УЕФА гарантира по 2 милиона евро при влизане в групите на Лига Европа
УЕФА гарантира на всички клубове по 2 милиона евро при влизане в групите на новия турнир Лига Европа. Това е било съобщено със специално писмо вчера, научи репортер на Novsport.
Първоначално от евроцентралата бяха обявили по-нисък бонус, но след това се е стигнало до завишаване на сумата. Парите са изключително примамливи за българските участници с оглед на редуцираните бюджети в условията на икономическа криза.
Освен 2 милиона евро нашите отбори могат да заработят още пари от телевизионни права и реклами, както и да продадат свои играчи в чужбина при добро представяне. Черно море започва участието си във втория предварителен кръг срещу Искра-Стал (Молдова). ЦСКА ще се включи в третия кръг, а Литекс направо в четвъртия. Това означава, че тимът от Ловеч трябва да преодолее само един съперник, за да влезе в групите.
Левски също може да попадне в тях при евентуален неуспех в четвъртия предварителен кръг на Шампионската лига.
Това е шансът на пишман "ЕВРОПЕЙСКИ" отбори, като нашите родни, да понапълнят касичките си. Та тогава да направят по едно теренче за децата и юношите си.
УЕФА гарантира по 2 милиона евро при влизане в групите на Ли
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: УЕФА гарантира по 2 милиона евро при влизане в групите на Ли
Ние имаме даже много теренчета за юношите
.Прагматици като сосбтвениците на нашия клуб биха привлекли играчи от европейска класа именно само ако влезем в тези групи и приберем такава солидна сума.Не е невъзможно,видяхме,че малко не ни достигна срещу възможно най-тежък съперник и то не ни достигна малко късмет.Ако има някаква логика,то сега би трябвало да не теглим ние късата клечка и да влезем в групите на ЛЕ.Дали пък и Бог няма да ни върне това което ни отне миналата есен 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
"БОГ С НАМЪ" , Sagittarius.
М/у другото нашите работят по игрището на Жечка Каранфилова.
М/у другото нашите работят по игрището на Жечка Каранфилова.
- smash_the_reds
smash_the_reds написа:A ШЛ колко гарантира?
Вие влезте в групите, аз тогава ще ти пусна темичка

- smash_the_reds
Влезте и вие и тогава коментирайте също 

- Sagittarius
Мисля,че около 8 млн е там 

Последна промяна от Sagittarius на 09 юли 2009 12:14, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
абе достигане до 4ти кръг е 2.1 млн + 100 000 ор 2ри и 3ти + тв права + 2 млн от отпадане в 4те се събират дотса пари.А влиза в групите е 7.2-3 млн или нещо такова и общо се събират 9.6 млн
САМО ЛЕВСКИ
Няма да е зле да ги вземем дай боже така може да се изръсят за по класни играчи.
Вчера като минавах край ст.Варна с кола видях някакъв голям камион вътре в стадиона и си викам да не би да почват отново.Дано!
Вчера като минавах край ст.Варна с кола видях някакъв голям камион вътре в стадиона и си викам да не би да почват отново.Дано!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
smash_the_reds написа:A ШЛ колко гарантира?
20 милиона лева, което според мен е малко несправедливо за влизане в ШЛ. Не може за групите на ЛЕ - 4млн лева, а за ШЛ - 20 млн лева