Доста оттавна загатвах, че рано или късно това ще се случи.
Основната причина е абсолютно некадърения треньор!!! В дните когато АЛЕКС го няма т.е. когато няма кой да нареди състава сме АБСОЛЮТНО умрели!
Първо - Кулибали се контузва и "умния" Спасов вкарва Ст. Стоянов за ляв бек, а М.Лазаров започва да играе като цетрален защитник?!!!??? Най-слабия футболист за Моряците!!! Как може това? Къде е Домакинов?
Второ - Какалов! При наличие на прекрасно крило с което разполагаме в лицето на Тошко Колев, той пуска циганина Какалов който освен да събори някоя и друга чайка за нищо не става ( и не ми опонирайте, че вкарва много важни голове в продълженията ). Ако Спасов си подреди отбора както трябва, то няма да чакаме 90 и не знам коя си минута да бележим!
Трето - Къде остана Ели Маркес?!!!? Той по-слаб ли е от М.Лазаров? Ако е така защо го взехме?
Четвърто - Видя се, че без Кривия ние сме за втората половина на таблицата.
Пето - Ако ТИМ не си развържат поне малко кисията и не закупят 1-2 класни футболист от тук нататък не ни чака нищо добро. Господа от ТИМ, когато човек каже А, редно е да каже и Б. Разберете: Нямаме треньор, нямаме и качествен нападател. Не може да играем 50 мин. с човек по-малко и да не можем да отбележем един пиклив гол!
Срашно, страшно много съм угoрчен, че повярвах, че Моряците ще застанат на полагащото им се място - отбор N 1 в България.
Жалко!!!
Нека махнем розовите очила
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Нека махнем розовите очила
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Re: Нека махнем розовите очила
не съм съгласен с теб,и левски миналия сезон започна с загуба ,но завърши първи,а и вярвай ми в Бургас много отбори ще загубят точки,отбора се бори,има желание,сега и малко повечко шанс за следващите мачове и всичко ще е ОК 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Абе , какво ви е виновен треньора? Не виждате ли , че Черно море играят супер бавен футбол.Като гледах мача им с Айндховен в Бургас , направо ми се допика докато ги гледам как си раэцъкват ,все едно водят с 3:0.И като срещнат отпор от отбор ,който играе на по- бързи обороти , като Черноморец и се оплитат, като патки в калчища.А на мача с холандците откровено си играха за 0:0 и случайно ако стане някоя грешка , да добутат до продължения.Страшна досада беше тоя мач. 

HanPagan написа:Абе , какво ви е виновен треньора? Не виждате ли , че Черно море играят супер бавен футбол.Като гледах мача им с Айндховен в Бургас , направо ми се допика докато ги гледам как си раэцъкват ,все едно водят с 3:0.И като срещнат отпор от отбор ,който играе на по- бързи обороти , като Черноморец и се оплитат, като патки в калчища.А на мача с холандците откровено си играха за 0:0 и случайно ако стане някоя грешка , да добутат до продължения.Страшна досада беше тоя мач.
Ами просто подредбата на отбора и селекцията е негово дело, не твое или мое или на Дядо Господ!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Не бързай да плюеш по отбора и треньора.
Това е само 1 мач а и нямахме късмет.Съгласен съм за Мишо Лазаров тотална дупка не става за нас.Електричката имам много противоречиви чувства към него 1 атака добре я отиграва другата я проваля..дано се разиграе.Адемар играе добре сега дано да навлезе в ритъм.
Иначе да чакаме Алекс да се върне и да мачкаме отново..а зимата може да вземем някой класен халф на мястото на Милен или Дани Георгиев (Не става момчето)
И за пореден път се убеждавам че без Юруков сме много зле..Този човек е може би е наи добрия ни футболист след Кривия..разбира се имаме и други важни играчи,но той просто се откроява перфектен удар, пас, поглед върху играта, много големи тупалки бие, висок,уникален характер дава всичко за отбора..любимия ми играч заедно с Кривия, Миро и Жоро!
Дано му няма нищо.
