Щото някакви фенове на ПСВ са го написали това в страницата на Черно Мор в Уикипедия
http://en.wikipedia.org/wiki/Cherno_More_Varna
Едит: премахнали са го вече,но все още ми е интересно какво означав

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sagittarius написа:Означава ще ще се наложи да им нацепим задниците на два пъти с по 1:0
Sagittarius написа:Означава ще ще се наложи да им нацепим задниците на два пъти с по 1:0
suburban написа: Доста песимистично съм настроен за това.... Особено след вчерашния смешен мач. Колко хора отидохме до Бургас да ги подкрепим, а те как само ни благодариха за което![]()
greenpeak написа:Какъв манталитет и традици в ЛОКОМОТИВ???
Бразилците ви никой не знае живи ли са или умрели, просто ги няма, не тренират. Това ли е манталитета ви?
Галя плаща когато и скимне. Това ли е манталитета ви?
Да продължавам ли и с традициите ви???
Paolo0 написа:a pak vie otstranete parvo Iskra 1-0 e kovaren rezultat
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
drughi написа:suburban написа: Доста песимистично съм настроен за това.... Особено след вчерашния смешен мач. Колко хора отидохме до Бургас да ги подкрепим, а те как само ни благодариха за което![]()
И на мен ми направи лошо впечетление вчера, че вашите момчета не дойдоха поне да ви поздравят след мача(беше доста грозно да се гледа как 2-3ма души се прибираха в тунела с наведени глави), не искам да се хваля но футболистите на Локомотив Пловдив при загуба от Брюж с 0:4 на същия стадион дойдоха и пяха след мача заедно с нас....това си е до манталитет и традиции в дадения клуб.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта