Черно Море - Искра Стал -Разбор

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Черно Море - Искра Стал -Разбор

Мнениеот botzy » 17 юли 2009 10:19

С тази тема искам да обсъдим състава,играта,публиката,схемата и всичко което ви вълнува около мача.
СЪСТАВА:
Илко Пиргов-стабилен,спаси всичко което можеше да спаси,беше сигурен и при високите топки
Мишо Лазаров-не ми хареса,чак към края се поотпусна,смятам че там е ахилесовата ни пета
Сашко-раздаде се 100 %,бетон
Кулибали-сработи се добре със Сашо,покриваше грешките на бековете,можеше и да отбележи
Ради Бачев-другата "пробойна"-плах,лоши центрирания,неориентиран,чакам Адемар
Борносузов-концентриран,добри пасове,но може много повече
Ж.Илиев-още не е възстановен напълно,тепърва ще навлиза във форма
Алекс-и от него очаквах повече,трябваше да ги тегли напред,и той може мн. повече
Юруков-мисля че той ще е скрития ни коз,но този мач не го изигра
Миро Манолов-вкара гол,тормозеше молдовците постоянно
Електричката-имаше и свежи идеи,но и много брак
Какалов-освен прическата,не видях нищо друго
М.Петков-влезе към края,нямам наблюдение
Д.Георгиев-трябваше да освежи дясната зона-не се получи
ТАКТИКАТА:
схема4-4-2
След 70та минута отпаднаха физически.Попрекалиха с тези центрирания,особено през 2рото полувреме,когато валеше и подухваше трябваше да се търсят повече удари
ПУБЛИКАТА:Според Гонг-около 6000,не спря да подкрепя до последния съдийски сигнал.Нямаше у-му,оставка,нямаше бомби-ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ПУБЛИКА.Говоря и за държането преди и след мача по барчета,магазини,бензиностанции.
Горд съм че бях част от това събитие,чакам с нетърпение реванша.ОПТИМИСТ съм!!!
П.С.Не се правя на стратег,тактик,пророк или нещо друго.Това е моето мнение и очаквам Вашето...ако не ви харесва темата-съжалявам че Ви загубих времето...
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: Черно Море - Искра Стал -Разбор

Мнениеот to6kata1912 » 17 юли 2009 10:24

Честита победа. Първо за публиката - наистина доста Европейско държание, за което Евала. Сега за мача - според мене втория мач ще бъде доста труден, защото тия искра ще се хвърлят, т.к. имат реални шансове. Трябва кривия и ко да търсят бърз гол да може да си опекат положението, иначе ще стане страшно. УСПЕХ
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Мнениеот neznaiko » 17 юли 2009 10:40

Футболистите на Искра не са толкова зле, при малко късмет от тяхна страна ще берете ядове по подобие на Бате и Левски. Вкарат ли домакините в следващия мач ранен гол, при тази липса на реализатори и сработено нападение от страна на Черно море, ще стане страшно. От друга страна, моряците през миналото първенство показаха, че могат да играят на контрататаки, това ще им е играта. Изненадите няма да са приятни за никого, не става с викове, а със заучени комбинации, с тактическа грамотност и дисциплина. Хич не ми харесаха тези далечни центрирания вчера, а и малко бяха ударите към вратата. При дъжд все някой удар щеше да влезе.
Успех, дано не ни скъсат нервите следващата седмица!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 юли 2009 10:43

Видя се,че на моряците им липсва игрова и физическа подготовка.Имаха само 1 изиграна контрола,а и намеренията на Колю да направи преди мача контрола или поне 5-6 тренировки на изкуствения терен не се осъществиха.2-то полувреме се видя,че Искра бяха по свежи,а моряците каталясаха.Все пак е очевадна разликата в класите и времето работи за Моряците,които с всеки следващ мач ще вдигат оборотите.Прогнозата ми за реванша е победа за Морето с гол разлика.
Последна промяна от Sole на 17 юли 2009 11:05, променено общо 1 път.

