Монтана - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Монтана - Черно море
Възходът на отбора започна ...беше ясно, че ни трябва една победа, за да се отпушим ..ето вече взехме втора! И дори съдиите привидно спряха да ни режат, след като цяла пролет го правеха в почти всеки мач! Тръгваме нагоре моряци, очаквам Монтана да мислят повече за купата, която им предстои ...така че защо да не се възползваме от това и да ги треснем като гости. Класираме се 4-ти и сме в Европа ...странен сезон е тоя 

- action66
- Контакти:
Re: Монтана - Черно море
ogrizko написа:Възходът на отбора започна ...беше ясно, че ни трябва една победа, за да се отпушим ..ето вече взехме втора! И дори съдиите привидно спряха да ни режат, след като цяла пролет го правеха в почти всеки мач! Тръгваме нагоре моряци, очаквам Монтана да мислят повече за купата, която им предстои ...така че защо да не се възползваме от това и да ги треснем като гости. Класираме се 4-ти и сме в Европа ...странен сезон е тоя
Колега,да не се главозамайваме. Малко случайно бихме. А и Монтана ще иска най-после да победи след толкова загуби. Срама след 4-та катастрофална загуба срещу Левски трудно ще бъде заличена с подобни победи. Да,сезона е странен,най-вече заради факта,че ръководство и отбор не успяха да надградят след двете купи. Един сезон,в който се играеше за здраве. Сезон , в който записахме куп срамни резултати.
-
- Контакти:
То, че ще мислят за Купата е ясно, както и, че Колето изтерзания ще има поводи за радост след мача. Въпроса е друг. След като видях кадри от нещото днес....се чудя какъв лиценз ще взимаме и кой ще го дава за следващия сезон. Конкретно за този мач - поредния безсмислен и поредния в който Васев и Живко ще влязат да се обиграят, както днес
. Смешен треньор, порутена база....трагедия

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- thisisthelife
- Контакти:
ogrizko написа:Възходът на отбора започна ...беше ясно, че ни трябва една победа, за да се отпушим ..ето вече взехме втора! И дори съдиите привидно спряха да ни режат, след като цяла пролет го правеха в почти всеки мач! Тръгваме нагоре моряци, очаквам Монтана да мислят повече за купата, която им предстои ...така че защо да не се възползваме от това и да ги треснем като гости. Класираме се 4-ти и сме в Европа ...странен сезон е тоя
Няма нищо лошо в оптимизма, но на фона на показаното през този сезон от играчите и треньорският щаб, ние реално заслужаваме ли да играем в Европа? Имаме шансове, поради наистина странния сезон, но при нас най-малкото няма яснота около бъдещето на ключови фигури като Курьор, Бакари, Клок, Стенио, Мишо, Паланков и тн. Реално погледнато, единственото сигурно нещо е, че Стойчев, Еуженио, Петков, Маркович няма да са с нас през следващия сезон. Лятото ще има доста напускащи и доста пристигащи. А дали ще се запази това ядро футболисти, което има изграден синхрон и разбиране, е голяма въпросителна, от която зависи и бъдещето представяне на отбора.
Относно срещата с Монтана - надявам се да победим, въпреки отчайващата ни игра като гост. Надявам се и да видим юноши, на които ще се разчита, но това сякаш клони към научната фантастика. Монтана ще мислят за финала с ЦСКА, но това не им пречи да ни затруднят всячески.
Truth is hate for those that hate the truth.
- violetovgeneral
- Контакти:
Огризко-президент!Хааа!
Най-много някоя греда да треснем!Абсолютна 1.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- anihilator
- Контакти:
Монтана спокойно можем да ги бием . Прочетох по горно мнение , че сме трагичен гост не е вярно ние сме трагичен домакин ,Откакто аз съм фен на отбора 25-26 години вече откакто ходя на стадиона досега не сме имали по добри резултати като гост отколкото като домакини.Големият въпрос обаче е и като ги бием какво -нищо , за какво пак нищо та туй то.Иначе ми хареса победата над Берое навръх празника им и въпреки дъжда и заканите ми , че няма да ходя бях там .
Надеждата ми продължава да е само една. На момчетата много да им се играе и да се забавляват ! Успех Моряци 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Хайде,нека бият днес момчетата,да ми направят подарък за рождения ден. АЙ' , МОРЯЦИИИ!!! 

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Чиста дузпа пред очите на съдията...