Така както подценявам нашите, накрая ще вземе и в групите на ЛЕ да влезем

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Явно сме по-добри отколкото мислех, щом като стигнахме до тук. На мен все ми се иска да не се класирваме за Европа, защото сякаш не сме готови и лятото ще проведем по-пълноценна подготовка. Ама щом и на другите не им се ходи чак толкова ...остана да се доберем до дузпи някак си срещу Левски и там каквото сабя покаже![]()
Iceberg написа:ogrizko написа:Явно сме по-добри отколкото мислех, щом като стигнахме до тук. На мен все ми се иска да не се класирваме за Европа, защото сякаш не сме готови и лятото ще проведем по-пълноценна подготовка. Ама щом и на другите не им се ходи чак толкова ...остана да се доберем до дузпи някак си срещу Левски и там каквото сабя покаже![]()
След утрешните мачове ще се разбере срещу кого ще играем, дотогава има още време. Някои така и няма да пораснат.
Не беше трудно да познаем противника, но все пак толерантността изискваше да изчакаме да се развият нещата..Дано възпитанието и добрия тон властват в прогнозите и изказванията тук.
mark1926 написа:Iceberg написа:ogrizko написа:Явно сме по-добри отколкото мислех, щом като стигнахме до тук. На мен все ми се иска да не се класирваме за Европа, защото сякаш не сме готови и лятото ще проведем по-пълноценна подготовка. Ама щом и на другите не им се ходи чак толкова ...остана да се доберем до дузпи някак си срещу Левски и там каквото сабя покаже![]()
След утрешните мачове ще се разбере срещу кого ще играем, дотогава има още време. Някои така и няма да пораснат.
Не беше трудно да познаем противника, но все пак толерантността изискваше да изчакаме да се развият нещата..Дано възпитанието и добрия тон властват в прогнозите и изказванията тук.
Защо спираш ентусиазма на своите??? Хората нямат търпение да пишат за мача, с който и да е , мачът е Черно море и някой си. А ти се изживяваш като индивид с пагони и заключваш една коректна тема. Ти не ставаш за модератор, нямаш компетентност. Вземи се образовай с четене, така ще знаеш къде да не пипаш, ентусиазма ще ви е нужен срещу левски, а ти го убиваш дори във форума !!! Нямаш ли срам???Въпросът е съвсем сериозен , подай си оставката ил исе извини ...
Успех на Черно море!!!
Onq написа:mark1926 написа:Iceberg написа:ogrizko написа:Явно сме по-добри отколкото мислех, щом като стигнахме до тук. На мен все ми се иска да не се класирваме за Европа, защото сякаш не сме готови и лятото ще проведем по-пълноценна подготовка. Ама щом и на другите не им се ходи чак толкова ...остана да се доберем до дузпи някак си срещу Левски и там каквото сабя покаже![]()
Защо спираш ентусиазма на своите??? Хората нямат търпение да пишат за мача, с който и да е , мачът е Черно море и някой си. А ти се изживяваш като индивид с пагони и заключваш една коректна тема. Ти не ставаш за модератор, нямаш компетентност. Вземи се образовай с четене, така ще знаеш къде да не пипаш, ентусиазма ще ви е нужен срещу левски, а ти го убиваш дори във форума !!! Нямаш ли срам???Въпросът е съвсем сериозен , подай си оставката ил исе извини ...
Успех на Черно море!!!
ЛЕ финал: Левски - Черно море /24.05/четвъртък/20.30/
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта