24 кръг /Верея - Черно море/ 01.03 петък 17.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
24 кръг /Верея - Черно море/ 01.03 петък 17.30
Мач срещу опашкаря Верея, но.. не мисля, че ще е лесен. Особено, ако вземем та пропускаме, както Лудогорец го направи. Между другото, за съжаление се мобилизираме срещу силните и ги мачкаме, но се отпускаме срещу по-слабите и губим точки. А, ако ще искаме първа шестица, ще ни трябват. Етър не се отлепят от нас, а и май програмата им е по-лесна. Сега е момента да заиграем, както трябва и срещу отбори като Верея и да затвърдим възхода. Прогнози няма да давам, но трябва да бием и то не с кански мъки и треперене до края..
Успех "Моряци"!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 24 кръг /Верея - Черно море/ 01.03 петък 17.30
Всичко от което имаме нужда е постоянство. Определено то ни липсва през последните сезони.
Успех Моряци !
Успех Моряци !

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- JohnnieWalker
- Контакти:
Играете много силно. Срещу нас объркахте тактиката, като се прибрахте в задни позиции прекалено рано. Поне 2:0 ще биете Верея. Мен лично ме изненадвате приятно през тази година. Успех !
JohnnieWalker написа:Играете много силно. Срещу нас объркахте тактиката, като се прибрахте в задни позиции прекалено рано. Поне 2:0 ще биете Верея. Мен лично ме изненадвате приятно през тази година. Успех !
+1913 Успех и на белите! Имам познати и приятели слависти - а, бе личи си класата

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

- action66
- Контакти:
След 4 загуби тази година само срещу Септември и Славия,с голова разлика от тези мачове 5-12,нямаме право на подценяване.Може да сме взели от първите три отбора 10 точки,но освен тези 4 загуби имаме загуба и от Ботев Враца,равен с Витоша....абе нестабилно представяне.Верея може да са зле,но нашите трябва да изиграят сериозно мача и да гонят постоянно ниво.Иначе каквито и фоерверки да направят,няма да ни взимат на сериозно.
action66 написа:След 4 загуби тази година само срещу Септември и Славия,с голова разлика от тези мачове 5-12,нямаме право на подценяване.Може да сме взели от първите три отбора 10 точки,но освен тези 4 загуби имаме загуба и от Ботев Враца,равен с Витоша....абе нестабилно представяне.Верея може да са зле,но нашите трябва да изиграят сериозно мача и да гонят постоянно ниво.Иначе каквито и фоерверки да направят,няма да ни взимат на сериозно.
Само отбор с треньор Тони Здравков може да загуби точки от сегашния отбор на Верея . С Илиан Илиев това едва ли е възможно .
След двете сухи мрежи срещу Лудогорец и Ловешкото ЦСКА Дюлгеров трябва да е твърд титуляр! Крайно време е Панайотов да седне на пейката поне докато му се изчисти главата от говежди мисли.
Sole написа:След двете сухи мрежи срещу Лудогорец и Ловешкото ЦСКА Дюлгеров трябва да е твърд титуляр! Крайно време е Панайотов да седне на пейката поне докато му се изчисти главата от говежди мисли.
Значи задълго трябва да седне Панайотов

А Марто Костадинов пак е извън групата...
При наказанието на Енчев, защитата мисля е ясна.Станчев отдясно,Панов ляв.Иначе няма да е лошо да пробва малкия Попов да пусне бек,но ме съмнява.
За вас моряци ний живеем...
ПФК Черно море
25 Иван Василев Дюлгеров - ВРАТАР
2 Цветомир Божидаров Панов
70 Пламен Диянов Димов
4 Виктор Викторов Генев
5 Стефан Николаев Станчев
38 Аристоте Ндонгала Фунду
71 Васил Костадинов Панайотов
16 Петър Иво Витанов
72 Родриго Енрике Сантана Да Силва
10 Радослав Антонов Василев
21 Георги Илиев Русев - КАПИТАН
Резерви
36 Георги Георгиев Китанов - ВРАТАР
7 Ериксон Патрик Корея Андраде
9 Мехди Фенуш
11 Жорже Винисиус Де Оливейра Алвес
99 Дани Айман Кики
6 Виктор Николаев Попов
41 Юго Жан-Паскал Кононго
25 Иван Василев Дюлгеров - ВРАТАР
2 Цветомир Божидаров Панов
70 Пламен Диянов Димов
4 Виктор Викторов Генев
5 Стефан Николаев Станчев
38 Аристоте Ндонгала Фунду
71 Васил Костадинов Панайотов
16 Петър Иво Витанов
72 Родриго Енрике Сантана Да Силва
10 Радослав Антонов Василев
21 Георги Илиев Русев - КАПИТАН
Резерви
36 Георги Георгиев Китанов - ВРАТАР
7 Ериксон Патрик Корея Андраде
9 Мехди Фенуш
11 Жорже Винисиус Де Оливейра Алвес
99 Дани Айман Кики
6 Виктор Николаев Попов
41 Юго Жан-Паскал Кононго
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Днес имах доста тежък ден,но все пак успях да седна пред ТВ. И за мен ще е труден мач. Верея ще паркират здраво автобуса отзад,а на нас сгъстената противникова защита не ни се нрави.Все пак,дано бием. 1:2 ! АЙ' ,МОРЯЦИ! 

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!