10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.

Мнениеот Iceberg » 21 окт 2020 16:27

Много се надявам на една добра игра, без глупави, детински, индивидуални грешки в защитен план. Родриго Енрике се завръща след контузията, но ме притеснява лошата му форма, както и тази на Иса. Въпреки това смятам, че имаме шансове да вземем точки на Герена, стига да изиграем правилно мача. Успех на момчетата!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Re: 10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.

Мнениеот ShooterMan » 21 окт 2020 16:52

Лошата форма на Родриго е може би най-добрата на дърво като Велев :mrgreen: . По същество. Смятам, че Матиас е в невероятна форма, а той е играч, който винаги може да реши всеки мач. Смятам, че Дюлгера е доста стабилен, което на фона на защитата ни е много важно нещо. Супер важно, КРИТИЧНО е да вдигнем Дани Димов за мача, но мисля, че няма да имаме проблем. Ако картотекираме белгиеца - направо титуляр НЕ Е вариант - сещам се как Митрович и Актау така влязаха на Герена и паднахме 3:0 с 1 вратарски и 2 гола по вина на Фахд. Друг, който бих отличил като играч във форма освен Матиас е Илиан младши. Нещо повече, смятам, че играе на доста високо ниво и в момента е нашия юноша на най-високо ниво. Има фантазия, дава чудесни пасове, техника, скорост и отлично си парнира с Курьор. Новия Родриго (Валела) загатна за качества, но също е по-добре да остане пейка. Смятам, че Родриго Енрике, Курьор и Илиан младши е най-важно да са на терена в атака зад Иса. Гледах Левски с Партизан. В Левски анархията е толкова голяма, че може да ги качим и на резултат. Най-добрите и важни играчи там са контузени, нямат и 1 креативен халф, в защита са по-зле и от нас (най-добрия им защитник - Живко Атанасов го знаем добре, но даже и той е наказан за мача :D ) и единствените, които ме притесняват е са Божинката (на нас винаги прави голове) и Паулиньо (защото Виктор не е в най-добра форма). Важното е да имаме доминация в средата, при техните дървета Родриго Енрике с техниката си е незаменим, също и Илиан младши и Курьор. Васката и Велев, особено Васката са класа над техните разбивачи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 21 окт 2020 18:07

Мен този мач ме притеснява много. За нас Левски на Герена винаги са били голям залък.
Лично на мен надеждата ми в този мач е Курьор да ги зачеши и другите да влязат в тон с него. Новият Родриго също дава вид на доста самоуверен и сигурен във възможностите си футболист. Той може да се окаже другият ни коз.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 окт 2020 18:09

мен повече ме притеснява това, че след днешното гостуване предстои ново гостуване ....демек пътя и умората от пътя ...щото Левски ще си спестят второто пътуване понеже са домакини :roll:

така че тия дето днеска не пътуваха задължително трябва да са титуляри..... дори и Денислав, ама почвам да си мисля да не са се скарали с Илиан Илиев нещо :oops:

иначе лошото е, че Живко Атанасов е наказан за 1 мач ...и тоя мач не беше ли днеска с Партизан? ако не играе имаме шанс за повече голове....

а относно мача всичко ми се вижда възможно, абсолютно всичко ..както да паднем с разлика, така и да бием с разлика, така и някой съдийски хикс примерно или нещо :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 21 окт 2020 18:12

Да не забравяме, че ще играем срещу 12, може би 14 клоуна. Мисля, че Ж А си изтърпя наказанието за купата (ако този мач се брои). А той им е най-качествения... нападател. При корнери трябва задължително да му се обърне специално внимание.
Мисля, че до 2 седмици новият Родриго ще се превърне в най-важният играч в отбора. Нещо като старият миналата година.
Подуене имат нелоши играчи в атака (Паулиньо, Циганчето, и двамата с женски имена), но дотам. Затова е задължително ние да владеем топката и нападаме непрекъснато. Учудва ме, че от началото на първенството никой не пробва удари срещу плондера на тяхната врата, надявам се и това да се случи.
Сега е момента да ги ударим там, защото ако не се лъжа, това не се е случвало от около 60 години.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 окт 2020 19:00

Всичко е възможно. Те са зле, ние се люшкаме. Живко не е неказан, но той не е Паоло Малдини че да се плашим. Чужденците им играят без желание, а българите без умения. По добре да гледаме себе си, че много неща не са наред. Дано Димов да е наред.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 21 окт 2020 19:09

0:2

Иса (43 мин), Курьор (57 мин)
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 окт 2020 19:10

Най-слабото място на Левски е вратарския пост,играят като в махалата, т.е слагат най-дебелия на вратата /или както се изказа руският коментатор преди години в една контрола с Русия в Москва по адрес на Н.М. "На тоя и дюшек да му хвърлят няма да го хване!" :lol: /
Най-силното им оръжие са балтиите! Ако от този мач излезем без контузени ще е чудо! /Даже Курьор по добре хич да не влиза 8-) / Левски в мача им със Славия трябваше още първото полувреме да останат с 9 човека, а съдията им спести още мин 5-6 картона.Просто цялата игра на Левски се базира на балтии,симулации и провокации с благословията на тримата внимателно селектирани чернодрешковци.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 окт 2020 19:34

Прав си, а в интерес на истината днес при 0:0 с Партизан Диан Иванов такава балтия направи отзад в глезените, че това си беше ЧК отвсякъде. ЖА помня, че получи директен ЧК със Славия, не 2 жълти, имаше и удар без топка, може и да не е 1 мач наказанието му....Грубияни и секачи са, но смятам, че без рефера това никак няма да сработи. Ще видим, според мен набираме инерция. Вземем ли мача с тях там и предвид грешките на челниците се връщаме в играта отвсякъде, да не кажа, че може да направим и един як рейд от 5-6 поредни победи чак до мача с Лудогорец на 12.12 там
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 21 окт 2020 22:08

https://www.bfunion.bg/news/47180/8

Живко Атанасов изтърпя наказанието си днес. Но, когато печелят, не знаят какво губят. Да не вземем да бием с негов автогол. :)

Върни се в “Черно море”