23 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 29.02.20 събота 15.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

23 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 29.02.20 събота 15.00ч.

Мнениеот ogrizko » 22 фев 2020 20:41

И така ...предстои ново изпитание за нас! След мача срещу Левски съм обнадежден ....Исмаил Иса ще ни липсва, но смятам, че с Курьор ще имаме опции да го заместим по някакъв начин и че ще победим :idea: Пък и Ботев не почват особено добре пролетния полусезон, така че може да се възползваме .....ако все пак несполучливо загубим, то лично за мен ще обявя тоя ден за несъществуващ ...и без това 29ти си е странно :lol: :lol:

2:4
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Re: 23 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 29.02.20 събота 15.00ч.

Мнениеот Vladislav » 22 фев 2020 20:56

ogrizko написа:И така ...предстои ново изпитание за нас! След мача срещу Левски съм обнадежден ....Исмаил Иса ще ни липсва, но смятам, че с Курьор ще имаме опции да го заместим по някакъв начин и че ще победим :idea: Пък и Ботев не почват особено добре пролетния полусезон, така че може да се възползваме .....ако все пак несполучливо загубим, то лично за мен ще обявя тоя ден за несъществуващ ...и без това 29ти си е странно :lol: :lol:

2:4

То да липсва само Иса ще го преживеем. Димов, Патрик, Панайотов ... от тези поне двама наказани ще има. Добре ще е да не загубим срещу пряк конкурент.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 фев 2020 21:22

Добре де ....значи няма да е 2:4 ....ще драпаме за 0:1 :oops: верно, че тоя мач ни ошариха всичките играчи с картони :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 фев 2020 22:04

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ! Петима горят за Ботев (Пд)
Novsport

Петима от асовете на Черно море ще пропуснат заради натрупани картони решителната битка с Ботев Пловдив в Коматево.

Двата отбора са замесени в битката за първата шестица на efbet Лига и ще премерят сили идната събота от 15:00 часа в Пловдив.

Гостите от Варна обаче ще са без почти половината си титуляри, тъй като санкции вадят от строя им Виктор Попов, Даниел Димов, Патрик Андраде, Исмаил Иса и Мартин Минчев.

Петимата получиха жълти картони днес по време на мача с Левски, завършил при драматично равенство 2:2, а от лагера на „моряците“ изразиха недоволство от съдийството на арбитъра Ивайло Стоянов.

Според тях многото официални предупреждения на съдията са били преднамерени, тъй като Сватбата показа общо 7 жълти картона на играчи от Черно море, а пет от тях извадиха футболисти от предстоящата среща.

Във Варна се чудят кой ще играе срещу Ботев Пловдив, тъй като освен наказаните, има и двама контузени - Фахд Актау и Жордао Кардосо.
Последният започна индивидуални занимания в началото на седмицата, но все още не тренира с основната група.

П.С. С едно уточнение,че ни "дариха" с 8 жълти и 1 червен картон. Само на Станчев,Енрике и вратаря пропусна да покаже картон. Дано това да е последния мач на поръчковия сватбар!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 фев 2020 03:53

Опциите не са много. Букаси заменя Патрик, Димов... вероятно тук виждам Пепи Вуцов, щото Станчев ще си стои на бека, Попов е наказан. Минчев ясно, Илиан младши излиза, Иса - Денислав. Очаквам Илиан да върне и Дюлгеров след безумията на Митрович. Но очевидно сме доста осакатени, според мен най-много ще се усетят липсите на Патрик и Димов, там нямаме алтернативи на тяхното или около тяхното ниво. Сватбата свърши поръчката, ясно е. За мен отлитаме от 6цата. Славия е очевидно бутан, Арда им легна безобразно. Но... долу ще мачкаме, на баража където и да е с тази ни игра и класа сме фаворит. Всяко зло за добро
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 фев 2020 09:13

ShooterMan написа:Опциите не са много. Букаси заменя Патрик, Димов... вероятно тук виждам Пепи Вуцов, щото Станчев ще си стои на бека, Попов е наказан. Минчев ясно, Илиан младши излиза, Иса - Денислав. Очаквам Илиан да върне и Дюлгеров след безумията на Митрович. Но очевидно сме доста осакатени, според мен най-много ще се усетят липсите на Патрик и Димов, там нямаме алтернативи на тяхното или около тяхното ниво. Сватбата свърши поръчката, ясно е. За мен отлитаме от 6цата. Славия е очевидно бутан, Арда им легна безобразно. Но... долу ще мачкаме, на баража където и да е с тази ни игра и класа сме фаворит. Всяко зло за добро

Левски не победи :? как ще е свършил поръчката

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 фев 2020 09:21

ShooterMan написа:Опциите не са много. Букаси заменя Патрик, Димов... вероятно тук виждам Пепи Вуцов, щото Станчев ще си стои на бека, Попов е наказан. Минчев ясно, Илиан младши излиза, Иса - Денислав. Очаквам Илиан да върне и Дюлгеров след безумията на Митрович. Но очевидно сме доста осакатени, според мен най-много ще се усетят липсите на Патрик и Димов, там нямаме алтернативи на тяхното или около тяхното ниво. Сватбата свърши поръчката, ясно е. За мен отлитаме от 6цата. Славия е очевидно бутан, Арда им легна безобразно. Но... долу ще мачкаме, на баража където и да е с тази ни игра и класа сме фаворит. Всяко зло за добро

Аз мисля че на десния бек ще гледаме Миро,в центъра Станчев и Димитриос,на левия Цецо/Пепи не е ЦЗ,а халф и няма никакъв опит в защита/.Ако Фахд се оправи,ще е на левия,а Цецо на десния.Панайотов и Букаси в центъра,в Атака по крилата Родриго и Мат,зад тях Кики.Въпроса е дало ще започне с Денислав,или ще направи въртележка с използването на някой от юношите в центъра,като изнесе Букаси напред.Не зная дали е нарочно,но съдията ни извади цялата ос на отбора-Димов,Патрик и Иса.И като добавим че и двамата ни млади национали няма да са в игра...Очаквам да се опитат да ни извадят от шестицата с всякакви средства.Там не сме удобни никому,защото Морето е трън в задниците на всички в челото.А ако ни изтикат от там,ще направят всичко възможно Берое да е на 7-мо място,заради полягане на баража. Берое знаят как да го направят и го могат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 фев 2020 09:22

LoveAndPeace написа:

Левски не победи :? как ще е свършил поръчката

Левски не победи,не заради това че не е изпълнил поръчката,а заради факта че са прокълнати.Очаквал ли е че сините са толкова некадърни,че да им вкараме гол ОТНОВО точно преди мача да е свършил?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 фев 2020 10:40

Мача БЕШЕ свършил. От тая злоба , губите разсъдък. Картоните са 7 ж и 1 ч за ЧМ и 5 ж и 1 ч за Левски. Първият ви гол е нередовен , а вторият е при изтекло добавено време..... и пак продължавате с идиотските теории , че Свадбата бутал Левски , вместо да си погледнете безумното вратарче и комплексирания треньор.
Още нещо. Панайотов когато се строполи във вашето наказателно поле и съдията спря играта. Целият ви щаб скочи да протестира , че не е оставил контрата. Обаче ако контрата се беше провали и имаше синя атака , Панайотов щеше да покрива евентуална засада и тогава щеше да е рев до небесата.

Върни се в “Черно море”