2:4
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:И така ...предстои ново изпитание за нас! След мача срещу Левски съм обнадежден ....Исмаил Иса ще ни липсва, но смятам, че с Курьор ще имаме опции да го заместим по някакъв начин и че ще победимПък и Ботев не почват особено добре пролетния полусезон, така че може да се възползваме .....ако все пак несполучливо загубим, то лично за мен ще обявя тоя ден за несъществуващ ...и без това 29ти си е странно
![]()
![]()
2:4
ShooterMan написа:Опциите не са много. Букаси заменя Патрик, Димов... вероятно тук виждам Пепи Вуцов, щото Станчев ще си стои на бека, Попов е наказан. Минчев ясно, Илиан младши излиза, Иса - Денислав. Очаквам Илиан да върне и Дюлгеров след безумията на Митрович. Но очевидно сме доста осакатени, според мен най-много ще се усетят липсите на Патрик и Димов, там нямаме алтернативи на тяхното или около тяхното ниво. Сватбата свърши поръчката, ясно е. За мен отлитаме от 6цата. Славия е очевидно бутан, Арда им легна безобразно. Но... долу ще мачкаме, на баража където и да е с тази ни игра и класа сме фаворит. Всяко зло за добро
ShooterMan написа:Опциите не са много. Букаси заменя Патрик, Димов... вероятно тук виждам Пепи Вуцов, щото Станчев ще си стои на бека, Попов е наказан. Минчев ясно, Илиан младши излиза, Иса - Денислав. Очаквам Илиан да върне и Дюлгеров след безумията на Митрович. Но очевидно сме доста осакатени, според мен най-много ще се усетят липсите на Патрик и Димов, там нямаме алтернативи на тяхното или около тяхното ниво. Сватбата свърши поръчката, ясно е. За мен отлитаме от 6цата. Славия е очевидно бутан, Арда им легна безобразно. Но... долу ще мачкаме, на баража където и да е с тази ни игра и класа сме фаворит. Всяко зло за добро
LoveAndPeace написа:ShooterMan написа:Опциите не са много. Букаси заменя Патрик, Димов... вероятно тук виждам Пепи Вуцов, щото Станчев ще си стои на бека, Попов е наказан. Минчев ясно, Илиан младши излиза, Иса - Денислав. Очаквам Илиан да върне и Дюлгеров след безумията на Митрович. Но очевидно сме доста осакатени, според мен най-много ще се усетят липсите на Патрик и Димов, там нямаме алтернативи на тяхното или около тяхното ниво. Сватбата свърши поръчката, ясно е. За мен отлитаме от 6цата. Славия е очевидно бутан, Арда им легна безобразно. Но... долу ще мачкаме, на баража където и да е с тази ни игра и класа сме фаворит. Всяко зло за добро
Левски не победикак ще е свършил поръчката
Потребители, разглеждащи този форум: Delija и 5 госта