Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:0-5 е моята прогноза. Вие вече направихте мача на живота си срещу нас и така на практика осмислихте целия си сезон 2018-2019. Очаквам да се разхождате 90 минути без капчица агресия и хъс, а сетне Илиев да обяснява колко сте непостоянни в изявите си.
ogrizko написа:TristaNNN написа:0-5 е моята прогноза. Вие вече направихте мача на живота си срещу нас и така на практика осмислихте целия си сезон 2018-2019. Очаквам да се разхождате 90 минути без капчица агресия и хъс, а сетне Илиев да обяснява колко сте непостоянни в изявите си.
прав си ....трябваше да паднем от вас и двата мача с поне 3 гола, за да ви е кеф ...всъщност всичките трябва да падат срещу вас и да излизат със свалени гащи, за да можете без проблем да спечелите титлата, а сетне и шампионската лигащо не си направите една лига ....примерно може да се казва "Лигата на народа" и там да играят Левски, Левски-София, Левски 1914, Левски 14, Васил Левски, Васил Иванов Кунчев, Левски 2, Левски 3, Левски 4, Левски Офанзива ....айде 10 отбора стигат, за да се заформи едно добро първенство и да ви е интересно
![]()
![]()
иначе мерси за прогнозата, ходи пусни един фиш за 200 лв и ще вземеш 2000лв, успех
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bsz1916 написа:Поправете си заглавието на темата - няма как да играете срещу отбор ликвидиран преди повече от 2 години .
ogrizko написа:И така ....като за първи мач и срещу оранжевите, няма какво да губим за разлика от тях дето ако паднат от нас може да ги последва каквото ги последва Левски след като паднаха от нас (включително да загубят вече шанс за титлата и да им стане скучно първенството ...ако следваме мисълта на великия им менажер, шоумен или каквото е там Маестровско)Така че излизаме без напрежение и играем на макс ...като за първи мач след НГ се надявам да ги изненадаме
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: ti4a и 9 госта