20 кръг /Черно море - Лудогорец/ 20.02.22 неделя 15.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
20 кръг /Черно море - Лудогорец/ 20.02.22 неделя 15.15ч.
Очаквам, че имаме шансове за успех след като в Лудогорец има доста промени, включително и на треньора ....така че се надявам да не покажат най-доброто и да почнем пролетта с победа на "Тича" 

- rasputin_nk
- Контакти:
Re: 20 кръг /Черно море - Лудогорец/ 20.02.22 неделя 15.15ч.
Ако резултата е по-малък от този който се получи в Кърджали ще е успех за вас.
sandi74 написа:Ако резултата е по-малък от този който се получи в Кърджали ще е успех за вас.
Ако пишката ти е малка, ходи другаде да си я вееш!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Delija написа:sandi74 написа:Ако резултата е по-малък от този който се получи в Кърджали ще е успех за вас.
Това е живота на Сандито.Никой не му обръща внимание в реалния живот,всички се е.ават с него в мрежата,остава му само са влиза в противоречие с феновете на всички отбори.Това показва че е един изграден Пе.ераст.Очаквам безпроблемна победа срещу крейзитата.Играят нещо странно в момента,което не може да се нарече стил,а се разчита на индивидуалната класа на играчите/която въобще не е малка/.А при нас силата е в колектива и ясно изградения стил на игра.Акоо Жека иска да се продаде и е мотивиран да го направи в по голям отбор,сега е момента да блесне.Очаквам Курьор на обичайно високото му ниво и един резултат от 2-3 на 1 няма да е изненада.Просто трябва да ги мачкаме в тяхната половина,където са определено най слабите им играчи.Успех на Черно море-отбора на Варна.Нека покажем на Мунджо с кой отбор ще се срещне в неделя и че това не е Спетак.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Delija написа:sandi74 написа:Ако резултата е по-малък от този който се получи в Кърджали ще е успех за вас.
Това е живота на Сандито.Никой не му обръща внимание в реалния живот,всички се е.ават с него в мрежата,остава му само са влиза в противоречие с феновете на всички отбори.Това показва че е един изграден Пе.ераст.Очаквам безпроблемна победа срещу крейзитата.Играят нещо странно в момента,което не може да се нарече стил,а се разчита на индивидуалната класа на играчите/която въобще не е малка/.А при нас силата е в колектива и ясно изградения стил на игра.Акоо Жека иска да се продаде и е мотивиран да го направи в по голям отбор,сега е момента да блесне.Очаквам Курьор на обичайно високото му ниво и един резултат от 2-3 на 1 няма да е изненада.Просто трябва да ги мачкаме в тяхната половина,където са определено най слабите им играчи.Успех на Черно море-отбора на Варна.Нека покажем на Мунджо с кой отбор ще се срещне в неделя и че това не е Спетак.
Колкото и да е мотивиран Жека да се показва за да бъде продаден, не е този мача, в който да го прави. Просто за въпросната среща е наказан и няма как да ни демонстрира мотивацията си. Същото се отнася и за Панайотов. Със въпросните двама наказани, контузията на Димов и заболяването на Денислав състава ни е ясен.
Vladislav написа:Veso1913 написа:Delija написа:sandi74 написа:Ако резултата е по-малък от този който се получи в Кърджали ще е успех за вас.
Колкото и да е мотивиран Жека да се показва за да бъде продаден, не е този мача, в който да го прави. Просто за въпросната среща е наказан и няма как да ни демонстрира мотивацията си. Същото се отнася и за Панайотов. Със въпросните двама наказани, контузията на Димов и заболяването на Денислав състава ни е ясен.
Вярно,забравих че Жека е наказан.За Панайотов зная.Значи корекция на прогнозата-1-0.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Няма никаква причина нито да се срамуваме, нито да съжаляваме след тоя мач! Тея продължават да наливат яко пари, за да станат шампиони, няма какво да се лъжем - класа са над нас, но ние стояхме достойно!
Липсваше много Панайотов, а тоя новия Сула - дано спре да го раздава, като някакъв дипломат ...
Липсваше много Панайотов, а тоя новия Сула - дано спре да го раздава, като някакъв дипломат ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Според мен в тоя мач си пролича и разликата в контролите. Все пак ние играхме с Добруджа и прочие отбори..... бихме 6:0 и т.н. и идва Лудогорец дето играе доста по-силно
липсваха и Панайотов и Жека.... за съжаление трудно можеше да вземем нещо конкретно днес, но поне 2 полувреме играхме по-добре и успяхме да върнем 1 гол, което е добре и за самочувствието на някои от играчите - Златев и Каспариус най-вече.

Да и аз мисля, че не играхме лошо. Вторият гол ни прекърши малко повече, но второто полувреме показахме характер.
Аз съм доволен от нашето представяне и ако има нещо, от което да съм недоволен, то това е теренът.
Аз съм доволен от нашето представяне и ако има нещо, от което да съм недоволен, то това е теренът.