18 кръг /Черно море - Ботев Враца/ 30.11.19 събота 12.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
18 кръг /Черно море - Ботев Враца/ 30.11.19 събота 12.30ч.
Нищо друго, освен победа в този мач. Да, ще се затворят и ще е трудно. Да, с нов треньор са и малко или много това ги мотивира да се доказват. Аз мисля вече да спираме с подаряването на точки у дома на подобни отбори, след пълно надиграване и пропускане на куп положения. Стига с този карък, да не влиза и да не влиза. Вкарваме си положенията, бием си ги с два гола разлика поне и толкова! Успех моряци, че ни чака после тежък елиминационен мач на Герена.. 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: 18 кръг /Черно море - Ботев Враца/ 30.11. събота 12.30
Според УЕФА сме 3-тия най-силен отбор в България по доминантен футбол (пасове пред противниковото поле срещу пасове пред нашето). Защитата ни е допуснала само 15 г., т.е. ние трябваше да сме на 3-то място всякак! Като изключим загубата в Подуене (където обаче ни рязаха зверски) не е имало мач да сме надиграни! Дали с малко, дали тотално - надиграваме съперниците. Крайно време е не само малшанса да спре, защото си мисля, че спря с тази ножица на Иса....а и да размажем някой! Да вкараме поне половината от 10-12 положения, които създаваме всеки мач! Излизаме и размазваме тези дървари
. 4:0

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ура,играем в събота!!!!!По случая ми идва да ида в някой лъскав кенеф,например в мола,и да направя една запетайка на изискания им кензеф.12,30!!!Тез прекалиха,смятам да дойда направо с масата от вкъщи.Труден мач ни чака,затворен отбор,плюс вероятно тежък терен.Ако вкараме първи,гарантирано ще бием.Ако те мушнат някой гол първи,не ми се мисли.
Ние лесен мач нямаме, изисква се пределна концентрация и късмет.
Успех моряци !
Успех моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Футболист на Черно море претърпя операция
"Моряците" започнаха подготовка за домакинство на Ботев Враца
https://fakti.bg/sport/426724-futbolist ... X4CM8iwM0A
Брaнитeлят нa Чeрнo мoрe Мирocлaв Eнчeв днec прeтърпя уcпeшнa oпeрaция зaрaди уврeдeн мeниcкуc. Зaщитникът нa "мoряцитe" прoпуcнa пocлeднитe мaчoвe нa тимa имeннo зaрaди прoблeми в кoлянoтo. Тaкa Eнчeв щe прoпуcнe ocтaвaщитe cрeщи нa вaрнeнци дo крaя нa гoдинaтa, нo щe e нa линия зa зимнaтa пoдгoтoвкa.
Днec футбoлиcтитe нa Илиaн Илиeв зaпoчнaхa пoдгoтoвкa зa дoмaкинcтвo нa Бoтeв Врaцa oт 18-ия кръг нa еfbеt Лигa. Зaнимaниeтo нa Чeрнo мoрe ce прoвeдe нa cтaдиoн "Млaдocт" и в нeгo взeхa учacтиe вcички футбoлиcти. Вce oщe c бoлeжки e Aриcтoтe Ндoнгaлa, кoйтo въртя oбикoлки. Вcички ocтaнaли игрaчи, включитeлнo и юнoши oт шкoлaтa нa тимa, трeнирaхa нa пълни oбoрoти.
Дo крaя нa ceдмицaтa "мoряцитe" щe трeнирaт пo вeднъж нa дeн, a cрeщaтa c Бoтeв Врaцa e в cъбoтa oт 12,30 чaca.
"Моряците" започнаха подготовка за домакинство на Ботев Враца
https://fakti.bg/sport/426724-futbolist ... X4CM8iwM0A
Брaнитeлят нa Чeрнo мoрe Мирocлaв Eнчeв днec прeтърпя уcпeшнa oпeрaция зaрaди уврeдeн мeниcкуc. Зaщитникът нa "мoряцитe" прoпуcнa пocлeднитe мaчoвe нa тимa имeннo зaрaди прoблeми в кoлянoтo. Тaкa Eнчeв щe прoпуcнe ocтaвaщитe cрeщи нa вaрнeнци дo крaя нa гoдинaтa, нo щe e нa линия зa зимнaтa пoдгoтoвкa.
Днec футбoлиcтитe нa Илиaн Илиeв зaпoчнaхa пoдгoтoвкa зa дoмaкинcтвo нa Бoтeв Врaцa oт 18-ия кръг нa еfbеt Лигa. Зaнимaниeтo нa Чeрнo мoрe ce прoвeдe нa cтaдиoн "Млaдocт" и в нeгo взeхa учacтиe вcички футбoлиcти. Вce oщe c бoлeжки e Aриcтoтe Ндoнгaлa, кoйтo въртя oбикoлки. Вcички ocтaнaли игрaчи, включитeлнo и юнoши oт шкoлaтa нa тимa, трeнирaхa нa пълни oбoрoти.
Дo крaя нa ceдмицaтa "мoряцитe" щe трeнирaт пo вeднъж нa дeн, a cрeщaтa c Бoтeв Врaцa e в cъбoтa oт 12,30 чaca.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Браво Моряции !!!!!
ММ,
ВП, ДД, СС, ЦП,
ПА. ВП40,
ММ, РЕ, АН,
ИИ
ЖК, МБ, ИИмл
ИИст
ММ,
ВП, ДД, СС, ЦП,
ПА. ВП40,
ММ, РЕ, АН,
ИИ
ЖК, МБ, ИИмл
ИИст
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
- Контакти:
Бях прав - размазахме ги тотално, замалко и точния резултат да познавя (4:0 срещу 4:1). Време беше нашата футболна тотална доминация да се отрази така и бих казал - далеч не в един от най-силните ни мачове. Може би с Илиан Младши вместо с инвалида Аристот резултата щеше да е и по-изразителен (въпреки асистенцията на черния той направи дежурния си...1100% чист гол в пропуск, както винаги от 2-3 метра). Искам да обърна внимания на втория гол на Марто Минчев - ето това е начина, тактическия прийом и изобщо така ТРЯВА да бъде използван Минчев! Атака в която Марто показа най-добрите си страни. Много силен мач и смея да кажа - ТОЧНО НА ВРЕМЕ!!! Евала и на Илиан, че го смени рано-рано! Едно е ясно, срещу рогатите точно от Мартин ще зависи много. От него, от Иса, Родриго, Патрик, Дани Димов, Виктор и вратаря. Ако тези направят силен мач рогата ще пият студена водичка преди Коледа за пореден път! Те така или иначе ще го издухат за Купата, въпроса е дали ние ще продължим 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.