http://www.ole-bg.com/102596.html
Още по тематаст. Тича:
http://pozvanete.bg/news.php?id=57079&lpa=1
Ще кажа само, че крайно време беше да се подобрят доста неща по стадиона.
Увеличават капацитета на стадион "Тича"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Увеличават капацитета на стадион "Тича"
До 100 000 има време
- Sagittarius
mile_bg8 написа:Селски ви работи ...
Обади се човека,чийто отбор рита до един бит-пазар и му хвърчат ламарините като на селски строеж

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Хахаххахахха фен на Локо София

- zeleno-beli
- Контакти:
Кога ще монтират осветлението?
[quote="zeleno-beli"]Кога ще монтират осветлението?[/quote
Сега водим люта битка с църквата за изкупуването на свещите от варненския пазар. Не се знае кой ще победи.
Сега водим люта битка с църквата за изкупуването на свещите от варненския пазар. Не се знае кой ще победи.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- aide_morqci
- Контакти:
Майтап да няма ама що не си стегнем стадиона за лиценз УЕФА и догодина да си играем във Варна. 
Също така защо точно в тази част от към "приморски",малко тъпо се пак там е клетката за гостуващите фенове,трибуните за нас ли се правят или за гостуващите отбори.Тея трибуни според мен трябва да са от към залата.Там има и повече място според мен

Също така защо точно в тази част от към "приморски",малко тъпо се пак там е клетката за гостуващите фенове,трибуните за нас ли се правят или за гостуващите отбори.Тея трибуни според мен трябва да са от към залата.Там има и повече място според мен

Проекта за разшираване на "Тича" с трибуна от към 8ми Приморски полк е още от 80-те години, като тогава се е предполагало едновременно с разширението на булеварда да бъде изградена и новата трибуна, като подпорните и колони трябва да са в разделителната зелена площ м/у платната, т.е трите платана в посока Чайка трябва да минават в тунел под трибуната. Сега едва ли ще е така, но наистина ми е интересно къде ще я съберат тая трибуна? Ако я направят над подпорната стена май ще трябва да я изтеглят чак до тротоара, като преди това бастисат дърветата там, защото иначе е много тясно м/у стената и оградата. Абе както и да е, важното е да стане, а иначе за лампите не съм обнадежден, защото тях пък въобще няма къде да ги монтират, много ни е малко стадиончето
.

- zeleno-beli
- Контакти:
Стадион Юрий Гагарин можеше само да го реконструират и пак щяхме да имаме голям стадион а не да ходим в по малки градове да гледаме любимия отбор.
Юрий Гагарин не отговаряше на изискванията на УЕФА, защото е ориентиран север-юг, а трябва да е изток-запад.