ви го дават тоя мач без игра, че иначе ще изпотрошите краката на момчетата за дребните стотинки на ГГ.
- The deacon
- Контакти:
Излизаме срещу отбор, чиято основна цел е да изпотроши колкото се може повече крака! Ако и "строителя на къщички за птиченца", допълнително стимулира, със сигурност ще гледаме корида! Едно е сигурно - Левски вече играе футбол, който е наслада дори за неутралния футболен фен! Мача е важен, но чак супер важен не е! След него има още 3 срещи.........
Казах в другата тема, че нямаме шанс вече за 3 място след като не бихме Славия. От мача със Славия натам ще играем срещу 14 докато имаме шанс да бъдем не където трябва. Цял сезон не съм коментирал съдиите, обаче в края на сезона като трябва реално да се определят вече местата и Левски доста се засили и вече има шанс за предно класиране, е видно как дори ВАР почна да си затваря очите така да го кажем. Вчерашната игра с ръка най-малкото го показва, играчът на Славия си разпери доста ръката в страни, за да може да си поеме топката и я докосна в края на фанелката в най-добрия случай, т.е. игра с ръка в наказателното дето беше разгледана за 20 сек. и нямало нищо. Фал нямаше от който падна гола за Славия, Панов изби топката, не си е вдигал крака и т.н. абсолютно театро на нападателя на Славия. Т.е. влиянието на съдиите беше в 2 голови ситуации. Смятам, че вече Левски като има шанс за нещо и се разпределят местата и се отправят заплахи за 20 000 човека и камък върху камък няма да остане ако нещата не са благоприятни за Левски, наистина ще играем срещу 14. Както и Ботев Пд вероятно. Левски наистина играе впечатляващо напоследък, изключително добре и надъхано. Но не мисля, че това е начина за докопване до предните позиции и евротурнирите. Затова силно се надявам да го спечелим този мач въпреки всичко. И Дробаров е аут за мача за неправилно дишане.
Между другото и аз искам млади наши играчи титуляри и т.н, обаче Мартин Дичев си остави човека вчера. Мартин Дичев пак беше някъде напред и срещу Ботев Пд. Напред играе доста добре, ама важното е назад да има стабилност. Тук 2 мача играхме без титулярната двойка бекове и ги загубихме мачовете. Ето затова не трябва да се вадят и тъпи картони, че се натрупват кога не трябва. Ама като казвам Мартин Дичев, нормално е да допуска грешки предвид, че и отдавна не е бил титуляр ....ама по-важна за него е играта в защита, а къде все тича напред не знам.
Иначе предпочитам Левски да спечели купата, а не някакъв фалшив изкуствен отбор. Така че не искам натрошени ръце и крака и такива няма да има, независимо какво дрънкаме феновете. Никога не сме играли с такава цел и не знам какво сте се нахъсали толкова за нещо подобно. Надявам се просто да го спечелим тоя мач и да стане някаква врътка за 3 място. Тоя сезон най-мн го заслужаваме принципно, предвид че трябваше 10-на точки напред да сме ако имахме малко повече късмет.
Между другото и аз искам млади наши играчи титуляри и т.н, обаче Мартин Дичев си остави човека вчера. Мартин Дичев пак беше някъде напред и срещу Ботев Пд. Напред играе доста добре, ама важното е назад да има стабилност. Тук 2 мача играхме без титулярната двойка бекове и ги загубихме мачовете. Ето затова не трябва да се вадят и тъпи картони, че се натрупват кога не трябва. Ама като казвам Мартин Дичев, нормално е да допуска грешки предвид, че и отдавна не е бил титуляр ....ама по-важна за него е играта в защита, а къде все тича напред не знам.
Иначе предпочитам Левски да спечели купата, а не някакъв фалшив изкуствен отбор. Така че не искам натрошени ръце и крака и такива няма да има, независимо какво дрънкаме феновете. Никога не сме играли с такава цел и не знам какво сте се нахъсали толкова за нещо подобно. Надявам се просто да го спечелим тоя мач и да стане някаква врътка за 3 място. Тоя сезон най-мн го заслужаваме принципно, предвид че трябваше 10-на точки напред да сме ако имахме малко повече късмет.

-
Дано съдиите да ви нашарят яко с картони и да завършите с 8 9 човека, червен картон и за мрънкалото Илиян Илиев. Въпреки дърварските ви изпълнения ще ви бием с 2-1.
Една глупост, дори да бъде повторена 1000 пъти, си остава глупост.
На Левски пак им надуха балона. Спор няма, те винаги имат амбиции и ги гонят по всякакъв начин - съдии, коментатори, публика, програми за мачовете. Все тая искат хората в Европа и ако се преборят, нека да играят там. Аз искам едно - да ги бием на Тича с нашите младите моряци и Златев задължително в стартовия състав.
Иначе на сегашните Левски и ЦСКА дните са преброени. И двете дружества са много задлъжнели и без партиен интерес са абсолютно ненужни. Имаха възможност да рестартират, но надделяха отново нефутболни интереси. В интерес на истината и при нас положението не е цвете.
Иначе на сегашните Левски и ЦСКА дните са преброени. И двете дружества са много задлъжнели и без партиен интерес са абсолютно ненужни. Имаха възможност да рестартират, но надделяха отново нефутболни интереси. В интерес на истината и при нас положението не е цвете.
-
- Контакти:
The deacon написа:Излизаме срещу отбор, чиято основна цел е да изпотроши колкото се може повече крака! Ако и "строителя на къщички за птиченца", допълнително стимулира варненските касапи със сигурност ще гледаме корида! Едно е сигурно - Левски вече играе футбол, който е наслада дори за неутралния футболен фен! Мача е важен, но чак супер важен не е! След него има още 3 срещи.........
Не само пари, но и мача последния кръг е обещал да ни пусне, ако контузим Кръстев и Кордоба. Имам вътрешна информация. Също атрактивен е и онзи Чичко Тревичко. Нашите са поръчали не 1, а 2 линейки.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
Освен с анти футбол, лежане и шпагати тип миньор перник, по друг начин няма да можете да предотвратите загубата. Вие сте царе на грозния футбол, дано съдията да не го е страх да вдига картоните, защото в София трябваше да приключите с 8 човека срещата. Но, за да е най-сладко искам в 93-тата минута да ви бием, както миналия сезон.