"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка. --------------------------------------------------------------------------------------------------
Никак няма да бъде трудно да победите отбора на Ботев , който или още ще празнува след спечелването на купата , или ще е крайно разочарован от загубата на финала . Но никакъв резултат в тоя мач , нито в следващите два до края на първенството , няма да заличи впечатленията от последните 2 мача , в които отбора на Черно море заличи всичко хубаво , което постигна преди тях .
Ботев след мача за купата сезона им свършва, дано да я спечелим.А честно този мач изобщо едва ли ще им се играе.Ако Черно море играе сериозна би трябвало да няма проблеми.
Абсолютно съм съгласен с по-горното мнение,че последните два мача бяха срамно дадени без бой.По някаква причина..... Е,сега е момента да започне проверка на възможностите на футболистите,които са играли малко или са участвали само в контролите.Три идеални мача да се подготви алтернатива на първия състав.Резултата винаги е важен,но след срама срещу ЦСКА-София и Левски,бих приел всеки резултат стига да се обиграват резерви и юноши. Що се отнася до Ботев,желая им успех! Все пак отстраниха нас.Нека сме отпаднали от носителя на Купата.А и Локо-Пд. винаги са ми били като нашите "плебеи". Нищо лично.....
Ще се срещнат два напълно демотивирани отбора в мач без абсолютно никакъв смисъл. Някой тук ще каже сигурно, че срещата е удобна да се видят качествата на младите, да се преценява кой е нужен и кой не и т.н. . Само че си мисля че тези неща трябва да се случват в мачове със заряд, където ще има битка и където и двата отбора се борят за нещо. А сега- едните мислят за ваканция, другите и те. С тази разлика че вторите го правят без никакво настроение след сряда. Абе безсмислен мач. Единствения плюс е че Жоро ще прибави още една бройка към мачовете си.
Абсолютно без никаква интрига в този мач.Интересно ще бъде само да видим докъде може да стигне некадърността на така нареченият "треньор"Киров.Сигурен съм,че може още.Този наглец и интригант се е вкопчил като кърлеж и никога няма да подаде оставка сам.Навремето начело на Спартак Пд се отърваха от него единствено защото загубиха професионалния си статут.
Няма мачове без значение! Играят за победа,за 4то място,за феновете,публиката, Варна, Морето и традициите! Левски и ловешкото ЦСКА винаги висят и са в нарушение на финансовия феърплей с лиценза си за Европа. БФСто както винаги ги прикрива. А от УЕФА-- не са ги проверили, не са ги хванали!