viking_1936

Мнениеот viking_1936 » 17 юли 2009 10:53

споделям твоето мнение добре беше публиката но много пове4е хора о4аквах.за пореден път ще кажа 4е българина няма футболна култура и като трябва да вади от собствения си джоб пари не ходи по ма4ове.незнам колко събира стадион ти4а но като е безплаттен входа се пука по шевовете и публиката е наиста добра,но е срамота без да се заяждам Варна е над половин милионен град а на растояние 100км трябва да е поне наполовина пълен стадиона.за играта ще кажа 4е за тази 4аст на подготовката (това има зна4ение) не беше зле.имам претенции към по младите футболисти на моряците които се виждаха 4е не се напъват много.кривия може да не показа играта която може но бягаше вси4ките 90 мин имаше хора като това дянсото ви бек4е където не се испоти ина4е средата вие наи -силната 4аст според мен де и имате шансове за пробив но трябва да искарате хубав жребии например абърдиин ,ще кажа и защо бях при един приятел на гости в единбург и им гледах ма4 с хибърниян ,не са нищо особено може да се кажа 4е само бягат и исипват топката.ако се подговят такти4ески имат шанс срещу този отбор и трябва да има поткряпа и от трибуните защото шотладнците ще доидат много.ина4е успех и дано да бият в молдова да се дигне коефицента поне за още един отбор да има в лига европа

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 17 юли 2009 11:04

botzy написа:С тази тема искам да обсъдим състава,играта,публиката,схемата и всичко което ви вълнува около мача.
СЪСТАВА:
Илко Пиргов-стабилен,спаси всичко което можеше да спаси,беше сигурен и при високите топки
Мишо Лазаров-не ми хареса,чак към края се поотпусна,смятам че там е ахилесовата ни пета
Сашко-раздаде се 100 %,бетон
Кулибали-сработи се добре със Сашо,покриваше грешките на бековете,можеше и да отбележи
Ради Бачев-другата "пробойна"-плах,лоши центрирания,неориентиран,чакам Адемар
Борносузов-концентриран,добри пасове,но може много повече
Ж.Илиев-още не е възстановен напълно,тепърва ще навлиза във форма
Алекс-и от него очаквах повече,трябваше да ги тегли напред,и той може мн. повече
Юруков-мисля че той ще е скрития ни коз,но този мач не го изигра
Миро Манолов-вкара гол,тормозеше молдовците постоянно
Електричката-имаше и свежи идеи,но и много брак
Какалов-освен прическата,не видях нищо друго
М.Петков-влезе към края,нямам наблюдение
Д.Георгиев-трябваше да освежи дясната зона-не се получи
ТАКТИКАТА:
схема4-4-2
След 70та минута отпаднаха физически.Попрекалиха с тези центрирания,особено през 2рото полувреме,когато валеше и подухваше трябваше да се търсят повече удари
ПУБЛИКАТА:Според Гонг-около 6000,не спря да подкрепя до последния съдийски сигнал.Нямаше у-му,оставка,нямаше бомби-ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ПУБЛИКА.Говоря и за държането преди и след мача по барчета,магазини,бензиностанции.
Горд съм че бях част от това събитие,чакам с нетърпение реванша.ОПТИМИСТ съм!!!
П.С.Не се правя на стратег,тактик,пророк или нещо друго.Това е моето мнение и очаквам Вашето...ако не ви харесва темата-съжалявам че Ви загубих времето...

Трудно ми е да повярвам, но твоето мнение се препокрива на 99% с моето.
Очаквах такъв развой на мача, но си мисля, че там ще ги разпилеем(5-6 на 0).
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 17 юли 2009 11:08

Естествено,че не може да се оправдаваме с терена,защото той е еднакъв и за 2-та отбора,но за мене това си е чиста глупост.Ами тя топката си подскачаше,трудна е за обработване.Мисля си че на нормална трева ще стоим много по-добре....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 юли 2009 11:37

Резултатът е логичен, тъкмо наште ще се приземят, защото се взеха за много големи.
За Искра това е максимума молдовския шампионат започна, изиграха се два кръга, а и преди това молдовците имаха поне пет контроли.
Нашите тепърва трябва да показват какво могат.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 юли 2009 11:56

Аз също мисля,че там ще ги бием с 2-0 или 2-1 надявам се че тогава и формата на играчите ще е по-добра.За публиката наистина сме една от най-европейските публики в България поне няма селски изцепки както на някой български стадиони.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 юли 2009 12:47

Безплатен вход на Тича няма от 2 години и пак се пука по шевовете с билети по 3-4-5 лева в отделните мачове.Вчера имаше 5 000 души от Варна,което за съперник като Искра-Стал никак не е малко,говорим и,че цялата работа е в работни дни.Колкото до самия мач не мисля,че трябва да говорим глупости.Искра са посредствен отбор,имаха 1 атака,ние имахме 20!Имаха уникален шанс да не получат поне 3 гола.Искра показа абсолютна немощ в нападение и не виждам как ще вкарат гол,да не говорим за ранен гол.По-скоро и по-вероятн ое да им нашибаме ние един ранен гол там на контра и от 0:1 да видим тогава,да видим как става 0:3,защото мисля,че точно толкова ще ги отнесем там
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”