Колко фена се очакват да пристигнат от Варна ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Neftochimic
- Контакти:
Колко фена се очакват да пристигнат от Варна ?
Тъй като няма да има организиран транспорт за феновете на Черно море ми е интересно колко човека ще тръгнат от варна за да присъстват на мача
Нефтохимик това е Бургас
Re: Колко фена се очакват да пристигнат от Варна ?
Аз не очаквам повече от 2 000 варненци ,макар че часат е доста удобен ,а разстоянието не е изобщо голямо. Не е лошо и феновете на 2-та бургаски отбора да подкрепите варненци ! 

- Neron
- Контакти:
Некъде пишеш че се очаквало около 5000 на стадиона пък колко ще са от Бургас и колко от Варна никой не може да каже.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Некъде пишеш че се очаквало около 5000 на стадиона пък колко ще са от Бургас и колко от Варна никой не може да каже.
И аз така чух че ще са около 5000 май даже вчера и по Ринг казаха че се очакват толкова
- МироСлав Велев
- Контакти:
Варненци ще са най-много 1000 активно подкрепящи 

СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
kanar4o написа:Аз не очаквам повече от 2 000 варненци ,макар че часат е доста удобен ,а разстоянието не е изобщо голямо. Не е лошо и феновете на 2-та бургаски отбора да подкрепите варненци !
Аз съм на стадиона,макар да съм от Черноморец подкрепям българското и винаги съм го казвал!Дано се събере масирана подкрепа!Очаквам победа с 4:0,дано!
[center]
[/center]

-
- Контакти:
при положение,че миналата година срещу щутгарт бяха едвам 2000 няма начин срещу оркестър кристал да са повече.въобще тяхното е подобие на агитка,имат точно 1 песен и тя е -тича ,тича.
С оглед, че е "сезона на дините" на стадиона ще има и много хора, които ще отидат само заради самият мач.
Лично аз очаквам между 8 000 / 10 000 зрители.
Лично аз очаквам между 8 000 / 10 000 зрители.

Ми Черно море не се слави с кой знае каква публика в БГ публиките са на ЦСКА,Левски,Ботев,Локо Пд. Миьoр,Пирин и Берое
Всеки мъж обичащ фудбола и днес е около Бургас ще отиде.Спорет мен ще има най-малко 12,13 хиляди.