Лудогорец - Черно море 25.10 събота 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Лудогорец - Черно море 25.10 събота 19.00

Мнениеот ogrizko » 21 окт 2014 11:18

Важен мач за нас ...всъщност ако искаме да сме в топ 6 всеки мач е важен до края и трябва да го играем на високо ниво. Последния мач загатнахме за потенциал и дано положителния резултат от мача ни подейства подсилващо. Въпреки че пък контузиите може да ни попречат, особено предвид, че Китанов се представяше много добре напоследък! Все пак, при Лудогорец също ще има промени, надявам се играчите им да са уморени малко или много от Базел, вероятно ще има и ротации, а пък и мотивацията в А група не е същата ..въпреки че предвид изоставането от ЦСКА си мисля, че от мача с нас насетне ще играят все по-настървено за 3 точки, обаче аз като фен на "моряците" се надявам на Х, а защо не и 2 :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 25.10 събота 19.00

Мнениеот drughi » 21 окт 2014 11:26

Ако не бъркам вие сте един от най-кривите съперници на Лудогорец, от както те са в "А" група. Доста точки им отмъкнахте и в Разград и във Варна. Все пак прогнозирам минимална победа за Лудогорец в този мач. Успех на "Морето" в борбата за шестицата, и най-вече успех в следващия 14-ти кръг ;)
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 окт 2014 11:30

drughi написа:Ако не бъркам вие сте един от най-кривите съперници на Лудогорец, от както те са в "А" група. Доста точки им отмъкнахте и в Разград и във Варна. Все пак прогнозирам минимална победа за Лудогорец в този мач. Успех на "Морето" в борбата за шестицата, и най-вече успех в следващия 14-ти кръг ;)

Така е.... но пък и това е причина вече да не ни подценяват ..въпреки че предполагам ще правят ротации предвид мача утре :) Но имат и да наваксват на ЦСКА, така че които и да играят ще се хвърлят здраво за победа ...ние играем добре напоследък, но все още не съм сигурен дали има достатъчна стабилност като игра и резултати, защото срещу Локо Сф първото полувреме бяхме смазани като игра, а второто се затвориха и разчитаха на контри ...абе имам предвид, че не знам какво лице ще покажем, но се надявам поне на Х, защото ми се иска място в топ 6 и е важно където можем да крадем точки :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 окт 2014 11:34

0:2 :)
Надявам се на отпочинал Лудогорец и хубав есенен ден, за да стане хубав мач. Успех Моряци :geek: !
П.с.: Наздраве Кольо :mrgreen:
П.с.2: BRF, чакам прогноза :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 21 окт 2014 11:37

ogrizko написа:
drughi написа:Ако не бъркам вие сте един от най-кривите съперници на Лудогорец, от както те са в "А" група. Доста точки им отмъкнахте и в Разград и във Варна. Все пак прогнозирам минимална победа за Лудогорец в този мач. Успех на "Морето" в борбата за шестицата, и най-вече успех в следващия 14-ти кръг ;)

Така е.... но пък и това е причина вече да не ни подценяват ..въпреки че предполагам ще правят ротации предвид мача утре :) Но имат и да наваксват на ЦСКА, така че които и да играят ще се хвърлят здраво за победа ...ние играем добре напоследък, но все още не съм сигурен дали има достатъчна стабилност като игра и резултати, защото срещу Локо Сф първото полувреме бяхме смазани като игра, а второто се затвориха и разчитаха на контри ...абе имам предвид, че не знам какво лице ще покажем, но се надявам поне на Х, защото ми се иска място в топ 6 и е важно където можем да крадем точки :P

Точно заради тези причини, в коментара си предвидих победа за Лудогорец. Но все пак топка е, всеки мач почва от 0:0, а като знам, че вие се защитавате много добре, нищо чудно пак да изненадате разградчани :)
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 окт 2014 12:09

Кролик написа:0:2 :)
Надявам се на отпочинал Лудогорец и хубав есенен ден, за да стане хубав мач. Успех Моряци :geek: !
П.с.: Наздраве Кольо :mrgreen:
П.с.2: BRF, чакам прогноза :)

[offtopic]Ще изчакам да мине мача с Базел! :lol: Към момента го предвиждам 1:0,ако не пиша друга,това е![/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 окт 2014 12:39

И напук на всичко защитата ни е пуснала едва 11 гола, изравнено 2ро място по този показател :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 окт 2014 01:12

Разград трябва да ги смачкаме физически в средата на терена,а в защита мисля че си знаем кое-как.Бързи контри и битка по целият терен,това им е цаката на зелените от Лудогорието.Излязат ли с такава нагласа,мача си отива на двойка.Но тръгнат ли плахо,можем да отидем и на тройка.Така че,надявам се за пореден път Кольо да измъкне изненада от ръкавчето си и да учуди света.Изключително внимание трябва да се обърне на играта на двамата ни /без значение кои/дефанзивни полузащитника,за върнати топки по земя,след пробиви по крилата.Тези моменти от играта според мен ще решат/или поне наклонят/мача в една или друга посока.Е,винаги е налице и съдийският фактор,но се надявам поне един път да ни свирят без да използват наточени свирки.Успех на Морето в Разград.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 окт 2014 11:56

3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Черно море”