Черно море търси своя нов Адмирал....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море търси своя нов Адмирал....

Мнениеот ogrizko » 10 юни 2016 12:11

:shock: Шок и бълхи.....

Адмирала отплава нанякъде, пожелавам му успех и попътен вятър! Благодаря за хубавите моменти, които ни донесе! :twisted: :twisted:

Въпросът е, че сега трябва да се назначи нов треньор и да тръгнем напред, а не в застой или назад ....моряци, кой искате да бъде новия треньор и някой има ли информация кой ще бъде?!

Нещо се говори за Гонзо ....но пък на мен повече би ми харесало Стойчо Стоев ...или направо Стойчо Стоев треньор и Гонзо изпълнителен директор, нещо от рода ..но дали това е възможно изобщо при нас?! :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно море търси своя нов Адмирал....

Мнениеот ogrizko » 10 юни 2016 12:18

Ще си позволя да помечтая малко на глас ....понеже вече наистина се строи стадиона и се очаква до 2 години да е готов може би ...и шефовете може да им е хрумнало да вземат още отсега да положат основите на една дългосрочна стратегия относно развитието на отбора и да заложат на тандем Гонзо - Стойчо Стоев. Стойчо показа, че разбира от треньорство поне за мен ...както и от налагането на млади играчи, допада ми като стил на игра, като постигнати резултати се справя добре и т.н. Наистина идеален вариант за дългосрочен специалист, с когото може да постигнем нещо. И с Гонзо като изпълнителен директор какъвто досега не сме имали, може пък и малко да вземе да излезем от ролята си на средняк. Тамън сега тия 2-3 сезона ще може да се прецени кои юноши ще вършат работа и кои - не ...и айде да не продължавам, лично на мен много ми се иска тоя вариант :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 юни 2016 12:21

Във всеки случай с тая новина засенчваме дори откриването на Европейското :roll:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 юни 2016 12:24

В повечето сайтове пише, че Гонзо е новият ви треньор. Само остава Гонг да го потвърди. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 10 юни 2016 12:29

Инженерна мисъл ще акостира край морето.... :)
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 10 юни 2016 12:53

От трън та на глог.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 юни 2016 13:05

Гонзо ще е ...повече ми се искаше тандема, за който вече казах ...ама какво да се прави! Какво очаквате от Гонзо отново начело на Черно море? :roll:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 юни 2016 13:11

ogrizko написа:Гонзо ще е ...повече ми се искаше тандема, за който вече казах ...ама какво да се прави! Какво очаквате от Гонзо отново начело на Черно море? :roll:

Малко напъни в началото..После Ганкиното.И след време обратно на Герена да вдига титли.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 юни 2016 13:12

ogrizko написа:Гонзо ще е ...повече ми се искаше тандема, за който вече казах ...ама какво да се прави! Какво очаквате от Гонзо отново начело на Черно море? :roll:

Малко по офанзивен футбол и нищо различно като класиране от последния сезон. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 10 юни 2016 13:13

Само бъдещето ще покаже.
Иначе миналото на Гонзо като директор/ селекционер/ треньор/ помощник треньор/ масажист/ фелдшер/ билетопродавач/ чистачка в Левски е просто отчайващо...
Ама то знае ли се... Може пък да има "в затвора попаднал на хора и станал човек".
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Върни се в “Черно море”