Това е само 1 мач а и нямахме късмет.Съгласен съм за Мишо Лазаров тотална дупка не става за нас.Електричката имам много противоречиви чувства към него 1 атака добре я отиграва другата я проваля..дано се разиграе.Адемар играе добре сега дано да навлезе в ритъм.
Иначе да чакаме Алекс да се върне и да мачкаме отново..а зимата може да вземем някой класен халф на мястото на Милен или Дани Георгиев (Не става момчето)
И за пореден път се убеждавам че без Юруков сме много зле..Този човек е може би е наи добрия ни футболист след Кривия..разбира се имаме и други важни играчи,но той просто се откроява перфектен удар, пас, поглед върху играта, много големи тупалки бие, висок,уникален характер дава всичко за отбора..любимия ми играч заедно с Кривия, Миро и Жоро!
Дано му няма нищо.
зеления написа:Доста оттавна загатвах, че рано или късно това ще се случи.
Основната причина е абсолютно некадърения треньор!!! В дните когато АЛЕКС го няма т.е. когато няма кой да нареди състава сме АБСОЛЮТНО умрели!
Първо - Кулибали се контузва и "умния" Спасов вкарва Ст. Стоянов за ляв бек, а М.Лазаров започва да играе като цетрален защитник?!!!??? Най-слабия футболист за Моряците!!! Как може това? Къде е Домакинов?
Второ - Какалов! При наличие на прекрасно крило с което разполагаме в лицето на Тошко Колев, той пуска циганина Какалов който освен да събори някоя и друга чайка за нищо не става ( и не ми опонирайте, че вкарва много важни голове в продълженията ). Ако Спасов си подреди отбора както трябва, то няма да чакаме 90 и не знам коя си минута да бележим!
Трето - Къде остана Ели Маркес?!!!? Той по-слаб ли е от М.Лазаров? Ако е така защо го взехме?
Четвърто - Видя се, че без Кривия ние сме за втората половина на таблицата.
Пето - Ако ТИМ не си развържат поне малко кисията и не закупят 1-2 класни футболист от тук нататък не ни чака нищо добро. Господа от ТИМ, когато човек каже А, редно е да каже и Б. Разберете: Нямаме треньор, нямаме и качествен нападател. Не може да играем 50 мин. с човек по-малко и да не можем да отбележем един пиклив гол!
Срашно, страшно много съм угoрчен, че повярвах, че Моряците ще застанат на полагащото им се място - отбор N 1 в България.
Жалко!!!
Ти си бил истински нострадамус...
Черно Море са равностойни с Черноморец,какво искате да играете в ШЛ ли ???
Слезте на земята!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Аз не съм загатвал нищо но и вчера се помъчих да обясня на тоя с фланелката че докато вземате изхвърлени играчи от ЦСКА само защото са минали от там а не че са цесекари няма да стане.И днес 50 минути сте с човек повее и не можете една атака да направите като хората. НО явно повечето фенове на Черно Море това ви е достатъчно и се залъгвате по това че сте взели играчи на някой от големите отбори в случая на ЦСКА.
Ч.Море няма изявен голмайстор.Просто трагични опити за удари към вратата.А,на 9-ката Какалов ударите му минават на 20-30 метра от вратата.Колю да ги учи как се вкарват голове,поне това го можеше на времето.
chelseabg написа:Не бързай да плюеш по отбора и треньора.
Дано му няма нищо.
Точен си във всичко само нещо не си прочел добре - аз НИКОГА не съм плюл и не ще плюя ЧЕРНО МОРЕ!!!
Последна промяна от зеления на 09 авг 2009 22:27, променено общо 1 път.
- Ticha
- Контакти:
Не играхме добре днес, не отричам. Но си има и много причини затова. Умората от мача с ПСВ преди 3 дена, огорчението от отпадането от Европа, липсата на Алекс, принудителните смени на Юруков и Кулибали, разкървеното лице на Манолов...Няма да добавям и противника, защото Черноморец днес не играха нищо, просто ние бяхме слаби, уморени и демотивирани. Единственото ми огорчение е че от край време нямаме изявен голмайстор, освен Миро Манолов...направо ми е чудно как е възможно толкова време да не привлечем някой. Както и да е. Да не правим трагедии от тази загуба. И другите отбори ще губят точки на този мокет. Горе главата!