24 кръг /Славия - Черно море/ 20.03.22 неделя 17.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
24 кръг /Славия - Черно море/ 20.03.22 неделя 17.45ч.
Важен мач, трябва да го вземем или поне да не загубим. Особено пък, ако бият Пирин. На мен обаче ми се иска да ги бием там, че хич не ги харесвам тези..
Срещу по-силните отбори играем по-навито, с повече хъс и по-силно, същото е и когато играем навън. Това ми дава основание да смятам, че ако има условия за нормален футбол, ще стане хубав мач и се надявам на победа.

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 24 кръг /Славия - Черно море/ 20.03.22 неделя 17.45ч.
Дебелия Венци дано не ви прати съдии. Примерно шуменския б****к Ст.Тодоров.
Както написах ии в другата тема,на Славия у дома и съдиите помагат.Най противния ми отбор в класация,в която е много трудно да се заеме първото място при наличието на Левски,припоците и жив ташак.Но правят всичко възможно,дават всичко от себе си ии успяват да я задържат тази първа позиция за най противен отбор.Искрено се надявам да ги бием там и ще видим какво ще се случ,макар че свинята започна мача още миналата седмица в кулоарите на БФС.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Струва ми се че Курьор няма да ибава ни съдии ни Тулупа! 1-3
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Труден за прогнозиране мач.
Не ни върви по принцип срещу Славия. Изпуснахме ги на Тича през Октомври. Куп пропуски. Дузпа пропуснахме...
Вкарат ли гол - настава лежане по терена и брутално бавене... накъсване на играта. Умеят го, а и съдиите им го позволяват... Противен начин на игра, но такава схема имат.
Шансът ни е в контраатаките и тук за съжаление ще липсва Велислав заради лекомисления картон, който получи срещу Арда. В тази връзка - иска ми се да видя вече Ники Златев като титуляр (на мястото на Велислав) може би. За малкото минути, в които го гледах наживо срещу Лудогорец и Арда показва качества и бързината му би била полезна срещу рендетата в защитата на Славия.
Това си е мое лично мнение, разбира се. Просто коментирам...
П.С. Нека днес разбира се видим с Пирин моментната форма на Славия и да им "пожелаем" да получат много картони и да има и при тях наказани :)
Не ни върви по принцип срещу Славия. Изпуснахме ги на Тича през Октомври. Куп пропуски. Дузпа пропуснахме...
Вкарат ли гол - настава лежане по терена и брутално бавене... накъсване на играта. Умеят го, а и съдиите им го позволяват... Противен начин на игра, но такава схема имат.
Шансът ни е в контраатаките и тук за съжаление ще липсва Велислав заради лекомисления картон, който получи срещу Арда. В тази връзка - иска ми се да видя вече Ники Златев като титуляр (на мястото на Велислав) може би. За малкото минути, в които го гледах наживо срещу Лудогорец и Арда показва качества и бързината му би била полезна срещу рендетата в защитата на Славия.
Това си е мое лично мнение, разбира се. Просто коментирам...
П.С. Нека днес разбира се видим с Пирин моментната форма на Славия и да им "пожелаем" да получат много картони и да има и при тях наказани :)
Начукайте го на дебелата свиня WC. Днес пак е ревал за съдии, каква наглост трябва да имаш.
Много омраза тук, значи вече сме силни и никой не ни обича. Според мен мача ще си дерби. Ще се види дали заслужава, да сме в първата шестица. За мен по важно борбата за купата на България. Само Славия!
Дано тоя Каспар се оправи вече и да не получава нови контузии, в смисъл да не се окаже някой чуплив дето след 10 мин. игра трябва да го чакаме 10 месеца да се оправи. Иначе подобно на Бакари ...малко играе ама вкарва ;) Надявам се и тоя Беншаа също да бъде картотекиран, че те мачовете почти свършиха ...а пък ни трябва повече острота на моменти както се видя срещу Пирин, дългата скамейка ще ни помогне в евентуална борба за 3 място ....въпроса е дали ще са налични новите играчи, защото досега май само Сула е наличен за игра, а пък той самия се нуждае очевидно от аклиматизация.
Славия са доста дразнещ отбор и не защото са силни. Заради наглостта на президента и треньора си най-вече. И заради грозната си игра и лежане. А че постигат резултати - постигат ..но се надявам срещу нас да не постигнат нищо ;)
Славия са доста дразнещ отбор и не защото са силни. Заради наглостта на президента и треньора си най-вече. И заради грозната си игра и лежане. А че постигат резултати - постигат ..но се надявам срещу нас да не постигнат нищо ;)

1913SS написа:Много омраза тук, значи вече сме силни и никой не ни обича. Според мен мача ще си дерби. Ще се види дали заслужава, да сме в първата шестица. За мен по важно борбата за купата на България. Само Славия!
Ако трябва лично аз да коментирам написаното - ще кажа, че споменаването на думата омраза е неуместна.
Славия купата на България няма да спечели, но ще бъде в шестицата, т.е. отборът е може да се каже ефективен и постига задоволителни резултати. Неприязънта към отбора обаче се изгражда с години. Тя се дължи главно на неприятните изявления (често просташки) на вашия собственик, което рефлектира и на поведението и играта на играчите... съдийско пространство и т.н. Практикува се стил на игра - неатрактивен (нелицеприятен) меко казано и дори грозен. Той включва всички възможни провоокативни действия, 'селски' хитринки, много по-често от нормалното симулативно лежане по терена и разбира се въздействие върху съдии и т.н. Това е в основата на дразнещто възприемане на Славия. Но пак казвам - това не бих квалифицирал като омраза.
Такава е стратегията, която е избрана от ръководството. Доколко е правилна или не...?!? Това си е решение само и единствено на собственика и ръководството Ви.
Мачът е дерби. Славия също както Черно море е несигурен в домакинствата си тази година. Победата може да отиде и в двете посоки. Труден за прогнозиране мач, но вярвам в победата на моряците.
Аз проблеми със Славия нямам. За мен са корав отбор, който задължително има място в А група. Друго важно нещо е, че залагат предимно на българи, също така и на млади момчета. Имат и много добра школа. А и не на последно място, винаги са имали добър ТЕРЕН.