Черно море - Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море - Локо Пд

Мнениеот ogrizko » 29 авг 2015 20:39

Очаквам, че може и да бием ..ако не играем като днеска :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

sandi74

Re: Черно море - Локо Пд

Мнениеот sandi74 » 29 авг 2015 20:40

На Локото повече им трябват точки ама са ви абонати във Варна :idea:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2015 21:19

0:5. С тоя разпран състав друго не ни се полага!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 29 авг 2015 21:59

зеления написа:0:5. С тоя разпран състав друго не ни се полага!

Знам, че си афектиран след днес, но това е същият отбор който спечели купата срещу Левски и супер купата срещу Лудогорец!!! Просто днес не ви се получи играта, а и ние искахме повече победата!
П.П. Успех Ви желая, освен в мачовете срещу нас!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 29 авг 2015 22:10

sirakov77 написа:

Знам, че си афектиран след днес, но това е същият отбор който спечели купата срещу Левски и супер купата срещу Лудогорец!!! Просто днес не ви се получи играта, а и ние искахме повече победата!

Лошото е че ти го казваш,а че други не го осъзнават. :(

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 29 авг 2015 22:12

sirakov77 написа:

Абсолютно точно мнение. Просто не мога да проумея какви хора има сред нашата публика. В това лято, когато момчетата донесоха толкова много радост, се намира някои да говори за "разпран отбор". Стигаме до там други да ни казват нещата. Жалка работа.
Колкото до мача - победа без особени трудности!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2015 23:47

4-1

Easy...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот зеления » 30 авг 2015 00:24

Хубаво е човек да е оптимист, но още по-добре е да бъде реалист! Като изключим двата финала и победите за купите ( дълбок поклон пред футболистите и треньора за тези незабравими мачове ) ние си играем "Ганкиното". Дори и при победата над Славия. Не може отбор носител и на двете купи, и с амбиции за едно добро представяне в шампионата да няма реализатор и да няма майстор за преките свободни удари, освен Монката. И разбира се не говоря за майстор от класата на Начко Михайлов, но поне що годе да може грамотно да изпълнява този тип статични положения. Не искам да коментирам днешния мач, но само ще допълня: може и да падаме, но да го направим след себераздаване и като истински моряци, а не като бабички едва кретащи из терена! Освен Жоро Китанов всички други заслужават слаба оценка. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 авг 2015 02:10

Изобщо не съм омаян от ентусиазъм. Мога да кажа, че ако тоя Бурабия не го вкарат в релси, да играе ЗА ОТБОРА, а не да си прави номерца "Зидан" и от тях да тръгват голови контри поне по 4-5 на мач ще отнесем една стабилна 3-ка, щото Камбуров не му трябва много повече от 1-2 положения, за да вкара. Липсата на нападател пък при нас е повече от очевидна и ако не се вземат мерки СЕГА ще наредим още 2-3 загуби, ще изпаднем съвсем в салба форма...и ще вземем накрая някой и пак приказки за спасяване на сезона. И МАЛОУМНИК ВИЖДА, че без БАКАРИ в атаката сме кръгла нула! Не ме интересува кой какво пресирал, кой какво тичал, тука си трябва НАПАДАТЕЛ и голаджия, не китюк или тропанчо...а още повече пък някакъв турист като Варея, който май дойде тука за сладка пенсийка, а не да играе футбол. Нападател и нормален халф (офанзивен) ни трябват, защото ще страдаме, много ще страдаме....без Ернандес и Бакари (по обективни причини) това НЕ Е отборът спелил Купата, разликите са очевидни в играта, тя просто я НЯМА :idea: . Може би някаква загуба ще катализира известни промени, но така и с този състав и играчи - няма да станат нещата, може да липсват 2 звена, но са просто ФАТАЛНИ и лека-полека всички влязаха в дупката. Това не е лакатушене, както вика Кольо, това е липса на класа и мерките са следните - 2 играча да се привлекат и то СПЕШНО! Бадема ли ще търсят, Домофона ли не знам, но с Бурабия и Живко+Бижев...всички други задника си да съдерат да играят няма да стане, просто няма как....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 авг 2015 09:02

2:1

Върни се в “Черно море”