27/1 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 16.04.22 събота 19.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

27/1 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 16.04.22 събота 19.30ч.

Мнениеот Iceberg » 11 апр 2022 09:55

Е, в първата шестица сме, сдадохме в последния момент третото място, но сме само на точка от него. Идват мачовете на истината. Излизаме във Филибето срещу Ботев в много важен мач. В редовните кръгове си взехме там точките и победихме категорично с 2:0 и с добра игра от началото до края. В този двубой обаче мисля, че ще е различно. В смисъл, че няма да ни е лесно. Ботев подобриха играта си оттогава, ние изиграхме безобразен последен мач със сините в София. Ще ни липсват Васко и Жека. Да не говорим, че половината отбор виси с картони и това ще повлияе. Не съм сигурен, дали няма и някой с болежки от Герена. Ботев ще са пределно мобилизирани и нахъсани за третото място. Общо взето играем сполучливо с жълтите у тях, терена ще е добър, но ще ни е трудно, много трудно сега. Надявам се на хитра тактика от Ильо, на пределна мобилизация от момчетата,на добра игра и резултат. Който влезе да се раздаде на макс, но умната. Успех от мен и нека по-заслужаващия да победи.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Madridistta1902
Контакти:

Re: 27/1 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 16.04.22 събота 19.30ч.

Мнениеот Madridistta1902 » 11 апр 2022 11:30

2:1 за Ботев.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 апр 2022 13:44

По-добрата програма. Предпоследен мач - в Разград на награждаването, отдавна са станали шампиони и т.н. Последен мач - тук с ЦСКА, които не се борят за нищо отдавна и само тягостно доиграват. Тук минимум 4 точки са задълржителни, а 6 са доста възможни. Гостуването на Славия също е в перфектен момент, когато ще са с раздвоено внимание, а в 6цата не се борят за нищо. Така нещата се свеждат именно до мача с Ботев на Коматево и до този с Левски тука (когато Жека ще е на линия). Конкретно за Ботев - ние играем много успешно срещу тях. Или да го обърна - те не могат да играят с нас. Чисто статистически направиха 2-3 поредни домакински победи и им е време за пауза. Без значение, че Сердюк няма да е на линия, повече ще ни липсва Васката. От мачовете с Ботев винаги ми се набива двубоя Неделев - Дани Димов и във всеки мач нашия буквално го смачква, като именно това за мене е и причината да доминираме тотално в мачовете с Ботев, т.е. Неделев го надиграваме и са до там. Мача е всякак троен, но трябва да се отбележи следното:
1. За Ботев това са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ 3 точки, най-задължителните от всичките им мачове от тук нататък
2. За нас - може и 1 точка, може и 3, а гледайки програмата.....може и да загубим и пак да ни се получи накрая предвид последните бонус 2 мача, просто трябва да измъкнем 3 точки от Славия.
Та - Ботев е до стената, ние не сме. Смятам, че няма да загубим този мач, а без да се изсилвам - твърде вероятно е и да го спечелим. И да, при победа на Коматево - сме 95% с бронзовия медал стига да не правим уникални глупости до края.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 11 апр 2022 15:54

Ботев са с точка в повече от нас и ще бъдат домакини в прекия двубой, т.е. за да се преборим за третото място е точно толкова трудно колкото Левски да се преборят за четвъртото място, предвид трите точки разлика и гостуването им на Тича.

Относно т.нар. 'бонус' мачовете, за които се споменава... Лудогорец е шампион и на теория след победа над Славия (у дома) още в следващия кръг, т.е. натягането им ще е еднакво както срещу нас в последния кръг както и срещу Ботев и Левски. По тази причина - не мисля, че можем да говорим за бонус-мачове.

В момента е изключително важно друго - доколко Илиан ще успее да вдигне отбора след тази загуба, която нанесе психологически удар върху самочувствието на момчетата. Дали тя ще ни донесе сериозно сътресение в следващите срещи или ще ни мотивира ?!?
Друг важен въпрос... Васката го няма, за съжаление... Кой ще замести сега пък Жека в Пловдив... ?!! Трудно е да се отговори...
Отново дойде време - младите момчета, които ще влязат в игра да покажат мъжество, както са го правили много пъти.
Ботев правят традиционно силни игри на Коматево, но поне равен мач можем да направим, което ще ни държи в борбата за третото място.
Това е личното ми мнение... без да ангажирам никого с него...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 12 апр 2022 01:30

ShooterMan написа: Или да го обърна - те не могат да играят с нас.

Между другото, и на нас както при Акрапович, така и при Тунчев ни беше адски трудно да играем с вас. Явно стилът на Илиан трудно се контрира с трима в защита или самият той знае как да неутрализира силните качества на схемата с трима отзад. Това е може би единственият сблъсък, където на няколко пъти босненецът беше надиграван категорично, като почнем от баражите 2018 и минем през доста трудни шампионатни мачове, даже в случаите, в които бием.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 12 апр 2022 22:02

Вземаме следващите два мача и следва зелена наслада, зелена фланелка, Зеленски.
К.п.та сини всичко е зелено. На 9.05 парада на победата ще е във Варна. Наздраве моряци.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 апр 2022 02:37

Plovdiv_1926 написа:
ShooterMan написа: Или да го обърна - те не могат да играят с нас.

Между другото, и на нас както при Акрапович, така и при Тунчев ни беше адски трудно да играем с вас. Явно стилът на Илиан трудно се контрира с трима в защита или самият той знае как да неутрализира силните качества на схемата с трима отзад. Това е може би единственият сблъсък, където на няколко пъти босненецът беше надиграван категорично, като почнем от баражите 2018 и минем през доста трудни шампионатни мачове, даже в случаите, в които бием.

Е, тя палачинката се върти така от последните 7-8 години. Аз преди това помня 15 години поне в които в Пловдив нямахме победа, дори и равен, това бяха най-лесните домакински сигурни 3 точки и за вас, и за Ботев, особено за вас, чак към 2015 започна да се обръща тенденцията с онези 2 полуфинала за Купата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2022 22:16

Истината е, че Сердюк напред е половин отбор. Изключително много бяга, лъже, задържа топката, разиграва, вкарва... истината е, че за нашия отбор и Васко е много важен играч. Трудно ще ни бъде в тоя мач, дано успеем да ги излъжем ...и като казвам "излъжем" мисля, че това е точната дума ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 апр 2022 00:03

От малкото видяно в мача с Ботев Вр на мен ми се понрави Закария. Не само Васката и Сердюк, много голям удар понесахме от заминаването на Леандро, откак се разигра той нямаше спиране просто, 2-3 срещу него, пасна си със Сердюк....ама....

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 14 апр 2022 14:32

ShooterMan написа:От малкото видяно в мача с Ботев Вр на мен ми се понрави Закария. Не само Васката и Сердюк, много голям удар понесахме от заминаването на Леандро, откак се разигра той нямаше спиране просто, 2-3 срещу него, пасна си със Сердюк....ама....

С Враца видяхме Закария за първи път в игра и честно казано - като за първи мач и на мен не ми изглеждаше никак зле. Враца не е мерило, разбира се... Тепърва ще видим потенциала му срещу доста по-силните отбори в плейофите, което ще покаже действителните му качества. При липсата Жека - ще има възможност да покаже какво може още в следващия мач, а ако иска да се доказва ще трябва да показва силни игри.

Върни се в “Черно море”