Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Берое - Черно море

Мнениеот ogrizko » 28 фев 2016 13:02

И така, следва мач срещу друг основен конкурент за евротурнирите! Като гости този сезон играем по-добре, така че очаквам да затрудним достатъчно Берое за Х2 в този мач! :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Берое - Черно море

Мнениеот icko65 » 28 фев 2016 13:30

Сори ама ние приключихме и с ЕКТ и с конкурентите-3:0!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 28 фев 2016 13:39

Според мен държавния отбор ще победи. ТР 2:0
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 фев 2016 13:40

icko65 написа:Сори ама ние приключихме и с ЕКТ и с конкурентите-3:0!

За ЕКТ те подкрепям. За резултата не знам, но логиката показва, че ще загубим с 2-3 гола разлика.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 фев 2016 14:17

Нямаме шанс, прогноза 2:0
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 фев 2016 15:13

браво, супер прогнози ..аз мисля, че ще бием :mrgreen: но ще видим след няколко дни ;)

между другото ако бием като гости сме на 6 точки от 3 място и има още 15 кръга ...ама щом нямаме шанс за нищо значи ги разбирате нещата, аз дори мисля, че може да не ги играем тия 15 кръга и да пускаме отбора в почивка до началото на следващия сезон :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 фев 2016 15:17

Да не си на мястото на топката и драгия телевизионен зрител в туй странно добиче дето ще се играе след няколко дни под Аязмото.Надявам се топката да е маркова за да не се спука или пък да стане квадратна от зверствата на които ще бъде подложена повече от 90 минути :oops: :? :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 фев 2016 15:21

ogrizko написа:браво, супер прогнози ..аз мисля, че ще бием :mrgreen: но ще видим след няколко дни ;)

между другото ако бием като гости сме на 6 точки от 3 място и има още 15 кръга ...ама щом нямаме шанс за нищо значи ги разбирате нещата, аз дори мисля, че може да не ги играем тия 15 кръга и да пускаме отбора в почивка до началото на следващия сезон :lol: :lol:

Ти слез на Земята за малко...Не виждаш ли че всичко е нагласено.Нас ТИМ ни закотвиха за 5 място и това е.Гледай Славия-Берое къв красив безидеен но носещ 1т.Х си спретнаха.Бъди сигурен че другата седмица в Ст.Загора ще е като с Пирин.Единствено лъч светлина в тунела е ЧК на Иво Иванов-много съмнителен като заработване.Ще гледаме..

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 фев 2016 16:07

icko65 написа:
ogrizko написа:браво, супер прогнози ..аз мисля, че ще бием :mrgreen: но ще видим след няколко дни ;)

Ти слез на Земята за малко...Не виждаш ли че всичко е нагласено.Нас ТИМ ни закотвиха за 5 място и това е.Гледай Славия-Берое къв красив безидеен но носещ 1т.Х си спретнаха.Бъди сигурен че другата седмица в Ст.Загора ще е като с Пирин.Единствено лъч светлина в тунела е ЧК на Иво Иванов-много съмнителен като заработване.Ще гледаме..

Ама естествено, че всичко е нагласено и очевадно "Левски" пак е виновен за всичко!... :lol: :lol: :lol: А тези от "Славия" и "Берое" са толкова тъпи (така излиза според теб), че вместо да си поделят разменени победи (щом са нагласени нещата) и съответно да спечелят по 3 (три) точки, те се мъчат с грозни равни мачове, носещи "ценната" 1 (една) точка... 8-)
П.П. Забравих и 12-я играч на "Левски" - коментаторите на Диема, които пряко влияят върху развоя на срещите!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 фев 2016 16:23

Captain Stottlemeyer написа:
icko65 написа:

Ама естествено, че всичко е нагласено и очевадно "Левски" пак е виновен за всичко!... :lol: :lol: :lol: А тези от "Славия" и "Берое" са толкова тъпи (така излиза според теб), че вместо да си поделят разменени победи (щом са нагласени нещата) и съответно да спечелят по 3 (три) точки, те се мъчат с грозни равни мачове, носещи "ценната" 1 (една) точка... 8-)
П.П. Забравих и 12-я играч на "Левски" - коментаторите на Диема, които пряко влияят върху развоя на срещите!... :lol:

Ми нали ако си поделят победи и вземат по 3т. вие увяхвате за 2-то място. :) Мисли по-обширно!

Върни се в “Черно море”