Организиран превоз - Каварна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Организиран превоз - Каварна

Мнениеот ogrizko » 19 юли 2016 19:30

Понеже нямам винетка и едва ли ще си купя ...явно ако ми се ходи до Каварна ще трябва да търся друг начин, а не да ходя с моята кола. Та, затова ми хрумна, че може в тази тема примерно да се организирваме по някакъв начин. Преди дадено "домакинство" може някой примерно да обяви, че смята да пътува със собствен превоз и има примерно 2 свободни места ...така ще му се намали и разхода от гориво. От друга страна такива като мен може да пишат в темата, че им се ходи до Каварна за даден мач и търсят моряк със свободни места в колата ...ииии, нещо такова общо взето :)
Може би е малко рано, но просто сега ми хрумна докато го мислех :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

orlando7
Контакти:

Re: Организиран превоз - Каварна

Мнениеот orlando7 » 19 юли 2016 20:08

Па, съберете се пет души и си купете винетка! Аман от въшкарски теми!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 19 юли 2016 20:32

Темата си е добра, какво значение има и да има винетка човек, по-приятно е да пътуваш с още няколко съмишленици отколкото сам.

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 19 юли 2016 20:38

Нямаш пари за винетка... сигурно искаш и някой да те вози без пари. Наистина има много нагли хора. 8-)
Пробвай се на автостоп. Там може да те огрее. :P

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юли 2016 20:39

guglata написа:Темата си е добра, какво значение има и да има винетка човек, по-приятно е да пътуваш с още няколко съмишленици отколкото сам.

2 кинта са си 2 кинта отгоре :lol:

...иначе предвид още повече, че отиваме да домакинстваме ...наистина би било по-приятно да сме заедно, иначе изобщо няма да се усети като домакинство според мен :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 юли 2016 20:43

Крайте без винетка по сред нощите, тъкмо после цял ден имате на разположение да се нахакате в Каварна.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 19 юли 2016 20:51

Мале ами как ще дойдете до Благоевград , които е на 550 км. ?
OFK PIRIN

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 19 юли 2016 21:04

Да ви имам проблемите, вие поне сте морски, като нямате пари за винетка пробвайте с лодка, ако няма лодка с плуване, там винетка не ви трябва, а ще икономисвате и от бензин! :mrgreen:
Да му мислим ние дето трябва да пътуваме 260 км за да гледаме домакински мач! :(
П.П. Бахти пародията стана тази Първа Професионална Футболна Група, ние ще домакинстваме в Бургас, вие в Каварна, Дунав Русе в Пловдив, чичо Венци на Националният стадион, ужас, до къде ни докараха тези "собственици"! :mrgreen:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 19 юли 2016 21:12

За три пътувания до Каварна в сезон на натоварен трафик, в който ченгетата последното нещо, което гледат ще е винетката никой няма да те спре за проверка, стига да не са решили шефовете ви целия сезон да го изиграете там.

Осветление на стадион с всичката бумащина се изгражда за около два месеца.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 19 юли 2016 21:16

sirakov77 написа:Да ви имам проблемите, вие поне сте морски, като нямате пари за винетка пробвайте с лодка, ако няма лодка с плуване, там винетка не ви трябва, а ще икономисвате и от бензин! :mrgreen:
Да му мислим ние дето трябва да пътуваме 260 км за да гледаме домакински мач! :(
П.П. Бахти пародията стана тази Първа Професионална Футболна Група, ние ще домакинстваме в Бургас, вие в Каварна, Дунав Русе в Пловдив, чичо Венци на Националният стадион, ужас, до къде ни докараха тези "собственици"! :mrgreen:

Поне ще играете в град,а ние на това умряло село панаира ще правим.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”