Черно Море-Монтана

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ВАРНА
Контакти:

Черно Море-Монтана

Мнениеот ВАРНА » 19 авг 2015 17:59

Пореден важен мач за нашите.Дано няма контузени и в края на краищата се поздравим с победа.Видяхме,че Феро и Мадански са направили много симпатичен и добър отбор.
Адмиралът трябва много добре да ги поогледа,защото имат много бързи и технични футболисти,а и да не забравяме за сламеното човече в атака,което предполагам вече е наляло гипса.
Добра новина за нас е ,че Балджийски няма да играе,защото определено им е водещ футболист и е във форма.
Прогнозата ми е за труден и напечен двубой
2-0

koseto40
Контакти:

Re: Черно Море-Монтана

Мнениеот koseto40 » 19 авг 2015 18:32

Биткаджийски отбор са,играят еднакво агресивно и навън,и у дома..Балджийски ако не играе е голям плюс за нас,един от водещите им футболисти е,със страхотен удар...Все си мисля,че е време вече да направим мача си и да тръгнем нагоре..Имам усещането,че ще се повтори случката с Берое от пролетта.. :mrgreen: На стадиона съм и ще подкрепям момчетата както винаги..Че дори и повече,защото..съм малко длъжник..:))))))) Не можах да присъствам на мача за суперкупата...така че...НАПРЕД,МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИ...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 авг 2015 19:41

Малко напук на логиката и на статуквото в последните години, но в момента играем по-добър футбол навън, отколкото на Тича. Време е да се промени тази тенденция и да се спечелят трите точки у дома, въпреки нелекия съперник. 8-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 авг 2015 20:35

Навън - 5 точки, на Тича - 0! Факт е, че нашия отбор играе по-добре на хубави терени, спечели и 2 купи. Отбори като Левски например, които нищо не играят видяхте на калпавия терен как ни победиха. Трябва да се нагодим, няма как. Смятам, че ще победим и то противно на логиката - изразително. 3:0.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 19 авг 2015 20:52

Победа за моряците с поне два гола разлика.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 19 авг 2015 20:59

хикс
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 19 авг 2015 21:36

Спасов VS Спасов :mrgreen:
Време е да вземем първа домакинска победа ,въпреки че играем с най добре играещият отбор до момента.Ферарио Спасов отново е изградил добър отбор който играе приятен за гледане футбол (респект за Феро).За мача мисля че ще бием защото Монтана играе по нападателено и няма да се затворят ,плюс за нас е че и Балджийски няма да играе.
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 19 авг 2015 21:56

:) Чудя ви се как имате съмнения за този мач :) Тези умрелите кучета,чак и ще ги обсъждаме. Не само ще ги бием ,но и с резултат ще е .Аз казвам 5-0.

Върни се в “Черно море”