12 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 07.11.20 Събота 14.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
12 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 07.11.20 Събота 14.45ч.
Ще има битка. Тъпо загубихме днес у дома от един червен отбор, който с нищо не ни превъзхождаше. Сега ще трябва да се борим за точките навън. Не знам, какво да мисля, но май като гости ни се получава по-добре. Дано успеем да се възползваме от слабостите на Ботев и да се върнем с пълен актив точки.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: 12 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 07.11.20 Събота 15.00ч.
По-лесно щеше да е, ако бяхме победили днес. Сега - пак ще има напрежение. Неделев винаги може да направи разликата и то от нищото. Задължително е македонеца да е на линия. Ако излезем с ниския Енчев хаоса е гарантиран, а с центриранията на Неделев и отличния Наско Илиев - тръгва много на зле. Смятам, че връщането на Илиан Младши ще е голям плюс също, в деншния мач никаква агресия и никаква злоба, ако играят така в Пловдив Ботев ще ни разсипе.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
....аз пък очаквам да бием Ботев Пд ...не знам защо ...т.е знам де - заради отлагането на днешния мач, по-малко игрова практика ще имат и полеви бойни условия така да го кажем... макар че загубихме поне играхме мач, а Ботев няма да са играли 2 седмици.... което според мен е някакъв плюс за нас, а пък и Ботев също си имат проблеми ...те имат Неделев, ние имаме Курьор и така..... 2:3

-
- Контакти:
Възможно е и да ги бием, но ще е най-вече защото са в криза и защото Левски е зад тях. Предполагам, че никой в държавата няма да иска Левски да изпада, а Славия, която е и под Левски е стар галеник на БФС и властта. Затова им отложиха мача точно с Ботев. Загуба на Ботев в този мач с нас е точно това, от което софийската мафия се нуждае и предвид, че ние сме рязани всеки мач вероятно ще пратят някой клоун да свири 50:50 и в някой момент може и да ни подпре тънко, ние с Ботев сме равностойни отбори и 1-2 съдийски решения са напълно достатъчни, за да се предреши мача. Левски и Славия няма да изпадат, това го подписвам и с 2-те си ръце, Монтана на Кольо показаха достатъчно зъби, както и Ботев Вр, просто се търси някой да бъде удавен насила.....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:По-лесно щеше да е, ако бяхме победили днес. Сега - пак ще има напрежение. Неделев винаги може да направи разликата и то от нищото. Задължително е македонеца да е на линия. Ако излезем с ниския Енчев хаоса е гарантиран, а с центриранията на Неделев и отличния Наско Илиев - тръгва много на зле. Смятам, че връщането на Илиан Младши ще е голям плюс също, в деншния мач никаква агресия и никаква злоба, ако играят така в Пловдив Ботев ще ни разсипе.
Любопитен съм относно сипуацията с Атанас Илиев , който ако не се лъжа е юноша на Черно Море . Той ли не желае да играе за вас ири вие не го искате ? Защото според мен качествата му са безспорни .
- Ron Jeremy
- Контакти:
Любопитен съм относно сипуацията с Атанас Илиев , който ако не се лъжа е юноша на Черно Море . Той ли не желае да играе за вас ири вие не го искате ? Защото според мен качествата му са безспорни
какво му е в главата само той може да каже , навремето един "спИциалист -инжИнер" го обяви за безпереспективен , но Феро в Монтана го изшлайфа и сега в момента е най добрия българин на този пост , лошото е ,че както е тръгнало същата участ го чака и Денислав Ангелов момче с безспортни качества !!!
ex Popeye
7 Ное 2020 г. Събота 15:00 ч.
ПФК Ботев - ПФК Черно море
ГС: Никола Антонов Попов АС1: Иво Николаев Колев АС2: Мирослав Максимов Иванов
4-ТИ: Благой Кирилов Манов
СН: Мартин Живков Богдев
ПФК Ботев - ПФК Черно море
ГС: Никола Антонов Попов АС1: Иво Николаев Колев АС2: Мирослав Максимов Иванов
4-ТИ: Благой Кирилов Манов
СН: Мартин Живков Богдев
Според мен ще бием. Ще ни се вдигнат очакванията пак. Шестици, тройки, четворки, Купи, ЕКТ. И до два мача сме се окензали отново.
Разбира се ние играем мач за мач, гоним шестицата, но ако не я постигнем, нищо фатално не се е случило. И така до края на света

Разбира се ние играем мач за мач, гоним шестицата, но ако не я постигнем, нищо фатално не се е случило. И така до края на света

-
- Контакти:
Много трудно се играе със съдия Никола Попов. Критерия му е ясен - всяко пипване е фал. Винаги след мачове свирени от Никола Попов пия парацетамол. Видя ли мач домакински наш срещу някой като Славия особено и Никола Попов за рефер знам - 0:0, 100 фала, 10 минути футбол, 80 лежане. Това е най-слабия съдия в А група. Дано не съм прав, но мача е 0:0
Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев е дал положителна проба за COVID-19, пише Спортал.
На играчите, треньорите и служителите предстоят нови тестове заради откритата зараза с коронвирус при капитана на "канарчетата".
На играчите, треньорите и служителите предстоят нови тестове заради откритата зараза с коронвирус при капитана на "канарчетата".