как игра отбора без Алекс

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

как игра отбора без Алекс

Мнениеот morqka93 » 07 авг 2009 15:22

Аз съм на мнение,че отбора без Алекс е доста по-спокоен и ги няма тези викове и напътсвия към Кольо ,които сме свиканали да слушаме на Тича.Той е наистина най-доброто нещо,което се е случвало на Черно море от много години.Аз го уважавам изключително много,но просто на терена е като диктатор,хубаво е да има лидер във всеки отбор,но той прекалява понякога.Знам,че повечето ще ме напсуват,но алекс няма да играе вечно и не е хубаво той да е човекът оркестър.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: как игра отбора без Алекс

Мнениеот durex » 07 авг 2009 15:32

Все някой трябва да е лидер,а незнам кой друг от отбора ви става за лидер това е мое мнение.Жалко че не игра на реванша,мисля че по друг начин щеше да се развие срещата,особено след червения картон на Манолев

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 авг 2009 15:33

Видя се,че Кривия липсваше много.С него 2-рото полувреме щяхме окончателно да им скрием топката.Както останаха с 10 човека с Кривия шяхме да ги отстраним! По неофициална информация : Поради търкания в отбора Алекс не игра в най-важния мач на Ч.Море. Кривият не е контузен и се е прибрал в Пловдив :?

Потребителски аватар
lamiatafussball
Контакти:

Мнениеот lamiatafussball » 07 авг 2009 15:34

по добре играе без него, ще се види това по осезателно през настоящия сезон.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 07 авг 2009 15:44

Наистина щеше да е полезен,но знаете че се е стигнало дори до бой с Танко и Какалов,което е лошо за отбора.А иначе,мисля че Жоро Илиев показа,че може да е лидер и много се учудих,защо Петков беше капитан.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 авг 2009 15:46

Трябва да се свиква да се играе без него така или иначе не му остават много години за футбол.Без него не играхме лошо,но както каза Кольо не ни достига самочуствие важи за всички български отбори.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 07 авг 2009 16:39

Отборът игра доре, не мисля,че с Кривия щеше да е различно.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 авг 2009 09:33

Ако трябва да сме честни-Кривия издиша вече.Когато дойде през 2007 беше на 32 години,все още имаше бързина,бягаше,че дори пробиваше.Тогава Кривия беше наистина незаменим.Сега Кривия е на 35,няма бързина,а само пас.Когато играе отбора има повече самочувствие,но сме предсказуеми.Всяка топка отива към него.От играта се елиминирват например Д.Георгиев и най-добрия ни играч сега-Жоро Илиев.Непрестанно се сипят дълги топки и се очаква Манолов да ги гони на скорост.Казвате,че Кривия щял да пречупи ПСВ.Как ще стане?Ще хвърля дългите пасове ли?ПСВ са много по-бързи от нас,абсурд беше да се догони някоя топка,а и те бяха наредили половин дузина играчи по 1.90м. пред наказателното си поле.Ще чакаме да вкара пряк?От мача с Берое през 2007 Кривия не е вкарвал гол от пряк-свободен удар,факт!Само щеше да ни бави играта,да изолира Жорката и Наката и общо взето нищо нямаше да направим.Много добе играхме без него,Жоро е фантастичен и като навлезе във форма ще е още по-силен.Колектива също е на друго ниво без Алекс.Някога,като ги хокаше преди 2 години-да,тогава бяха младоци анонимни,а Кривия звезда.Сега те са играчи със самочувствие и вече не търпят постоянното подскачане на Кривия.Честно казано-съжалявам,че не го продадахме на Левски.Беше грешка.Можехме да вземем Кръстовчев,Мариян Огнянов и някой лев,беше оферта.Изпуснахме момента
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 авг 2009 13:55

Големите отбори си пазят големите играчи,а кривия за нас е точно такъв.Незнам но да казвате че има само пас и нищо не играе незнам побъркани сте..та тои ги прави смешни просто и въпреки годините си е един от наи активните на терена.
По скоро да се замислим дали един Дани Георгиев има място е отбора защото се вижда че просто нестава издиша, няма класа.Просто Милен Петков, Борносузов и Кривия (за жалост) са си на години и това е истината.Борносузов е стабилен печели единоборствата но е много бавен.
Но поне взехме 2 нови бека (дано да се сработят) и Електричката към който аз имам големи надежди :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 авг 2009 14:17

Милен Петков 2-то полувреме срещу ПСВ беше гроги,почти не излизаше от големия кръг на центъра. Незнам Колю защо не го смени.Борносузов на фона на холандците все едно,че играеше ходом.А, Юруков последните 20 минути отпадна също физически и се изгуби на терена.Определено Алекс липсваше.С него щяхме здраво да натиснем холандците,останали с човек по-малко.

Върни се в “Черно море”