Черно море - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море - Ботев Пд

Мнениеот ogrizko » 28 окт 2014 17:01

Много важен мач за нас ...предвид добрата ни игра напоследък смятам, че имаме някакви шансове за 6 място ...но преминават през задължителна победа в този мач! Успех, моряци! :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Ботев Пд

Мнениеот ShooterMan » 28 окт 2014 17:28

Мисля, че ще победим. Играем много силно, ще се върнат и някои играчи като Котев и Райков. Клок пасна като далън камък, отличен, повече от отличен полузащитник е с много талант и по-важното - ШОКОЛОВКА и то на тоталния футбол на лалетата. Очаквам добри дни. :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 28 окт 2014 20:11

2:0
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 окт 2014 23:18

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 29 окт 2014 08:41

Ако искаме да сме в играта за шестицата задължително трябва да спечелим. И не само този мач, а и следващите два. Задължително. Притеснителното са многото отсъстващи. Не че стоим лошо сега, но в хода на мачовете е трудно да се търси някаква промяна. Ботев не е нещо кой знае колко страшно. Вуцан винаги е играл на кръв срещу нас. Иван Цветков е страхотен футболист. Имат и нелоши млади момчета в отбора си. Вярвам че Кольо ще прояви нужното търпение и ще спечелим.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 окт 2014 09:28

По правило си нямаме лесни мачове. Надявам се повече футболисти да се върнат в отбора и заслужено да се поздравим с 3-те точки.
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 окт 2014 11:47

2:1 ми е прогнозата!Пожелавам ви успех в борбата за първата шестица!

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 29 окт 2014 13:47

"Морето" е уважаван от феновете ни отбор. В момента вие сте в подем. При нас играта е на приливи и отливи. Надявам се поне на едно равенство.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 окт 2014 21:42

tinko написа:"Морето" е уважаван от феновете ни отбор. В момента вие сте в подем. При нас играта е на приливи и отливи. Надявам се поне на едно равенство.

Благодаря за хубавите думи и уважението,но ако това сега е така,то невинаги е било така.Вашите си бяха близки със сините от Спартак,което за мен винаги е било странно,защото най-малкото бяхме в една военна "коалиция" при комунизма.А и сме имали искри,пусната кръв и счупен нос/говоря за конкретен случай/,но ще се радвам ако наистина сте си променили мисленето.Аз искам една хубава победа/имам в предвид като игра и резултат/ за нас,но вероятно ще стане поредната битка на Тича.Прогноза нещо на нула за нас.Дано поне веднъж прогнозата ми излезе вярна!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 29 окт 2014 23:07

Всяка една прогноза за мачовете на наште към днешна дата е чисто губене на време,щото шансовете да бием,паднем или завършим равен са абсолютно равни,демек сичко мое да стане.

Най-вероятно ше паднем обаче....2-1 примерно..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Черно море”